- Konu Sahibi Tembelgiller
-
canım donukpudra 4. sayfada bir yöntem yazdı onunki çok güzel olmuş onu denedin mi? bi de senin fırın sorunun vardı hallettin mi onu?Temizlenmiş hali bu malesef ne yaparsam yapayım o yağ lekeri çıkmıyor ancak dedigim gibi pamuga yag döküp siliyorum sonra elde yıkıyorum birkacgün parlıyor sonra yine eski haline dönüyor Eki Görüntüle 1432196
Denemeliyim ilk fırsatta çok teşekkür ederim. Fırını arçelik geri aldı 3 fırın geldi üçündede farklı farklı hatalar iade ettim paramı geri ödediler yarın siemense gidicem anlaşırsam alıcam anlaşamazsam boschtan alıcamcanım donukpudra 4. sayfada bir yöntem yazdı onunki çok güzel olmuş onu denedin mi? bi de senin fırın sorunun vardı hallettin mi onu?
Denemeliyim ilk fırsatta çok teşekkür ederim. Fırını arçelik geri aldı 3 fırın geldi üçündede farklı farklı hatalar iade ettim paramı geri ödediler yarın siemense gidicem anlaşırsam alıcam anlaşamazsam boschtan alıcam
Şu an elektrikli ocağım var kaldığım evde hiç ama hiç tavsiye etmiyorum. Onlarada ıslak birşey koyduğunda iz yapıyor ve yemek pişirmek Alışana kadar zor. Ya dibi tutuyo ya sulu kalıyoo.canım tel sürünce beyazlıyor mu? ben bir salaklık yapıp cam kısmını kireci gitsin diye cilit bangin turuncu banyo olanıyla temizleyeyim dedim yapmaz olaydım döküm kısmına deydiği yerler beyazladı hemenSakın yapmayın ama cam üstündeki beyaz su lekelerini çok iyi çıkarıyor sadece leke üzerine müdahele edilebilir.offffff eskisin ilk iş ben de elektrikli düz camlardan istiyorum sil geç ömrümüzü yedi bu ocak
elektriklide iyi değil diyorsun ne kullansak, ya olmadı eski beyaz emayelere dönücezŞu an elektrikli ocağım var kaldığım evde hiç ama hiç tavsiye etmiyorum. Onlarada ıslak birşey koyduğunda iz yapıyor ve yemek pişirmek Alışana kadar zor. Ya dibi tutuyo ya sulu kalıyoo.
canım ben haftasonu senin yöntemi denedim ama kullandığım deterjandan mı bilmem başarılı olamadımbenim siemens demirdöküm olmasa hiç bir sorunu yok.Çok memnunum
canım ben haftasonu senin yöntemi denedim ama kullandığım deterjandan mı bilmem başarılı olamadımdeterjan etimatik vardı(deterjan alıp yöntemi tekrar denicem), ben de çeşit çeşit denemeler yaptım en iyi sonucu limon karbonat karışımı verdi döküm kısımlara bol limon sıktım üstüne de bol karbonat döktüm diş fırçasıyla fırçaladım yeni gibi olmasa da iyi oldu sayılır foto çekmeyi unutmuşum bi dahakine foto da eklicem, araştırmalara devam
canım omonun hangi deterjanıydı aynısını alayım bari, bi de würt ü nerden aldın canım ben de alıcam ondan davlumbazım buzdolabım falan hep inoxben şuan memnunum.
temizlediğim gibi gidiyor.
sadece 2 ocağa yine yemek döküldüğü için onlarda yağlanmalar oldu.
bir de şu würt var ya ondan aldım onu davlumbaza sıktım.
yeni almış gibi yaptı
davlumbazımda çok leke vardı.
deneye deneye maşallah buluyoruz yöntemleri.
canım omonun hangi deterjanıydı aynısını alayım bari, bi de würt ü nerden aldın canım ben de alıcam ondan davlumbazım buzdolabım falan hep inox
omo renkliler için olanıyla yıkadım.
alalı deterjanı 1 seneyi geçiyor.
acaba deterjanı daha da fazla mı atsaydın yada daha cok mu kaynatsaydın?
würt 'ü geçen link attığım siteden aldım ben
Biz akşam sökemedik. Daha doğrusu söktükten sonra kaynatacak ocak bulamadık..küçük tüp bulup sökeceğiz inşallah.
ahhhh ah dert ortağıyız desenealdığım günden beri hergün evde kendime sinirleniyorum neden aldım die camda öyle izler kalıyorki anlatamam size döküm yeri makinaya attım pişman oldum iz yokken izler kaldı üzerinde akşam evde ocak pırıl pırıl bi ışık yada mutfagın perdesini aç sanki hiç temizlenmemiş gibi neler denedim anway,ersağ,biobelinde cifin gri ler için olan ilacını denemediğim markalar kalmadı aldım 3ay sonra pişman oldum şimdi 1.5 sene oldu akşamları görüntüsü güzel ewe sabah güneşi girince ocağı alıp atasım geliyor ankestra die tuturmayacağım birdaha :) su izlerini çıkaramıyorum acaba çıkaran varmı ? birde elinize el fenerini alıp akşam ocağa tutmayı deneyin görmediğiniz okadar lekeler varki şaşıracaksınız
canımmmmm öncelikle tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi de Allah razı olsun senden ya derdime derman oldun iyiki bu konuyu açmışım haftasonu omo renkliler için olanla denedim ben de, sonuç harika yeni gibi olmasada artık temiz görünüyoromo renkliler için olanıyla yıkadım.
alalı deterjanı 1 seneyi geçiyor.
acaba deterjanı daha da fazla mı atsaydın yada daha cok mu kaynatsaydın?
würt 'ü geçen link attığım siteden aldım ben
canımmmmm öncelikle tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi de Allah razı olsun senden ya derdime derman oldun iyiki bu konuyu açmışım haftasonu omo renkliler için olanla denedim ben de, sonuç harika yeni gibi olmasada artık temiz görünüyor
bu dertten muzdarip herkese bu yöntemi tavsiye ederim öncesi sonrası fotosu yaptım (not: fotolar flaşlı)
Allah razı olsun teşekkür ederim
inşallah
çok sevindim sonuç vermesine . yeniye yakın bir görüntü olmuş.
olsun hiç yoktan iyidir bence eski hallerine nazaran.
Würth paslanmaz (ankastre,davlumbaz,evye vs.) bakım ve temizlik spreyiwürt'ün hangi ürününden aldınız? bir de bu kaynatmayı denicem ilk temizliğimde. gerçekten şu an çok mutlu oldum. ankastreye verdik beş bin lira para. lekelerle başımız dertte. ben de dener denemez fotoğraf yüklemek istiyorum. =)
Würth paslanmaz (ankastre,davlumbaz,evye vs.) bakım ve temizlik spreyi
ben ankastreye sıkıyorum bunu sadece.
canım cam olan yerlerinemi benim sıkıntım hem cam hem döküm yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?