sana skype adresimi vereyim istersen, o şekilde göndereyim videoyu, çünkü emaille olmaz, buraya ekleyemem. Başka yolu neyse o şekilde yollayım. Sen de faydalan.
merhaba,100 mesajı geçmediğim için size mesaj yollayamıyorum.kusuruma bakmayın.bana hasiba salcı hanımefendi yollamıştı.hasibesalci@hotmail.com sanırım adresi.bir iletişim kurun isterseniz kendisiyle
Problem nedir tam olarak anlatırsan yardımcı olurumlinklerde problem yok çünkü.her gün onlarca kez indiriliyor sadece 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu 340 kez indirmişler bugüne dek.herşeu kontrolum altında yani linkleri sürekli kontrol ediyorum.
Benim bugün ağrım azaldı yarın itibariyle başlıycam.
Tabiki bırakmayın ama benim özel bi durumum sözkonusu olduğu ve çok ağrılı geçtiği için ara verdim.normalde regl iken hiç ara vermemiştim.
Canım biliyorum arkadaşa yardımcı olmak istedin ama burda adımı yazmazsan sevinirimzaten indirmiyorum diyen olunca mutlaka yardımcı oluyorum ben
Rica ederim egedenizi.rumuzunu çok sevdim :) aramızda ol hep
Problem nedir tam olarak anlatırsan yardımcı olurumlinklerde problem yok çünkü.her gün onlarca kez indiriliyor sadece 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu 340 kez indirmişler bugüne dek.herşeu kontrolum altında yani linkleri sürekli kontrol ediyorum.
Benim bugün ağrım azaldı yarın itibariyle başlıycam.
Tabiki bırakmayın ama benim özel bi durumum sözkonusu olduğu ve çok ağrılı geçtiği için ara verdim.normalde regl iken hiç ara vermemiştim.
Canım biliyorum arkadaşa yardımcı olmak istedin ama burda adımı yazmazsan sevinirimzaten indirmiyorum diyen olunca mutlaka yardımcı oluyorum ben
Rica ederim egedenizi.rumuzunu çok sevdim :) aramızda ol hep
Bilemiyorum problem benden mi kaynaklaniyor ama hicbir linki indiremedim.simdi once iniyor dedi ama baktim inen falan yok.sonra tekrar tekrar indirmeye calistim diger linklerden de deneme yaptim fakat bu ip daha once indirim yapmis bilmm kac saat beklemelisin diyor.indirebilmis olsam icim yanmicak.cildirdim gece anlayacaginiz.cok tesekkur ederim ilginiz icin.napabilirim bilemiorum
Sana bir püf noktası söyleyeyim canım :114: Linki indireceğin zaman bittiğinde modemi aç kapat. IP numaran değiştiği için beklemeden indirebilirsin
Aaaa :)) tamam,pes etmiyorum hemen yeniden deneyip buraya sonucunu yaziorum.cok mersi cnm
bu kez indirmeyi başardım fakat videoyu oynatamıyorum.hiç bir programla açmayı başaramadım.
Bütün partları indirdin mi? Yoksa açılmaz.
oooo gelişme var sevindimcanım tek parça olani indirdim zaten sanırım bnm winrar programımda bi sorun war onu yeniden yüklücem şimdi bakalım inş olur
canım tek parça olani indirdim zaten sanırım bnm winrar programımda bi sorun war onu yeniden yüklücem şimdi bakalım inş olur
Aslında benim de ingilizcem fena değil, ama gene de korkuyorum birşey kaçırırım diye tr dublaj olanı yapıyorum. Ben niveanın selülit kremini aldım, 3 gün oldu bir değişiklik yok, ama sonuçları mutlaka paylaşalım. Senin krem daha iyiyse bu bitince ondan alayım.
Tecrübelerini paylaştığın için tşk ederimve katılıyorum söylediklerine.
1 gün ara vermek gerekiyor.etkinin sıfırlanması gibi bişe aslında söz konusu değil.bu sadece 10 saatte 10 yaş gençleş için geçerli denebilir.o da gerçek etkiyi görmek için.
callan teyzecimiz haftada 3-4 kez yapanlar yada hayat akışlarına göre haftada birkaç kez yapanlar olduğunu yazmış kitabında.
