Çanakkale anadolu hastanesine giden hamişler ve doğum yapanlar

kızlar nerelerdesiniz!!! bende böyle bir konu açacaktım ama bu kanuyu görünce burdan sorayım dedim. acil yardımlarınıza ihtiyacım var. üniv. hastanesine gidenler varmı? gitmeden randevu almak şartmı? birde sizce hangi doktor iyi?

cem bey sezeryana meyilli bir doktordur eğer normal düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun ilk başta normal diye devam edip son anda çeşitli sebeplerle sezeryana alınabilirsiniz ...

ya benim zaten sezeryan olucak hani genel olarak memnunmusun diye merak ettim şuan kaç haftalık seninki doğum ne zaman yani benim 1 yada 2 ocak kısmetse

canım ben üniv. hastanesine gidiyorum randevu alırsan senin için iyi olur rahat edersin fazla beklemezsin ...kadın doğum bölümünde 2 poliklinik var biri gebe diğeri normal ben memnunum doktorlar iyi ilgileniyorlar.muayene en az 15 dk sürüyor.

canım aksine normal olması için ellerinden geleni yapıyorlar.arkadasım 4,5 kilo doğurdu normal olması için ellerinden geleni yaptılar.

kızlar merhaba..
ben ilk önce fatma çeliker in özel muayenesine gittim. sonra tahlilleri devlette eşi olan serhat çeliker de yaptırdım ama hiç ilgilenmedi fatma gördüyse tamam dei. sonra eşimin arkadaşları anadolu da cem beye gidiyorlardı ona gittim. memnun kaldım mı anlamadım çünkü 8. haftamdı ve ikiz olduklarını öğrendim. şaşkınlıktan tam anlayamadım. şimdi doğum özelde olursa küvezde kalırlarsa masraf ne kadara çıkar onu da düşünüyorum. kafam çok karışık. ikiz olduğu için riskli zaten.haftaya cem bey çağırdı 2 haftada bir çağırıyormuş. doğumu devlette şule de yapan bir ikiz annesi de tanıyorum. 10 gün kaldılar özelde 10 gün masraf nasıl olur? doğum yapan ücret hakkında bilgisi olan var mı? yardım lütfennn çok kararsızım. sayfamız hep aktif olsaaa paylaşsak....

canım aksine normal olması için ellerinden geleni yapıyorlar.arkadasım 4,5 kilo doğurdu normal olması için ellerinden geleni yaptılar.

canım merhaba bende üniv hastanesine gitmek istiyorum senin doğumun oldu mu acaba memnun kaldın mı ordan? bu konuda çok kararsızım yardımcı olursan sevinirim:2:

canım sen şimdi hangi doktora gidiyosun? ben bu konuda baya kararsızım yaa. Anadolu hastanesinde doğum fiyatları ne kadar bi bilgin var mı acaba?:44:

canım merhaba bende üniv hastanesine gitmek istiyorum senin doğumun oldu mu acaba memnun kaldın mı ordan? bu konuda çok kararsızım yardımcı olursan sevinirim:2:

8 ekimde üniversite hastanesinde doğum yaptım canım doktorum Kaya beydi ve doğumda yanımdaydı ayrıca yar. doç. Ayşenur hanımda doğumumdaydı. ben çok memnun kaldım normal oldu doğumum...özel istersen özel odaları var günlük 70 tl. bebeğim ve ben sürekli gözetim altındaydık günde 5 kereden fazla kontrole geliyorlar.

özel istemezsen ayrıca doğum ücreti alıyolar mı canım? çok geçmiş olsun sana darısı başımıza inş bizde alırız bebeklerimizi elimize:) Allah sağlık versin cnm

özel istemezsen ayrıca doğum ücreti alıyolar mı canım? çok geçmiş olsun sana darısı başımıza inş bizde alırız bebeklerimizi elimize:) Allah sağlık versin cnm

ben özel oda istemiştim fakat hepsi doluydu.4 kişilk odada kaldım ve hiçbir ücret ödemedim.darısı başına sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah.cinsiyeti belli mi?

ben özel oda istemiştim fakat hepsi doluydu.4 kişilk odada kaldım ve hiçbir ücret ödemedim.darısı başına sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah.cinsiyeti belli mi?

anladım cnm. yok bizimki tam açmıyo ya kız gibi deyip durdular şu ana kadar bizde bıraktık artık ya:)) sürpriz olsun dedik. ben devlet hastanesine gidiyodum ama çok ilgisizler orda ya,ultrasona da aşağıya gönderiyolar baya sıra bekliyosun bide üniversite hastanesine gideyim bakalım randevu alıyo muyuz giderken? bu arada senin bebişin cinsiyeti ne?

benim oğlum oldu canım randevu alıyorsun ama randevu için ararken gebe polikliniği diye belirt ultrasonları iyi bana 12. haftada cinsiyeti söylemişlerdi. birde doktorlar herbir hastayla15 dk ilgileniyor.

benim oğlum oldu canım randevu alıyorsun ama randevu için ararken gebe polikliniği diye belirt ultrasonları iyi bana 12. haftada cinsiyeti söylemişlerdi. birde doktorlar herbir hastayla15 dk ilgileniyor.

oh be ne güzelmiş valla niye daha önce duymadıysam ya:/ çok sağol cnm oğlun mu oldu ne güzel Allah bağışlasın ilk bebeğin mi? bizimde günler geçse hayırlısıyla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…