Sayın konu sahibi bana yol verdin, saygı duydum. Ama buraya yazılan kamuya açık hale gelince ister istemez bana da sirayet etti.
Birincisi; yukarıdaki mesajımı senin şahsına yönelik söylemem mümkün değil. Çünkü seni tanımadığım gibi nasıl biri olduğunu da bilemem. Bu nedenle ancak açtığın konudaki fikrimi söyledim. Yani bu platformda insanlar üzerinden değil fikirler üzerinden konuşmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle yukarıda benim için yok "çok güldüm", yok "sen üniversite mi okudun" diyenlere cevap vermek istemiyorum. Çünkü benim ne işle iştigal ettiğim kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta burası fikir alışverişi yapılan bir platform ve ben de fikrimi söyledim.. Ama görüyorum ki konuya hiçbir bakış açısı kazandırmayıp sadece karalama amaçlı mesajlar ön plana çıkmış. Körler sağırlar birbirini ağırlara dönmüş.
Düşünmeden birilerini eleştirenlerin, kendi fikirlerinin eleştirilmesini de normal karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Konuyu anlamadığınızı sanıyorum. Yine de teşekkürler fikrinize :)
Düşünmeden birilerini eleştirenlerin, kendi fikirlerinin eleştirilmesini de normal karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Konuyu anlamadığınızı sanıyorum. Yine de teşekkürler fikrinize :)
birak boyle dusundugumuz icin kor olalim sagir olalim arkadasim. isine gelmeyince fikirler uzerinden konusmus oluyor insanlar uzerinden degil...verecek cevabi yok bu yuzden bolca demagoji yapsin bakalim...
senin ne is yaptigin tabiiki ilgilendirmez bizi, ama okuyup evde oturan kadinlarda seni ilgilendirmez
eline sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın
zaten böyle olunca tartışmak istemezler ama cevap veren olmazsa da konusur dururlar..
benim başka marifetlerim de var ama emin ol bilmek istemezsin !!!
kaldı ki birileri seni bastırdıgı için kuyrugunu kıstırdın ve lafı konuyu uzatmak istemiyoruma getirdin..
kimin kendini belli ettiği gerçekten ortada
sen benimle yada bizimle muhatap olamazsın zaten
şahsen ben sen ve senin gibilerin benimle muhatap olmasına izin vermem..
bence çok konuşma en azından benimle !
hadi canım güle güleee
Herkes aldığınız o diplomaların lise diplomasından farksız olduğunu bilir. Sırf başarısız insanları tatmin etmek için neredeyse her mahalleye üniversite açarlarsa böyle olur. Siz de kendinizi bir şey sandınız tabi ama cahillik gizlenemezmiş. Bankada çalışan çaycıda da aynı diploma var. Artık ne kadar ezildiyseniz, hayata karşı nefretle dolmuşsunuz. Ama sana kızmıyorum, sonuçta ülkenin çaycıya, temizlikçiye de ihtiyacı var. Ha ben senin gibilere yanımda iş bile vermiyorum o ayrı. Pc arkasında atıp tutarsın, gerçek hayatta karşılaşırsan da pısıp kalırsın. Vereceğin hiçbir cevap da bu gerçeği değiştirmez. Herkesin ait olduğu bir yer vardır. Çok bilmek istersen, okuduğum hiçbir okulun kapısından dahi girebileceğini sanmam. Anlayamacağın için noktalıyorum. Yine de iyi ki varsınız..
Herkes aldığınız o diplomaların lise diplomasından farksız olduğunu bilir. Sırf başarısız insanları tatmin etmek için neredeyse her mahalleye üniversite açarlarsa böyle olur. Siz de kendinizi bir şey sandınız tabi ama cahillik gizlenemezmiş. Bankada çalışan çaycıda da aynı diploma var. Artık ne kadar ezildiyseniz, hayata karşı nefretle dolmuşsunuz. Ama sana kızmıyorum, sonuçta ülkenin çaycıya, temizlikçiye de ihtiyacı var. Ha ben senin gibilere yanımda iş bile vermiyorum o ayrı. Pc arkasında atıp tutarsın, gerçek hayatta karşılaşırsan da pısıp kalırsın. Vereceğin hiçbir cevap da bu gerçeği değiştirmez. Herkesin ait olduğu bir yer vardır. Çok bilmek istersen, okuduğum hiçbir okulun kapısından dahi girebileceğini sanmam. Anlayamacağın için noktalıyorum. Yine de iyi ki varsınız..
Bu konuda bana fikir veren, kimseyi küçümsemeden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu konu amacından çok farklı yerlere gitmeye başladığı için konunun kapatılmasını rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?