Arkadaşlar ben callanı çalıştığım için 21 gün boyunca yapamam. yani aralıksız 6 gün yapıp, sadece birgün ara vermek keşke çalışmasam olurdu. Ben callan dışında kardiyo yapıyorum 1 saat kadar, bu nedenle yorucu oluyor. Kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem, ama 21 gün nasıl geçer diye stres falan yapıyorsanız, kişisel fikrim, ne olursa olsun, ara da verseniz devam edin arkadaşlar, hangi günler yapabilirseniz öyle yapın. Ben ortalama haftada 3-4 gün yapıyorum, çok faydası da oluyor. Sizler de nasılsa devam edemedim, bugün yapmadım diye sonraki günler de bırakıp boşuna gerilmeyin. Çünkü bence yaptığınız yanınıza kar, incelme ya da sıkılaşma daha geç olur, olsun varsın. Ama ömür boyu yapın bu egzersizleri. Bu bir yaşam tarzı bence.
Kesinlikle katılıyorum. Benimde iş tempom yoğun ben bugün 8. callanımı yapıcam. 1 gün ara verdiğim oldu ama hiç 2 gün olmadı. Fakat vücudumda inanılmaz değişiklik oldu. Arkadaşlar pes etmeyin ara verseniz de yapmaya devam edin derim.
Topic canlanmış. :) Yeni isimler görüyorum. Ne güzel... :)
Ben bir türlü başlayamadım. 1 haftadır yoga da yapmıyorum. Son iki gündür diyet... Onu hiç söylemeyeyim.
Ama 20 günlük diyetle ciddi bi incelme oldu yazasım geldi.:))
Göğüs - 4
Göğüs altı çizgisinden 2
Belden- 4
Simit bölgesinden 4
Kalçadan 4
Bacaklardan da 3'er cm gitti. :))
Bu arada diyete başladığımda kiloma bakmamıştım tam olarak ne kadar kilo verdim bilemiyorum. Ama son 5 gün de tartıldığımda toplamda 3 kilo gitmişti.
vaooouv süper incelme
tebrik ederim nurtencim,maşallah sana
anlatsana biras nasıl bi diet bu
callan da yapmışmıydın beraberinde.:44:
ııı nasıl desem?Bu diyetin sağlıklı olduğunu söyleyemem. Neredeyse hiç bir şey yemedim. İlk 4 gün gerçekten zordu. Diyetle beraber callan yapamadım. 7 gün sonra açlığa alıştım gerçi ama 5 dklık yoga bile beni yoruyordu. :/ Bu diyeti yapmak zorundaydım çünkü ölçülerim beni ciddi derecede yıpratıyordu. Diğer diyetler pek etkili olamıyordu ayrıca...
Callanetics tek başına işe yarıyor gerçi ama ben sonuçları çabuk görmek istediğimden bu diyeti yaptım. İstediğim ölçülere ulaştığımda diyeti daha sağlıklı hale getireceğim ve tekrar callan a başlayacağım. :)
hmmm kendi içinde mantıklı bir teori-uygulama
insan bazen canına tak dediğini hissediyor demi
ben şu anda emzieme döneminde olduğum için pek yanaşamıyorum diyete.
ki günde 4 kez mama verirken yalnızca bir kez mama verir duruma geldik,güç bela.
sütüm epeyce azdı.neyseki çoğaldı Rabbime şükür.
herşeyden etkileniyor bünyem,diyet falan hak getire.
ama callan egz geçenlerde deneme amaçlı yamıştım 1/3 ünü...
tevafuk mu bilemiyorum ama sütüm coştu remen
o sıralarda değişik ne yedim diye düşündüm,sütümü etkileyecek...ama yok,öyle bariz bişey yoktu...
bende karar verdim yapmaya...tabi yapabilirsem bebeğimden
umarım sende dilediğin kadar incelir,zayıflarsın.
Allah ım herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?