- Konu Sahibi busealeyna
-
Merhaba. Ben 21 haftalık hamileyim Anadolu Hastanesinde Cem Bey'e gidiyorum. Çanakkalede birçok doktora gittim içlerinde kendimi güvende hissettiğim tek doktor Cem Bey.
memnun kaldın mı cem bey den bende ona gidiyorum da şuan
cem bey sezeryana meyilli bir doktordur eğer normal düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun ilk başta normal diye devam edip son anda çeşitli sebeplerle sezeryana alınabilirsiniz ...
kızlar nerelerdesiniz!!! bende böyle bir konu açacaktım ama bu kanuyu görünce burdan sorayım dedim. acil yardımlarınıza ihtiyacım var. üniv. hastanesine gidenler varmı? gitmeden randevu almak şartmı? birde sizce hangi doktor iyi?
merhaba canım bende devlet hastanesine gidiyordum ilk zamanlar çok iyi çok ilgiliydi doktorum ama bu aralar beni konuşturmuyo dinlemiyo ne yapcağımı bilmiyorum ünv hastanesini düşünüyorum ama orda normal doğum yokmuş bir bilgin varmı acaba?
canım aksine normal olması için ellerinden geleni yapıyorlar.arkadasım 4,5 kilo doğurdu normal olması için ellerinden geleni yaptılar.
birçok arkadaşımın doktoru cem beydi tek söyliceğim normal doğum yapmıcaksan cem beye git çünkü normal doğum yaptırmıyo ve hemen hemen herkezi 37.haftada sezeryana alıyo evet hastane çok kalabalık bu yüzden sezeryan olan arkadaşımı sadece 1 gece yatırıp ertesi gün taburcu etti bunlar benim gördüklerim canım memnun kalan vardır tabi bilmiyorum
canım merhaba bende üniv hastanesine gitmek istiyorum senin doğumun oldu mu acaba memnun kaldın mı ordan? bu konuda çok kararsızım yardımcı olursan sevinirim:2:
8 ekimde üniversite hastanesinde doğum yaptım canım doktorum Kaya beydi ve doğumda yanımdaydı ayrıca yar. doç. Ayşenur hanımda doğumumdaydı. ben çok memnun kaldım normal oldu doğumum...özel istersen özel odaları var günlük 70 tl. bebeğim ve ben sürekli gözetim altındaydık günde 5 kereden fazla kontrole geliyorlar.
özel istemezsen ayrıca doğum ücreti alıyolar mı canım? çok geçmiş olsun sana darısı başımıza inş bizde alırız bebeklerimizi elimize:) Allah sağlık versin cnm
ben özel oda istemiştim fakat hepsi doluydu.4 kişilk odada kaldım ve hiçbir ücret ödemedim.darısı başına sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah.cinsiyeti belli mi?
benim oğlum oldu canım randevu alıyorsun ama randevu için ararken gebe polikliniği diye belirt ultrasonları iyi bana 12. haftada cinsiyeti söylemişlerdi. birde doktorlar herbir hastayla15 dk ilgileniyor.anladım cnm. yok bizimki tam açmıyo ya kız gibi deyip durdular şu ana kadar bizde bıraktık artık ya:)) sürpriz olsun dedik. ben devlet hastanesine gidiyodum ama çok ilgisizler orda ya,ultrasona da aşağıya gönderiyolar baya sıra bekliyosun bide üniversite hastanesine gideyim bakalım randevu alıyo muyuz giderken? bu arada senin bebişin cinsiyeti ne?
benim oğlum oldu canım randevu alıyorsun ama randevu için ararken gebe polikliniği diye belirt ultrasonları iyi bana 12. haftada cinsiyeti söylemişlerdi. birde doktorlar herbir hastayla15 dk ilgileniyor.
oh be ne güzelmiş valla niye daha önce duymadıysam ya:/ çok sağol cnmoğlun mu oldu ne güzel Allah bağışlasın ilk bebeğin mi? bizimde günler geçse hayırlısıyla yaa
ilk bebeğim canım bugün 33 günlüğüz
nerde oturuyorsun canım ?? merak ettim :)ay ne güzel canım ya:)) maşallah tosununabizim daha 2 buçuk ayımız var o günleri görmeye baksana hala bi doktora bile karar veremedim ya bu gidişle evde doğurcam ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?