Çalışsaymış da atansaymış!

İdarecim bile bana sevdigim bir iş arkadaşımi cekistirse direk cevabı veririm.Arkadasimin haberi bile olmaz ama cevabı verilmis olur.Size o laf getiren kişiler iyi birşey yapmıyorlar.Durduk yere canınız sıkıldı,motivasyonunuz düştü şimdi.Anliyorum siz tok sözlü ,hakkını savunan bir kişisiniz ama yel değirmenleri ile de savasamazsiniz.Her gun herkesin birbirine giydirdigi bir ortamda bu gun size laf söylerler yarın bana.....çok da dikkate almayın bence

Dilerim sizin için herşey yolunda gider.Şansınız açık olsun.Attığınız tutsun:)

Atanmak güzel, ama atanamayan ölsün mü yani? Takılmayın. Güzel güzel işinizi yapın. Gün gelir siz de daha iyi şartlarda çalışırsınız.

Evet düşünceniz sacma. Benimde kuzenim edebiyat bölümü mezunu atanamadığı için ücretli öğretmenlik yapıyor branşı dışında sınıf öğrermenliği. Ama gerçekten üzülüyorum öğrencilerede öğretmenlere de. Bu kadar öğretmen acıgı varken neden atama yapmak yerine gündelikci gibi iş yapıyorlar anlamıyorum. Helede ilk okul cocukları kac kere öğretmenleri değişiyor. Ayrıca branş dışı eğitim vermek ne kadar etkili olabilir?

Ayrıca eklemek isriyorum Türkiye'nin cidden eğitim konusunda çok ciddi eksiklikleri var. Eğitimini aldığın bölümle gerçek hayata uyarlanmış hali tamamen birbirinden bağımsız.

biliyorsunuz ki öğrencilerin performans değerlendirmesi gibi sacma bi sistem olacak eğer o zaman da böyle her söyleneni taksrsanız çabuk yaşlanırsınız duymayın görmeyin bazı şeyleri.. zaten kimse keyfinden ücretli öğretmenlik yapmaz.. bu ülkede en zor şeydir öğretmen olmak sabredin kimseyle münakaşa etmeyin.. konuşsunlar dursunlaarrr:/ sonuöta kendileri de gecti bu yollardan

Sonuçta herkes orada işini yapıyor. Birşeylerden sürekli şikayet ederek insanları bıktırmış olabilirsiniz. Atama yapılmadığı için atanmamişsiniz. Kendiniz söylüyorsunuz. Bu oradaki öğretmenlerin sucu ve ya tekelinde olan bir konu değil. Söyleneceginize işinizi yapın. Daha çok yenisiniz. Ücretli öğretmenler az para alıyor atanırsanız siz de yüksek alabilirsiniz. Atanana kadar da kimse sizin söylenmenizi şikayet etmenizi dinlemek zorunda olmadıgından böyle birşey konuşulması çok normal. Madem çok şikayetçisiniz atanana kadar parası yüksek iş bulabiliyor iseniz o işi yapın kesin ve net. Benim okulumda da vardı aynı konu. Ya şikayet etmeyin ya da ücretli öğretmenlik yapmayın arkadasım. WhatsApp grubundan falan da yazıp kendinizi rezil etmeyin. Kimse kimseye aa böyle mi demiş demez. Siz ayıplanan olursunuz. Daha 1 senelik tecrubenizle sizden üst seviyede insanlara laf söylemeye kalkmayın. Kendinizden tecrübelilere saygı duyun. İnsanları da kişisel şikayetlerinizle rahatsız etmemeniz gerektiğini belki bu vasıtayla ilk senenizde öğrenmiş olursunuz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…