Çalma hastalığı olan akrabam

Biz utanıyoruz bunu demekten onlar alırken utanmıyor:KK43:
Utanma sınırını aşan olaylar olmamış mı sizce de? Yani emin değilseniz bir şekilde onların alıp almadigindan tabii ki utanilir ancak iddia ettiğiniz gibi eminseniz niye hakkinizdan cikamiyorsunuz?

Siz bir şey demedikçe daha çok görüşelim istiyoruz demişler bir de. İzin vermeyin.

Ay daha neler. Sen uyurken eşyaları da kamyona atsalarmış az olmuş bu
Başkasının iç çamaşırını çalıp napabilirsin ki. Hem yüzsüz hem midesiz

E alsanıza gelip çaldığım şeyi çaldınız mi diyecek valla çok garipsiniz bir kaç kez geri alın ve anında kullanın madem polis vs olmuyor
Ay boyle uyelerde beni sinir ediyor ,gelip buraya konu aciyirlar bide gozuyle gormus .biz sinirimizden catliyoruz bunlar bir telefon acip soylenmez bile.kendimizi bosa paraliyoruz boyle konularda.konu sahibinin yuzlerine bisey diyebilecek ozguveni olsa buraya yazmadan yapardi zaten.bide valizde gordum diyor.e madem gordun orda tutup cikarip bu ne diyeydin dimi 😂

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Uzun zamandır konu açmıyordum kendim için ayrı ve uzun bir konu açacağım daha sonra ama öncesinde bu derdimi açmak istedim.
Deprem de evi hasarlı gören bir yakınımız bizimle kaldı bayağı. Nerdeyse yeni gitti. Şimdi sorun şu ki bu akrabama oldum olası çalma hastalığı var. Hastalık mı bilmiyorum ki gerçekten çalıyor. Kendisi maaşlı muhtaç da değil. Ve çocuklari ile kaldı onlarda alışmış beş yaşında ki çocuk bile alıyor öyle diyeyim. Kızımla aynı yaşta çocukları var valizimizden kıyafetler eksilmiş. Afedersiniz iç çamaşırlarımızda bile eksik var o derece. Şimdi de kızımın çok sevdiği pahalı bir pijama takımı ortada yok. Yani evde çok büyük değil bir yere kaybolmadi bu giysi. Aldı götürdüler biliyorum. Kızıma elbise almışlar hediye olarak onu bile alıp gitmişler. Dedim ki hiçbir şey istemiyorum yeter ki almasınlar bizden. Şu an evlerine gittiler ama eksikleri farkettikce sinir oluyorum. Siz olsanız yerimde ne yapardınız?
Ayrıca sadece giysi değil evde ne varsa para değerli eşya makyaj malzemeleri herşeyi alıyorlar kendi kızı torunu hepsi böyle. artık daha sık gelmek istiyoruz dediler birde. Ne yapalım biz bunlarla sizce?;
Aranızın soğuk tutmakta fayda var
Ben olsam çaldın mı diye soramazdım heralde. Çalan çalarken utanmaz da, insan sorarken utanabilir.
Eksikleri yazıp, sizin eşyalarla beraber bunlar da gitmiş karıştırdınız heralde derdim.
Yollayın derdim.
Ama ne eksikse liste halinde yazmak lazım. Anladığınızı bilmeli mesajınızdan da.

Ay boyle uyelerde beni sinir ediyor ,gelip buraya konu aciyirlar bide gozuyle gormus .biz sinirimizden catliyoruz bunlar bir telefon acip soylenmez bile.kendimizi bosa paraliyoruz boyle konularda.konu sahibinin yuzlerine bisey diyebilecek ozguveni olsa buraya yazmadan yapardi zaten.bide valizde gordum diyor.e madem gordun orda tutup cikarip bu ne diyeydin dimi 😂

Valla bir değil 2 değil
En çokta dolaylı zorbalığa maruz kalan çocuklara üzülüyorum. Kardesi görüp çekinmiş annenin baskıya bakar mısınız? Sonra o yetişkin olan insanlar hiç bir zaman hakkını savunamaz oluyor hırsızlık bu ya beni durup durup soyan birini yolda görsem istemem bana mı düştü derdi
Evladını tedavi ettirirsin ötesi boş vallahi
Madem tam kabullenin vallahi başlığı gördükçe içim hopluyor benim.

Pozitif bir uye Pozitif bir uye kesinlikle konuşmalısınız, bildiğinizi, çok rahatsız olduğunuzu belli etmelisiniz.

Şeeyyyy otelindeki verilen şampuanları almak da sizce buna dahil mi🤭
Ben dayanamıyorum ya, hatıra diye alıyorum. Kullanmıyorum da, öyle banyoda duruyorlar.
Acaba onlar da sizden hatıra olarak mı aldılar 🤭
(Şaka yapıyorum tabi ki, asıl fikrim ilk cümlede)

Ay boyle uyelerde beni sinir ediyor ,gelip buraya konu aciyirlar bide gozuyle gormus .biz sinirimizden catliyoruz bunlar bir telefon acip soylenmez bile.kendimizi bosa paraliyoruz boyle konularda.konu sahibinin yuzlerine bisey diyebilecek ozguveni olsa buraya yazmadan yapardi zaten.bide valizde gordum diyor.e madem gordun orda tutup cikarip bu ne diyeydin dimi
Sakin olun fikir almak için yazdım, elbette birşeyler yapacağım sizin kadar bende coştum emin olabilirsiniz. İnsanların özgüvenini buraya bakıp anlayamazsınız. Ayrıca eşyalarının içinde ben gördüm ve aldım kız kardeşim görünce almamış. Sinirden çatlamayin lütfen sakin. En kısa zamanda konuşacağız

Back
X