Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

sana skype adresimi vereyim istersen, o şekilde göndereyim videoyu, çünkü emaille olmaz, buraya ekleyemem. Başka yolu neyse o şekilde yollayım. Sen de faydalan.

merhaba,100 mesajı geçmediğim için size mesaj yollayamıyorum.kusuruma bakmayın.bana hasiba salcı hanımefendi yollamıştı.hasibesalci@hotmail.com sanırım adresi.bir iletişim kurun isterseniz kendisiyle

Hanimlar,cok tesekkur ederim ikinize de.simdi izni olmadan hasibesalci isimli bayanla temasa gecmem pek uygun olmaz sanirim ama yanitladigin icin cok cok tesekkur ederim.
Maya_79 cok cok tesekkur ederim.bna msj olarak atabirisen skype adresini cok iyi olur.yalnz beb skype kullanmiodum hemen edineyim o zaman

Olurum canım KK ya geldiğimde uğrarım hep

Bilemiyorum problem benden mi kaynaklaniyor ama hicbir linki indiremedim.simdi once iniyor dedi ama baktim inen falan yok.sonra tekrar tekrar indirmeye calistim diger linklerden de deneme yaptim fakat bu ip daha once indirim yapmis bilmm kac saat beklemelisin diyor.indirebilmis olsam icim yanmicak.cildirdim gece anlayacaginiz.cok tesekkur ederim ilginiz icin.napabilirim bilemiorum

Sana bir püf noktası söyleyeyim canım :114: Linki indireceğin zaman bittiğinde modemi aç kapat. IP numaran değiştiği için beklemeden indirebilirsin

canım tek parça olani indirdim zaten sanırım bnm winrar programımda bi sorun war onu yeniden yüklücem şimdi bakalım inş olur
oooo gelişme var sevindim
buradaki arkadaşların da desteğiyle indirmeyi başarmışsın sanıyorum winrar düzgün çalışıyorsa açarsın muhtemelen açıp başlamanı dilerim en kısa zamanda.

Nivea kullandım ama hiçbir faydasını görmedim Bu kremin sonuçlarını paylaşıcam canım.

Topic canlanmış. :) Yeni isimler görüyorum. Ne güzel... :)

Ben bir türlü başlayamadım. 1 haftadır yoga da yapmıyorum. Son iki gündür diyet... Onu hiç söylemeyeyim.

Ama 20 günlük diyetle ciddi bi incelme oldu yazasım geldi.:))

Göğüs - 4
Göğüs altı çizgisinden 2
Belden- 4
Simit bölgesinden 4
Kalçadan 4
Bacaklardan da 3'er cm gitti. :))

Bu arada diyete başladığımda kiloma bakmamıştım tam olarak ne kadar kilo verdim bilemiyorum. Ama son 5 gün de tartıldığımda toplamda 3 kilo gitmişti.

selamun aleyküm kızlar
beni de aranıza alırmısınız (alın lütfeenn!!)
öhömm... kendimi tanıtayım;
yeni doğum yaptım,bıcırığım 3 aylık doğumdan kalan kilolarım ve genişleyen vücudum var
boyum 164 kilom 62 (55 olmak istiyorum,eskisi gibi)
göğüs söylemimm süt var mağlum
bel; 79:18:
simit;94
kalça;100
bacak(basen hizasından);58
anlıcanız durum vahim,doğum iznim bitmek üzere,haziranda göreve başlıcam,öğretmenim.Allah'tan 15 gün seminere gidip gelicem.asıl sorun eylüle kadar zayıflamam,incelmem

10 günlük programı indirdim,15 günde ancak inceleyebildim
ben bu programı bunca zaman neden görmemişim hayret doğrusu.hayatım hep böyle şeyleri incelemekle geçti
meşguliyet arttıkça spor hayatımdan yavaş yavaş çıktı ve son iki senedir spordan baya uzak kaldım.vücudum odun olmuş resmen.

bugün ilk callanı yaptım,öncesinde hareketleri denemiştim bireysel olarakama baya zorlandım.alt sırt esnetme pelvis döngüsü cıkksss.......gördüğüm gibi yapamıorum sürekli başka yerlerimide kasıyorum
inşallah en kısa sürede alışırım ve oğlumdan vakit kaldıkça her gün yapabilirim

önerilerinizi bekliyorum...
lotuscum sana ayrıca teşekkür ediyorum ellerine,emeğine sağlık canım

vaooouv süper incelme
tebrik ederim nurtencim,maşallah sana
anlatsana biras nasıl bi diet bu
callan da yapmışmıydın beraberinde.:44:

vaooouv süper incelme
tebrik ederim nurtencim,maşallah sana
anlatsana biras nasıl bi diet bu
callan da yapmışmıydın beraberinde.:44:

ııı nasıl desem? Bu diyetin sağlıklı olduğunu söyleyemem. Neredeyse hiç bir şey yemedim. İlk 4 gün gerçekten zordu. Diyetle beraber callan yapamadım. 7 gün sonra açlığa alıştım gerçi ama 5 dklık yoga bile beni yoruyordu. :/ Bu diyeti yapmak zorundaydım çünkü ölçülerim beni ciddi derecede yıpratıyordu. Diğer diyetler pek etkili olamıyordu ayrıca...

Callanetics tek başına işe yarıyor gerçi ama ben sonuçları çabuk görmek istediğimden bu diyeti yaptım. İstediğim ölçülere ulaştığımda diyeti daha sağlıklı hale getireceğim ve tekrar callan a başlayacağım. :)

hmmm kendi içinde mantıklı bir teori-uygulama
insan bazen canına tak dediğini hissediyor demi
ben şu anda emzieme döneminde olduğum için pek yanaşamıyorum diyete.
ki günde 4 kez mama verirken yalnızca bir kez mama verir duruma geldik,güç bela.
sütüm epeyce azdı.neyseki çoğaldı Rabbime şükür.
herşeyden etkileniyor bünyem,diyet falan hak getire.
ama callan egz geçenlerde deneme amaçlı yamıştım 1/3 ünü...
tevafuk mu bilemiyorum ama sütüm coştu remen
o sıralarda değişik ne yedim diye düşündüm,sütümü etkileyecek...ama yok,öyle bariz bişey yoktu...
bende karar verdim yapmaya...tabi yapabilirsem bebeğimden
umarım sende dilediğin kadar incelir,zayıflarsın.
Allah ım herkesin gönlüne göre versin...

Kendimce bir şeyler yapıyorum ama bakalım. Teşekkürler bu arada... :)
Bebeğiniz 3 aylıktı sanırım. Bana niyeyse yeni doğum yapanlara ağır gelecekmiş gibi gelirdi. Her şey yolunda anlaşılan... Sütünüzde artmış. Sadece incelmede de etkili değilmiş demek ki... Sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…