Çalışmıyor olmak, ev hanımı olmak dalga geçilecek bir şey mi ayıp mı?

Düşünmeden birilerini eleştirenlerin, kendi fikirlerinin eleştirilmesini de normal karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Konuyu anlamadığınızı sanıyorum. Yine de teşekkürler fikrinize :)

Düşünmeden birilerini eleştirenlerin, kendi fikirlerinin eleştirilmesini de normal karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Konuyu anlamadığınızı sanıyorum. Yine de teşekkürler fikrinize :)

birak boyle dusundugumuz icin kor olalim sagir olalim arkadasim. isine gelmeyince fikirler uzerinden konusmus oluyor insanlar uzerinden degil...verecek cevabi yok bu yuzden bolca demagoji yapsin bakalim...

senin ne is yaptigin tabiiki ilgilendirmez bizi, ama okuyup evde oturan kadinlarda seni ilgilendirmez

Fikirler içinde eleştiriyi de barındırır. Sonuçta başkasının fikrine saygı duymak ve fikrine katılmak ayrı şeylerdir. Saygı duyarım ama katılmayabilirim. Uzatmaya niyetim yok, ben de size teşekkür ederim...

Ayrıca tartışma üslubunu bilmeyen kişilere cevap vermek istemiyorum. Herkesin bir üslubu var. Ben nasıl onlara bir şey söylemiyorsam kendilerinden de aynısını bekliyorum.

eline sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın
zaten böyle olunca tartışmak istemezler ama cevap veren olmazsa da konusur dururlar..

eline sağlık arkadaşım ne güzel yazmışsın
zaten böyle olunca tartışmak istemezler ama cevap veren olmazsa da konusur dururlar..

Konuyla ilgili fikrimi söyledim. Konu sahibinin konusunu dağıtmamak için uzatmak istemedim ama sen birilerinin beni susturduğuna getirdin konuyu. Sen kendini belli ettin zaten, benim sana bir şey söylememe gerek yok. Ayrıca sizin beni susturmanıza gerek yok ki, ben zaten sizlerle muhatap olmadım, olmam da. Yani senin ki neyin zaferi... Hayatındaki tek marifetin ona buna laf sokmaktan ibaretse tabi böyle mutlu olursun...

benim başka marifetlerim de var ama emin ol bilmek istemezsin !!!
kaldı ki birileri seni bastırdıgı için kuyrugunu kıstırdın ve lafı konuyu uzatmak istemiyoruma getirdin..
kimin kendini belli ettiği gerçekten ortada
sen benimle yada bizimle muhatap olamazsın zaten
şahsen ben sen ve senin gibilerin benimle muhatap olmasına izin vermem..
bence çok konuşma en azından benimle !
hadi canım güle güleee

Herkes aldığınız o diplomaların lise diplomasından farksız olduğunu bilir. Sırf başarısız insanları tatmin etmek için neredeyse her mahalleye üniversite açarlarsa böyle olur. Siz de kendinizi bir şey sandınız tabi ama cahillik gizlenemezmiş. Bankada çalışan çaycıda da aynı diploma var. Artık ne kadar ezildiyseniz, hayata karşı nefretle dolmuşsunuz. Ama sana kızmıyorum, sonuçta ülkenin çaycıya, temizlikçiye de ihtiyacı var. Ha ben senin gibilere yanımda iş bile vermiyorum o ayrı. Pc arkasında atıp tutarsın, gerçek hayatta karşılaşırsan da pısıp kalırsın. Vereceğin hiçbir cevap da bu gerçeği değiştirmez. Herkesin ait olduğu bir yer vardır. Çok bilmek istersen, okuduğum hiçbir okulun kapısından dahi girebileceğini sanmam. Anlayamacağın için noktalıyorum. Yine de iyi ki varsınız..

Puahahahah arkadaşa sanaldan atıp tutmak kolay demişsin ama sen öyle bir atmışsın ki attığını tutamazsın heralde.

Şu an güneş sisteminde yörüngeye girdi.

