merhabalar arkadaşlar.bende pazartesiden beri yapıyorum callaneticsi.bendekide şu küçük resimdki videodan.süper callaneticsi indiremedim.linkler hep hata veriyor.aranızda indirebilen varsa anlatabilir mi nasıl indirdiğini????
Ayrıca ilk yaptığım gün acayip zorlandım.bacaklarım titredi.hele o pelvis hareketleri yok mu.ne tuhaf.ben daha öncede ebru şallı ile pilates yaptığım için karın egzersizlerinde pekte zorlanmıyorum.sadece boynum ağrıyor.onuda fazla zorlamamak lazım.çok umutluyum bu callan teyzeden.inşaallah 21 gün sonra alırız sonuçları.
6 gün yapıp ara veriyosun canım süperi yapmak için 10 saatlik programı kolayca yapabiliyor olmak lazım 6günün sonunda ölçülerini al ve bizede bildir bakalım işe yaramışmı :)
hadi bakalım merak ediyorum canım inşallah işe yarar bende ya callana ya da lesliye başlıcam en kısa zamanda düğün sezonu nisanda açılıo heheh :)merhablar magrenta.ölçülerimi aldım pazartesi günü.6 günüm bitsin sizlerede durumu yazarım.ben zaten süper callanı indiremedim.şu 21 gün bi bitsin bakalım.martın 10 una denk geliyor.ayrıca callaneticsle beraber yürüyüş falanda yapın diyorlar.bende callana başlamadan önce lesli teyzeyle 3 mil yapıyorum.sonrada callanı.pestilim çıkıyor valla.ama bu sefer çok asıldım bu işe.kilo vereceğim inş.
lınk atın kızlarrrr bulamıyommmmmmmmmm
ben buldum 1 tane ama doğru mu değil mi bilmiyorum. callanectics 10 years younger 10 hours yazıyor 56 dakika. bu mudur? ve ben bunun altyazısını nerede bulacağım? bu 56 dakikayı 21 gün boyunca mı yapıcam ?
kızlar hangi callanetics serisini yapıyorsunuz...özellikle bacak ve basen için...a.m./p.m serisi var ben ona başladım çok kısa ve bana hiç etki etmedi gibi anlamadım ya da ben yapamadım hareketleri...hangi seriyi takip ediyorsunuz ve linki nedir yardımcı olursanız çok sevineceğim..
lınk yasak degıl kızlr oda nerden cıktıııııı
atın lutfen lınk
http://www.************************************
kızlar hangi callanetics serisini yapıyorsunuz...özellikle bacak ve basen için...a.m./p.m serisi var ben ona başladım çok kısa ve bana hiç etki etmedi gibi anlamadım ya da ben yapamadım hareketleri...hangi seriyi takip ediyorsunuz ve linki nedir yardımcı olursanız çok sevineceğim..
lınk yasak degıl kızlr oda nerden cıktıııııı
atın lutfen lınk
yasaksa nıe lınk etıketı varbilmiyorumkismile
ben defalarca attım kımsede uyarmadı
o zaman lınk at kaldıılsın
yasak degıl
hadi bakalım merak ediyorum canım inşallah işe yarar bende ya callana ya da lesliye başlıcam en kısa zamanda düğün sezonu nisanda açılıo heheh :)
arkadaşlar link vermek yasak bölüm yöneticileri gelip linki siliyor sizi bloklayabiliyor ceza alabiliyosunuz siteye giriş yapamıyorsunuz ayrıca mesajlada atılmıyor virüsvirüs şeklinde geliyor biraz zahmet edip arayın arka sayfaları okuyun uzuuuuuuuuuun zamandır kimse birbirine link göndermedi o şekilde indiren olmadı 2 site var benim bildiğim diyetcenter veya sende zayıfla ikisindede vardı hala var mı bilmiyorum
google a yazın arayın elbet bulunur
kolay gelsin
ben hareketleri bile bulamıyorumki !! yaa ne olur birileri banada göstersin resimler fln warmıs hani nerdeeeee ??? ne olur yaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?