nacizanem 1 yıl ara ile 2. Bebiş Kayıtlı Üye 22 Nisan 2014 1.110 335 333 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacizanem #1 9 kglik camasr makinsi aldim kizlar icine battaniye uyku seti vs atsam yikayabilrm dimi o niyetle aldn isime yaramazsa yazik oluacakkk :))) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
9 kglik camasr makinsi aldim kizlar icine battaniye uyku seti vs atsam yikayabilrm dimi o niyetle aldn isime yaramazsa yazik oluacakkk :))) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
T TTATTLI Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 250 11 38 İstanbul 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacizanem #2 nacizanem .!.: 9 kglik camasr makinsi aldim kizlar icine battaniye uyku seti vs atsam yikayabilrm dimi o niyetle aldn isime yaramazsa yazik oluacakkk :))) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... o programlar varsa yıka cnm benımde dokuz kılo 5 ay once aldım yorganımı battanıyemi herseyimi yıkıyo hemde pırıl pırıl :))))))
nacizanem .!.: 9 kglik camasr makinsi aldim kizlar icine battaniye uyku seti vs atsam yikayabilrm dimi o niyetle aldn isime yaramazsa yazik oluacakkk :))) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... o programlar varsa yıka cnm benımde dokuz kılo 5 ay once aldım yorganımı battanıyemi herseyimi yıkıyo hemde pırıl pırıl :))))))
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacizanem #3 Bende yıkıyorum hiçbir sorun olmuyor.
nacizanem 1 yıl ara ile 2. Bebiş Kayıtlı Üye 22 Nisan 2014 1.110 335 333 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacizanem #4 Ohh iyii icim rahatladii xd bi de bozulursaa agzma edilirrr regal marka . Markasi farketmez heralde tmm bakalimmm havalar isinsinda atarim insallaaaahhhh xd Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh iyii icim rahatladii xd bi de bozulursaa agzma edilirrr regal marka . Markasi farketmez heralde tmm bakalimmm havalar isinsinda atarim insallaaaahhhh xd Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nacizanem 1 yıl ara ile 2. Bebiş Kayıtlı Üye 22 Nisan 2014 1.110 335 333 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nacizanem #5 Yaa kizlar inanki iicime kurt dusuyooo sallamaz dondurmEZ makine diyolar yaaaa ya su buyuk battaniyelrr varya onlardn kucuk degil yani ustume orttgm battaniye sallamaz diyolar Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa kizlar inanki iicime kurt dusuyooo sallamaz dondurmEZ makine diyolar yaaaa ya su buyuk battaniyelrr varya onlardn kucuk degil yani ustume orttgm battaniye sallamaz diyolar Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.