şuan çalışmama sebebin ne peki..? kendi isteğinle mi ev hanımı oldun..?
hayır işten çıkmadım. Eskiden başka bir işte çalışıyordum. Sonra yüksek lisans yapıp alanımı değiştirdim. Okulum bitince de evlendim. Benim pişmanlık durumum söz konusu değil aksine evlenince evime düzenime alışmak hoşuma gitti ama beni her görenin ilk lafı evde oturuyorsun yemek mi yapıyorsun deyip gülmek.
niye dalga geçilecek bişey olsun, bence size bunu yansıtanlar düşüncesiz insanlar, niye onları dikkate alıp, kendini üzüyosun,boşver herkes bildiğini konuşur,ama bugün evde ekmek yok, bi ekmek verdesen hepsi kaçar, takma kafana, kimseye de açıklama yapmak zorubda değilsin,keyfinin kahyası değiller ya, ister çalışırsın, ister evde oturur, kime neee....
Doğru diyorsunuz ben saygımdan diyemiyorum onlar dalga geçtikçe ben eziliyorum.
Evet,ev hanımı olup,evde oturmak küçük görülüyor.
Sonuçta çoğumuz zeki insanlarınız,bunu hissediyoruz..
Kimisi 'ee sen ne yapıyorsun,evdesin?,çalışmayı düşünmüyor musun'?
diye,bıyık altından küçümseyip,yüzlüyor..kimisi,'amann boşver çalışıp ne yapacaksın,otur evinde' diyor.
Tabi ikincisi belki morel gibi gelsede,vasıfsızca 'otur evinde' denmesi insanı belkide daha bi yaralıyor.
Benim hiç çalışma hayatım olmadı.(ufak deneyimler hariç bekarlıkta)
Çevremde herkes beni ev hanımı olarak biliyor.
Yaklaşık ortalama 15 senedir çalışan kadın modası var.
Evde oturana vasıfsız gözüyle bakılıyor..Bakış açısına görede belki haklı,belki haksızlar ayrıca.
Fakat bu benim hayatım,etrafımdaki hiç kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum.
Ben çalışmak isteseydim bekarkende,evliykende çalışabilirdim.
İstediğim bir şeyi yaparım,ama çalışmayı hiç istemedim.
İstemediğim birşeyi yapıp,mutsuz olacağıma,istediğim şekilde yaşarım kimseyi ilgilendirmez.
Herkes vasıfllı çalışan kadın modasına uymak zorunda değil,ben ev kadınlığını seçtim.
Varsın ev kadını desinler..kendi anneleri senelerce hangi vasıfla meydana getirmiş acaba o dalga geçen küçük insanları?
Bu anlattıklarım genel anlamdaydı.
Siz eğitiminizde güzel adımlar atıp,dondurmuşsunuz bazı şeyleri.
Sonuçta hiç çalışmayacak değilsiniz.
Kolunuzda altın bileziğiniz var.
İsterseniz çalışır,istemezseniz (eşinizle ortak karar alıp)yan gelir yatar çalışmazsınız.
Başkaları anca kendi çaplarında dalga geçerler,herkes bi kendine baksın artık ya.
Annelerinin hayattaki imajlarını gözden geçirip,sizinle öyle alay etsinler bu konuda lütfen.
Evet,ev hanımı olup,evde oturmak küçük görülüyor.
Sonuçta çoğumuz zeki insanlarınız,bunu hissediyoruz..
Kimisi 'ee sen ne yapıyorsun,evdesin?,çalışmayı düşünmüyor musun'?
diye,bıyık altından küçümseyip,yüzlüyor..kimisi,'amann boşver çalışıp ne yapacaksın,otur evinde' diyor.
Tabi ikincisi belki morel gibi gelsede,vasıfsızca 'otur evinde' denmesi insanı belkide daha bi yaralıyor.
Benim hiç çalışma hayatım olmadı.(ufak deneyimler hariç bekarlıkta)
Çevremde herkes beni ev hanımı olarak biliyor.
Yaklaşık ortalama 15 senedir çalışan kadın modası var.
Evde oturana vasıfsız gözüyle bakılıyor..Bakış açısına görede belki haklı,belki haksızlar ayrıca.
Fakat bu benim hayatım,etrafımdaki hiç kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum.
Ben çalışmak isteseydim bekarkende,evliykende çalışabilirdim.
İstediğim bir şeyi yaparım,ama çalışmayı hiç istemedim.
İstemediğim birşeyi yapıp,mutsuz olacağıma,istediğim şekilde yaşarım kimseyi ilgilendirmez.
Herkes vasıfllı çalışan kadın modasına uymak zorunda değil,ben ev kadınlığını seçtim.
Varsın ev kadını desinler..kendi anneleri senelerce hangi vasıfla meydana getirmiş acaba o dalga geçen küçük insanları?
Bu anlattıklarım genel anlamdaydı.
Siz eğitiminizde güzel adımlar atıp,dondurmuşsunuz bazı şeyleri.
Sonuçta hiç çalışmayacak değilsiniz.
Kolunuzda altın bileziğiniz var.
İsterseniz çalışır,istemezseniz (eşinizle ortak karar alıp)yan gelir yatar çalışmazsınız.
Başkaları anca kendi çaplarında dalga geçerler,herkes bi kendine baksın artık ya.
Annelerinin hayattaki imajlarını gözden geçirip,sizinle öyle alay etsinler bu konuda lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?