- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
arkadaşlar merhaba sırf bu konuya yazmak ıcın uye oldum callaneticsi bu yaz keşfettim ve bunun benım umudum olacağını düşündüm ve aralıklarla da olsa yaptım.ancak bir haftadır bazı moral bozuklukları nedeniyle ara verdım henüz bir 21 tamamlamışlığım yok ama bunu yapmayı çok istiyorum ancak okulum açılıyor yurtta kalacağom siz callaneticsi nerde yapıyorsunuz matleriniz mi var mat serip üstünde yapıyorsanız bana kullandığınız markaları ve memnun olup olmadığınızı yazar mısınız yurtta yapmamın tek şartı bir mat bulmak . bu arada callanetics kardeşliğize beni de alınn
Canım ilk sayfadaki ilk mesajı atlamadan dikkatlice oku lütfen.detaylıca anlattım indirme işlemini.arkadaslar bana yardim edin lutfen.klasik call yapiyorum bugun 15.gunum karnimda sislik kalmadi henuz daha olcmedim 21 tamamlamayi bekliyorum,sorunum su diger videolari indiriyorum fakat maalesef acilmiyor cok denedim olmuyor sizlerden ricam superi cardio yu ozelden gonderebilirmisiniz birde oyle acmayi deneyim.bilgisayardan pek anlamiyorumda ama pes etmekde istemiyorum cok guzel gidiyor cunku zevkle yapiyorum
Çok şekersin canım bu azmini kaybetmeSelamm callancı güzel bayanlar:):)
Şehir dışına çıkmayı yarına ertelediğimiz için callan tatilimi de yarına erteledim..
5. callan ve Legs and thighs workout yaptım bugün..Bir de alışverişe çıktım yaklaşık 3 saat yürüdüm onu da spordan sayıyorum
Bugün denediğim pantolon iyice hırslandırdı beni..Siyah pantolonda bile bacaklar kalçalar "Biz burdayııııızzz!!" diye bağırıyolardı resmenAma bu sefer kararlıyım, o fazalıklar gi-de-cek..
Bir koca totolunun yakarışlarını dinlediniz.İyi akşamlar, sağlıklı günler..
arkadaşlar ilk sayfadaki linklerden indirme yaptım fakat bilgisayarda açılmıyor. bu videoları nereden indirebilirim yardım edebilir misiniz?
Burdayız canım ama dediğin gibi topiğe gelmeyenler var kızıcam hıııbu arada nerde kulubün callancı güzel bayanları kimse bıraktık dememsın sakın motivasyon yerle bir olucak yoksa :)
Kokett cevap vermiş canım yine bi problem olursa yaz biz burdayızarkadaşlar ilk sayfadaki linklerden indirme yaptım fakat bilgisayarda açılmıyor. bu videoları nereden indirebilirim yardım edebilir misiniz?
Kokettcim yemek yersende bikaç gün toparlamak adına protein tüket.alkol vicutta su tutulumuna yol açar ödeniniz atmak için dediğin gibi hemen spora dön öpüldünKızlar önemli bi sınavımı verdim. Birkaç gün üstüste alkol farklı arkadaşlarla kutlama derken perişan haldeym. Yemek bile yiyemiyorum dogru düzgn :) Spor da yapamadım. Yarın düzene devam :)
Kokettcim yemek yersende bikaç gün toparlamak adına protein tüket.alkol vicutta su tutulumuna yol açar ödeniniz atmak için dediğin gibi hemen spora dön öpüldün
Bütün partları indirmeden açılmaz. İlk sayfayı dikkatli okursan yapabilirsn. Linklerin hepsi çalışıyor yeni indirdim :)
Sevgili callancı dostlarım.
Birkaç gündür yoktum. Önce ailem yanıma geldi ve sonrasında da yaşadığım sevinçle ben kendimi bile unuttum.
En sonunda dün atandım. Hem de hiç ummadığım halde yaşadığım şehir içinde, tek vesaitle gidip gelebileceğim bir okula atandım.
Çok mutluyum, çok.
Ama sadece dün callanetics yapamadım. Diyetime de devam ediyorum. Okulun en şık ve zarif öğretmeni ben olcam.
Öperim.
merhaba sadece call mı yapıyorsun ? benım asıl sorun ust bolgede ama ust bacaklarda kalın call ve leslıe ıle her ıkı bolge de de ıncelme var terlemek gerekıyor sanırım24. günde tamamdır bi pantolonum vardı onu denedım nasıl oluyo dıye dar oldugu için giyemıyordum ama hala dar bu alt beden niye gitmiyor ya niye
merhaba sadece call mı yapıyorsun ? benım asıl sorun ust bolgede ama ust bacaklarda kalın call ve leslıe ıle her ıkı bolge de de ıncelme var terlemek gerekıyor sanırım
Herkese selam callenetics geçen sene full yapıp dukan sayesinde 11 kilo verip acayip incelmiş biriydim... Aama sigara bırakma çabalarım dolayısıyla ki bırakabildim şükür tekrar baştan kilo vermeye çalışıyorum çünkü bana 9kiloya maloldu bırakmam. Ama call ara ara yapmış olduğumdan mı bilinmez eskisi gibi kocaman basenlerim oluşmadı almıştım ama herkes okadar almadığımı söylüyor... Birkaç arkadaş yazmıştı daha önce call bıraktıktan sonra eski haline tamamen dönmek uzun zaman alıyor diye bunun çoook doğru olduğunu bizzat yaşadımmm... Şimdi 8.günümdeyim bakalım neler olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?