Merhabalar.Her ne kadar bugüne kadar yazmasamda callanetics egzersizlerini 1 aydır yapıyorum.28 gün 10saat programını yaptım.7 gündür süper yapıyorum,hafta sonu işler yüzünden iki gün ara vermek zorunakaldım.Callanetics videolarnda egzersizi yapanların,egzersiz sayısını sonuna kadar yapmaları beni çok motive ediyor.tam yoruldum,bırakcağım yerde bakıyorum sayı dolmamış,direniyorum ve egzersizi bitiriyorum.
Unutmadan gümüşe(lotus)çok teşekür ederim.videoları onun sayesinde indirdim.ve callaneicse başlamam vesile oldu.
gelelim sonuçlara 1o saatte gençleşme programında ilk önce mide bölgem toplandı.nerdeyse dümdüz oldu.ama gbeğim nedense heme küçülmei.halada var.ama en büyük değişimi ciddi anlamda popo ve baesen yapımda gördüm.
işin ilginç tarafı ne kilom azaldı,ne de mezura ile aldığım ölçülerimdeğişti..1 aya rağmen halaaynılar.amadediiğim gibi popom ve basenlerim toplandı.1 ay öncesi normal alt çamarşır giyerken kumaş pnatolonda çamaşır popomu ikiye bölerdi.bende bokser tarzı çamş-aşır giyerdim.şimdi normal alt çamaşırıdaharahat giyebiliyorum ve izi belliolmuyor.
süperde çok yoruluyorum ama birazdaha 10 saat prgramına devam etmem gerekyormuş.ama sanki 10 saatte vucudumun toparlanması yavaşlamışgibi geldi ve süperegeçtim.süperde bazı hareketleri yapamıyorum.çok zorgeliyor.bacaklarımı hiç açamıyorum.bir de en sondaki iç bacakhareketindeçok yorulmuşoluyroum bırakıyroum.
Callanetics ilk izlenildiğinde hiç fydası olmayackmış gibigelyor.hoplamalı zıplamalı hareketlerin dahaçokzayfılatacağı fikri yerleşmiş..ama yapınca göründüğü kadar kolay olmadığıı görüyorsunuz.alışıncaya kadar.
bakalım ben süperre ne zaman alışacağım?hele bara ayak kaldırıp üstüne yapılan hereket beni mahvediyor...
hepnize kolay gelsin kızlar.
yok bulamadim canim ama diger konuda hlymmm vardi o bahsetmisti bu koruma programindan belki o biliyodur
evli degilim ben bile yapmaya useniyorum bazen, siz ev hanimlari hele birde anne olanlar o kadar isin arasinda spor yapiyosunuz ya asil sizleri tebrik etmek lazim :)
Merhaba kızlar, ben de başlamak istiyorum fakat videolarda sıkıntı var, rapidshare yasaklanmış sanırım, yardımcı olabilecek birileri var mı?
3,5 ay önce doğum yaptım, kızımdan fırsat buldukça yapmak istiyorum inşaallah düzenli bir şekilde devam edebilirim
beni hala normal call paklıyor
süpere daha vakit var.
23.call tamamdır.
dün kardesim gördü beni (ünv. okuyor farklı sehirde ) abla yagların gitmiş vücudun fit olmus sıkılasmıs etlerin dedi.
o kadar mutluyum ki
Pudracım nasılsın?
Ben sanırım bu defa gerçekten kırdım şeytanın bacağını, bu akşam 13. yü yapıcam :)
Bu arada sendeki değişiklikleri okudum ama cevap verememiştim, tebrik ediyorum seni,
Umarım süper call bitmez canım :) Bir üst seviye yok çünkü. Hiç bırakmadan devam etmek istiyorum:)
Normalde 6 gün yapıp 1 gün dinlenmek gerekiyor ama en son ne zaman dinlendim hatırlamıyorum :)
istee 20 saat normal callan ve 10 saat süperin ardindan ölçüleriiimm :))
yanliz bu son 10 saati çok düzenli yapamadim haftada 2 gün fln dinlenme günü oldubazen bastan savma yaptim egzersizleri ama sonuçlar sasirticii :))
baslangicta:
gögüs: 90 ---------90
Bel :78 ---------69
Kalça: 93----------90
ekstra bi diyet uygulamadan bu sonuçlari elde etmek harika bi duyguuu. pes etmek yok kizlarr biz bu isi basaricazz
arkadaşlar callaneticsi düzenli yapan arkadaşlar sizin de göğüs ölçünüz büyüdü mü? off
Daha önce sırtını ve omuzlarını çalıştırıcak bi spor yapmadıysan farkediyo. Yani kaburgalar genişliyo sırt açılıyo. Ben ilk plates yaptığım zamanlar bi ay sonra falan sütyenimin arkası birleşmemişti çok şaşırmıştım meğer kaburgalardanmış.. Seninki de aynısımı bilmiorum ama bana öyle olmuştu:)
yok canım herhangi bir spor yapmadım bu zamana kadar.benim zaten göğüs kafesim genişti,off dahada mı genişledi acabagöğüslerim kendimi bildim bileli küçüktü ama bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım.şimdi birden göğüs ölçüm artınca şoka girdim
yok canım herhangi bir spor yapmadım bu zamana kadar.benim zaten göğüs kafesim genişti,off dahada mı genişledi acabagöğüslerim kendimi bildim bileli küçüktü ama bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım.şimdi birden göğüs ölçüm artınca şoka girdim
canım büyüdü derken çevresi mi büyüdü yoksa sütyenden mi taşıyor? meme kısmının büyümesi/küçülmesi sporla pek mümkün değil, çünkü meme de kas yok kas olmayınca spor ne yapsın, sadece meme altında bi kas var özellikle karın hareketi sırasında çalışıyor sonuçta da biraz toparlanma ve dikleşme oluyor buda ancak 1-2cm farkediyor ve bunu yaşayanlarda genelde biraz küçüldüğünü daha sert, daha dik durduğunu ve dekoltenin güzelleştiğini söylüyor. sendeki regl dönemi büyümesi gibi birşey olabilir mi?
85cmden 88e çıktı demişsin boy kaç bilmiyorum ama çok büyük bi göğüs gibi gelmedi bana, bence hiç şikayet etme kalça ile yakın ölçüde göğüs çevresi ideali, gayet güzel bir kum saati oluşturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?