Son düzenleme:

Yanınızda birilerini çalışturacak bir konumda olduğunuzu vurgulamışsınız. Belliki iyi bir işiniz var . Herkesin kolaylıkla giremeyeceği üniversitelerde okumuşsunuz. Belliki eksta kültür ve bilgi kapasiteniz var. Sizi bulunduğunuz koşullardan dolayı tebrik ediyorum. Ama burada herkese ayrı ayrı cvp yetiştirmeye zaman bulabiliyorsunuz . Bunun içinde bravo. Yalnız bunca şeye rağmen insanları çaycı ve benzeri şekilde nitelendirip aşağılayıcı cümleler kurup sonrada ama doğru ya sizede ihtiyacımız var diyip birde dalga konusu yapıyorsunuz .benim okuduğum okulun kapısından giremezsin ne demektir. Karşındaki insanı tanıyor musun? Tanısan bile bu senin zeka seviyenden şüphe duyuyorum diyerek hakarete girer. İşte burda kınanacak hale geliyorsunuz. Sizinle muhattap olmayacağım diyorsunuz elli tane cvp atıyorsunuz. Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsiniz çünkü yazılar uzadıkça seviye düşüyor farkında mısınız?

Sevgili winner_85,

Ben kimsenin şahsına söylemiyorum dedin oysa daha en başında bana sen yüksek lisans yaparak başkalarının hakkını engelliyorsun dedin. Fikrimi belirtiyorum diyorsun ama en başından beri yaptığın insanların şahsı adına konuşmak. Söyleyip söyleyip sonra kimsenin şahsı adına konuşmuyorum diyorsun ama herkesin şahsı adına hakarete varan şeyler yazıyorsun. Bu ne yaman çelişki?

Burada bu konuyu açmamım amacı, burada alay edilebilecek bir durum görmediğim ve bunu yapan insanları anlamadığımdan fikir almaktı. Herkes de bana fikir vererek yardımcı oldu. Oysa sen durumu kişisel bir hale getirerek inanılmaz farklı ve gerçekten saçma bir boyuta taşıdın. Ben ve diğer insanlarla gerçek hayatta şahsi bir problemin varmış gibi gelip burada atıp tutmak hiç hoş değil.

''Artık ne kadar ezildiyseniz, hayata karşı nefretle dolmuşsunuz'' Bu ne demektir söyler misin ne gibi bir problemin var gerçekten merak ediyorum bu konu içindekileri boşaltmana vesile oldu sanırım. Her yere üniversite açılıyor ne demek herkesin eğitim alma hakkı var bunu eleştirmek sana düşmüyor. Ben ya da başka biri gelip sana biz de Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olduk diyor muyuz? Bu nasıl bir küçümsemek bu nasıl bir saçmalıktır? Burada kimse okuduğu okulla, aldığı eğitimle övünmüyor. Sen gerçekten durumu farklı algıladın.Çaycı, temizlikçi değerlendirmene inan diyecek bir şey bulamıyorum. Aldığın eğitim sana insan olduğunu unutturmuş sanıyorum. Burnu büyüklük yapıp, insanları beğenmiyorsun ama laf yetiştirmekten de geri kalmıyorsun. Dilerim önyargılarından ve nefretinden kurtulursun.

Bu konuda bana fikir veren, kimseyi küçümsemeden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu konu amacından çok farklı yerlere gitmeye başladığı için konunun kapatılmasını rica ediyorum.

benim ev hanımlarınada çalışan hanımlara da ayrı ayrı saygım var. ikiside çok şeyler başarıyor bence.
ev hanımlığı kolay birşey ve küçümsenecek birşey değil ki

kızlar bosuna kendınızı yorup cvp yetıstrmeyın ne soylersek soyleyelım karsıdakı ınsanın bızı anlayablecegı kadardır kıb leyın olsun bıtsın

Bu konuda bana fikir veren, kimseyi küçümsemeden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu konu amacından çok farklı yerlere gitmeye başladığı için konunun kapatılmasını rica ediyorum.

---------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…