- 3 Nisan 2014
- 36.213
- 147.743
- 798
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
eğer mutsuzsa ona çözüm arardık, bu istifa ve iş değişikliği de olabilirdi.ama onu anlamaya çalışırdım ve sahiplenirdim hatta gider konuşurdum personelle
iş bulmadan istifa etmesini istemezdim
Sizin ev hanımlarını kötülemeye hakkınız yok, her kadında ev hanımı olamaz marifet ister, bütün ev hanımlarına saygı duyuyorum, ev işleri yapmayı küçük göremezsiniz, o işleri yapamayan birsürü pasaklı kadın var.Bende bir ev hanımıyım, eşimin kazançı çok şükür iyi çalışmıyorum, güzel bir hayatım var.
çalışmayı destekliyorum ama yeteneğinin olduğu sevdiğin bir işteKendimi bildim bileli çalışıyor ne baba nede koca parası yedim. özeldeyim tam 22 senedir ara ara çok bunalıyorum bir hafta izine çıkıp evde bunalıyorum gerçekten işimin kıymetini anlıyorum. EV İNSANI YUTAR.
Çok zor günler geçirdim işyerimde hergün ağladığımı hatırlarım ama kendi paranı yemek gibisi yok.
Memursun asla bırakma, kocanı bırak işini bırakma. ülkemizin ekonomisi iyi değil yarın ne olacak bilmiyoruz, hergün bir sürü şirket iflas ediyor bir bilsen lütfen sakin kafayla bir kez daha düşün vardır elbet bir çaresi.
Ben okumuş üstüne üstlük memur olmuş yetenekli, güçlü, başarılı kadınların iş hayatından çekilmesini , ekonomik özgürlüğünü kocasına vermesini anlayamıyoru.
Sadece maddi ihtiyaçtan çalışılmaz ki çalışmak hayattır, dışarıyla bağlantın olmasıdır, gündemi takip etmektir, zinde olmaktır, düzen demektir....
Sizin ev hanımlarını kötülemeye hakkınız yok, her kadında ev hanımı olamaz marifet ister, bütün ev hanımlarına saygı duyuyorum, ev işleri yapmayı küçük göremezsiniz, o işleri yapamayan birsürü pasaklı kadın var.Bende bir ev hanımıyım, eşimin kazançı çok şükür iyi çalışmıyorum, güzel bir hayatım var.
Allah korusun İnşaallah olmaz, maddiyatımız çok şükür iyi hanımefendi, eşim benim her halimi düşündü darısı herkesin başına.Kocanıza bir şey olduğunda ne yapıcaksın ız?
çalışmayı destekliyorum ama yeteneğinin olduğu sevdiğin bir işte
Bu devirde malesef hala bunu tartışıyor. Daha kadınlar bunu hazmedememisken erkeklerden çokta saygı beklememek lazım.ve konu bir kk klasiği halini alır..
çalışan kadın ev kadını..
onu o zaman düşünürüzKocanıza bir şey olduğunda ne yapıcaksın ız?
sizin pasaklı kadınları aşağılamaya hakkınız yok öyleyse. Kazancım çok şükür süper, eve yardımcı tutuyorum evimiz tertemiz. Boğaziçi ingiliz edebiyatını ilk 100'de kazanmak marifet ister. Bütün çalışan kadınlara saygı duyuyorum. Çalışmayıp, koca parası için çıldıran bir sürü kadın var. Ben çalışan bir kadınım. Ve çalışmam eşimle olan aşkımı, ilişkimi engellemiyor. Çünkü o kendisine hizmetçi değil, yol arkadaşı arıyordu. ben de kendime yolunacak kaz değil, hayat arkadaşı arıyordum.
Sizin yazdığınız gibi yazdım. belki anlaşabiliriz bu sayede.
sizin pasaklı kadınları aşağılamaya hakkınız yok öyleyse. Kazancım çok şükür süper, eve yardımcı tutuyorum evimiz tertemiz. Boğaziçi ingiliz edebiyatını ilk 100'de kazanmak marifet ister. Bütün çalışan kadınlara saygı duyuyorum. Çalışmayıp, koca parası için çıldıran bir sürü kadın var. Ben çalışan bir kadınım. Ve çalışmam eşimle olan aşkımı, ilişkimi engellemiyor. Çünkü o kendisine hizmetçi değil, yol arkadaşı arıyordu. ben de kendime yolunacak kaz değil, hayat arkadaşı arıyordum.
Sizin yazdığınız gibi yazdım. belki anlaşabiliriz bu sayede.
İşe girerken de böyle dusunmustum olmalısın. Bi gireyim gerisini sonra dusunurum, gibi.aonu o zaman düşünürüz
evet öyle oldu :)İşe girerken de böyle dusunmustum olmalısın. Bi gireyim gerisini sonra dusunurum, gibi.a
Çalışmanın tamamen parayla ilgisi olmadığını anladıkları gün bu tartışmalarda bitecek zaten. İki aydır evdeyim gereksiz gereksizAy bunu yazmak istemezdim ama babam trilyoner ama deli gibi atama bekliyorum
Maddiyatla ilgisi yok. çalışan çalışmayan bayanlara saygım sonsuz ama topluma böyle mesajlar vermeyelim
Lütfen tüm kızlarımız okusun ve ayakları üstünde dursun
Hayatın ne getireceğini bilemezsiniz
AynenŞunu yazmadan uyuyamayacağım
Her kadının harcı değildir hem çalışmak hem de ev kadını olmak, acayip beceri gerektirir...
Koca parasıyla hava atmak moda mı bu aralar?
Kizacaklar ama cevremde gordugum çalışanlar daha pratik. Çalışmayanlar daha hantal (buna annemde dahilÇalışan bi kadın pasaklı mı ? Çözümü kolay, verir 150 lira temizletir evini dip köşe, peki parası olmayan ev hanımı o maharetleriyle, elektriği suyu nasıl ödeyecek bana bi anlatsın bakalım? Ayrıca çalışan bir kadın olarak çok da hamaratımdır, marifetliyimdir çok şükür ve etrafımda çalışıp becerikli olmayan çok az kadın var, koca parası yiyip evde oturup hiç bişey yapamayan ev hanımlarıda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?