- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Söylediğinize katılıyorum. Zaten ücretliler atansın diye düşünmüyorum. Bir sürü açık var gerekli atamalar yapılsın. Ücretliye böylr bir ihtiyaç olmasın diye düşünüyorum.Şimdi siz bana da kızarsınız
Evet ücretli öğretmenlerin atamalarının puansız yapılması haksızlıktır!usulsüzdür..
insanlar yıllarca emek verip ders çalışıyor (mülakat kısmı adaletsiz olsada)
Belli bir puan sıralamasına göre yerleşiliyor,ama ücretli öğretmen bunlardan muaf hooppp atansın olmaz bu adil değil.siz kpss den yeterli puan aldıysanız kaygılanmayın bekleyin illaki atanırsınız ama bu ücretliler atansın mantığı çok çok yanlış söyleyen kişi çok doğru söylemiş.whatsap grubuna bişey yazmanız sizi iyice haksız duruma sokar
ama siz her ortamda haklı olarak soyluyorum demişsiniz işk mesajınızda.Birilerinin konuyu açmadığı yerde de söylemiş oluyırsunuz.Kendi ifadelerinizle çelişiyorsunuz.Konuyu birileri açıyor. Ne zaman atanıyorsun? Ne kadar alıyorsun şimdi diye. Bende konuyla ilgili fikrimi söylüyorum. Durup dururken ortalıkta kendi kendime söylenmiyorum. Konuştuğumuz şeylere kulak misafiri olan da arkamdan böyle demiş.
Şikayetimi ilgili yerlere bildirmediğimi nereden biliyorsunuz?
Aslında belli bi zmnda bi kontrol edinmeli .. devlete kapağı attım ohh denmemeli..Galiba benim o öğretmen haha. Şaka bi yana ben de ilkokuldan beri durmaksızın ders çalışan biri olarak çalışan ve çalışmayanın aynı şartlarda olmaması gerektiğine inanıyorum. Ne var ki arkadaşın söylediği o kadar abes değil, gece gündüz sınav çalışıp kpssyi kazandıysam, durmadan şartlarından şikayet eden birine ben de derdim çalışsaydın da atansaydın diye. Umarım çalışmışsınızdır da atanırsınız beklediğiniz gibi, gönlünüzce olsun.
Farkındaysanız sözleşmeli öğretmenlerde çalışmışta üni bitirip öğretmen olmuş.. yoldan geçen biri değil...Galiba benim o öğretmen haha. Şaka bi yana ben de ilkokuldan beri durmaksızın ders çalışan biri olarak çalışan ve çalışmayanın aynı şartlarda olmaması gerektiğine inanıyorum. Ne var ki arkadaşın söylediği o kadar abes değil, gece gündüz sınav çalışıp kpssyi kazandıysam, durmadan şartlarından şikayet eden birine ben de derdim çalışsaydın da atansaydın diye. Umarım çalışmışsınızdır da atanırsınız beklediğiniz gibi, gönlünüzce olsun.
Bence isim vermeyen bunu size söyleyen kişinin kendi fikri bu ne kadar söylensenizde durumunuz değişmeyecek ve bu o insanların elinde değil çok mutluymuşunuz gibi yapın da bari sevinemesinlerİçimi dökmek için yazıyorum. Yoksa orta yerimden çatlayacağım.
Ücretli öğretmenlik yapıyorum. Kalabalık bir okuldayım. 40 küsür öğretmen var.
Ben tabiki de haklı olarak bulunduğum her ortamda ücretli öğretmenliğin şartlarının ne kadar saçma olduğu, çok az para aldığımızı, bunu hak etmediğimizi ve bakanlığın bizi ataması gerektiğini dile getiriyorum. Sanırım benim bu şekilde şikayet ediyor olmam birilerini rahatsız etmiş ki arkamızdan onlar da çalışsaymış da atansaymış demiş öğretmenlerden biri.
2017 de kpss ye girdim ve hala atama yapılmadı. Kazanamadığım için değil mecbur bırakıldığım için ücretli öğretmenlik yapıyorum. Atama yapılsaydı muhtemelen çalışıyor olurdum. Ki öyle olmasa bile arkamdan böyle bir şey söylenmesini kabul edemem.
Kimin söylediğini öğrenemedim kimse isim vermek istemiyor. Ama öğrenirsem iki çift lafım var. Tüm öğretmenlerin ve idarecilerin bulunduğu, genelde duyular ile ilgili kullanılan WhatsApp grubuna bu konuyla ilgili yazmak saçma mı olur sizce?
(konuyu durup dururken ben açmıyorum. Ara sıra birileri soruyor. Ortalıkta kendi kendime şikayetlenmiyorum. Sorana fikrimi söylüyorum. Birileri kulak misafiri oluyor doğal olarak.)
Farkındaysanız sözleşmeli öğretmenlerde çalışmışta üni bitirip öğretmen olmuş.. yoldan geçen biri değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?