Çanakkale anadolu hastanesine giden hamişler ve doğum yapanlar

Küvez masrafı nekadar olur bilmem ama önce normal doğum için gittim.18 saat sancı sonrası suyum kakalı gelince sezeryan oldum.Doktorum Cem Beydi.Çok memnun kaldım.540 tl fatura ödedik.1 gün kaldık.Annem eşim ben aynı odada yattık çünkü 3 yatak vardı çok iyi oldu.3 haftada bir çağırıyor 36 haftalık olunca 2 haftada bir çağırıyor.Cem Bey sezeryan olmasına çok üzüldü.Çünkü herşey yolunda bir normal doğumdu.

epidural anestezi ile doğum yaptım.Eskiden sezeryan olmak zorunda kalırsam asla epidural istemem uyanıkken ameliyat olamam diyordum.Ama Cem Bey ve ameliyat ekibi son anda sürpriz olarak gelen sezeryan olmasına rağmen bana hiç endişe hissettirmedi.Genelmi epiduralmi diye Ameliyat masasında sorabildiler bende normal doğumda bebeğimi göreceğime şartlı olarak hemen epidural dedim.Bebeğim kaka yapmıştı durumunu merak ediyordum.İyiki öyle yapmışım.Bebeğimi hemen emzirebildim Kendimi çok iyi hissediyordum.

Benim ilki genel anesteziydi hiç bi şikayetim olmadı bu nasıl olacak bilmiyorum sipinal istiyorum cem reşat bey değil mi şuanda aynı hastanede çalışıyor

Merhaba,

bende yeni hamilelerdenim. Çan'da yaşıyorum. Şu an Biga Can Hastanesi Fatoş Hanıma gidiyorum. Gerçi birçok doktor denedim ama:) çanakkale anadolu hastanesi cem beyi duydum gitmeyi düşünüyordum ama normal doğum istiyorum allah nasip ederse daha çok erken konuşmak için ama..

can hastanesine gideniniz var mı?

Benim doktorum orayla çalışıyor özel muaynanesi var ben doğum için gidicem.

benim doğumum da anadolu hastanesinde oldu, doktorum cem beydi. doktorumdan ve hastaneden çok memnunum ama şöyle ufak bir sorun var ki doğumda sorun yaşarsan (ki umarım yaşamazsın) anadolu hastanesinde yenidoğan yoğun bakım yok. ben sorun yaşadım ne yazık ki, bebeğim devlet hastanesinde ben anadoluda yattık. şimdi tekrar doğum yapacak olsan ne parasına ne yorgunluğuna bakar doğuma ve takibe izmire ya da istanbula giderim, o kadar diyeyim..

ben bigada oturuyorum fatoş hnımdan memmnunmusun cnm doğuma kendimi giriyormuş? sen kç hftalık oldun

Ben 6,5 ayıma kadar Turan Bey'e gidiyordum.Çeşitli sebeplerden dolayı Cem Bey'e gitmeye başladım.Kendisinden oldukça memnunum, doğumumu da o yaptı zaten. Cok pozitif ve iyi bir doktor. Ayrıca hamileliğimin neredeyse başından beri Biga'da Necmettin Hurku'ya gittim. Biga'da yaşasaydım doğumumu da kesinlikle o yapsın isterdim. Giderseniz görürsünüz;ultrasonu oldukça iyi ve hastayla paylaşımı oldukça fazla. Ayrıntılı ultrason için de şiddetle kendisini tavsiye ederim.
Doğumumu Anadolu hastanesinde yaptım.Hastane nasıldı diye sorarsanız pek memnun kalmadık açıkçası. Ancak ne yapalım alternatifi yok :)

Son düzenleme:
ben henüz 10 haftalığım bu 3, gebeliğim ama ilk çocuğum olacak ilk olarak fatoş hanıma gittim 6+4 diye gittim 5+6 sın geriden gidiyo dedi saolsun hiç ilgi yok hemen başladı şu tahlil bu tahlil bende ben size devam etmeyi düşünmüyorum tahlilede gerek yok dedim ve çıktım 3 hafta snra anadolu hastanesine gittim geçen cumartesi bir kaç doktor var ama bir arkadaşın tavsiyesiyle ezcan hanımı tercih ettim ve çokta iyi yapmışım o normal günündesin dedi ilk gidişimdi hemen karar vermiyeyim ama ilk izlenimim çok çok iyiydi kısmetse ona devam ederim artık.ilgi alaka çok iyiydi hastaneyi hiç bilmiyorum ama zamanla onuda çözeriz herhalde

Ben şuan 8+6 hamileyim ve kontrol için ezcan hanıma gidiyorum , fakat doğum için kime gideceğimi bilemiyorum..

Zaten 3 seçenek var , anadolu hastanesi , araştırma hastanesi devlet hastanesi ? Sizce doğum için en iyisi hangisi olabilir?

ben bu gün itibari ile tam 38i doldurdum c.tesi günü doğumum kısmetse kendi isteğimle sezeryan olucam hala ezcan hanıma devam ediyorum doktorumdan memnunum bu kadar olur umarım doğumumda iyi geçer hastanedende memnun olurum

merhaba bende ilk kez dün adet gecikmesi sebebi ile cem beye gittim. çok memnun kaldım. kapıdan girerken güler yüzle karşılıyor ve hastayı çok rahatlatıyor. doktorla değil sanki bir arkadaşınızla konuşuyormuşsunuz hissi veriyor. daha ben bebek düşünüyoruz demeden seni gebeliğe hazırlayalım zaten rahmin hazır dedi. telefonunu falan verdi. bir problem olursa ara her zaman dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı.
bakalım inşallah hamile kalabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…