- Konu Sahibi busealeyna
-
Geçmiş olsunBide ilgisizliği bilgisizliği yüzünden bebeğimide düşürdüm doğru düzgün açıklama bile yapamıyor
Aaa çok üzüldüm yaBide ilgisizliği bilgisizliği yüzünden bebeğimide düşürdüm doğru düzgün açıklama bile yapamıyor
Riskli gebeliğim yok ama ilk gebeliğim birde ben 2bucuk yıldır buradayım evlenince geldim. Çevrem olsa tavsiye filan bilirim az buçuk ama olmadığı iicin dene yanıl öyle ilerliyorum malesef. Eşimin ailesi desen devlette doğum yapmış görümcem. Hep devlet yanlısı oraya git filan ama ben doktor açısından bakiuorum hangisiyle rahatsam öyle. Suanlik cem beye gittim ilgisi anlatımı fena değildi. Ama hala şu doktor diyemiyorumAllh yardimcin olsun indallh riskli gebelik falan deildir cunki riskli gebe isen Çanakkale'de durma cunki hicbir bilgileri yok burdakilerin
1saat önceye gerek yok ben ikili test için gittim son 5dk da ordaydim zaten sıra bekliyorsunuz mecbur hemen almıyorlar boşuna erken gitmeyin okadar 10 15dk ideal bence :)Biri biliyor ise acaba söyleyebilir mi çanakkale 18 Mart Hastanesi'nde özel öğretim üyesinden randevu aldım akşam 4 ten sonra oluyor ya neyse gideceğim ama randevu alırken 1 saat önce orda olmanız gerekiyor diyor 1 saatlik ne var ki o kadar erkenden orda olmak gerek acaba birde 160 TL diye biliyorum doğrumu
Gittim hiç memnun kalmadım Bülent beye gitmiştim yaş muhabbeti yaptı durdu asla birdaha gitmem.ama 10 15 dk geç olur dediğiniz gibi cunki diğer binaya geçiyorsunuz artı birde kayit yaparken sıra oluyor önünüzde siz yine yarimsaat önceden bulunun onun dışında saçma sapan özeline gideyim diye o kdar para verdim normal muayene gibi birde üstüne yaş muhabbeti çektim.bir tane doğru düzgün bir doktor gelsinde su güzel şehre orda olanların hepsinin haddini bildirsin bu kadar gebeyide doğru düzgün tedavi etsin.1saat önceye gerek yok ben ikili test için gittim son 5dk da ordaydim zaten sıra bekliyorsunuz mecbur hemen almıyorlar boşuna erken gitmeyin okadar 10 15dk ideal bence :)
Yaa bende özel randevu alayım diye düşünmüştüm ayrıntılı ultrasonda ordan. Neyi nerede yaptıracağım kime göstereceğim ortadayim valla hiç birşeyim daha kesinleşmedi ilk yosun görkem e gittim devlette 3muayene oldum ama şimdide randevu bulamıyorum biriyle ilerleyeyim diyorum randevu sıkıntısı çıkıyor. Ayrıntılı için bildiğiniz iyi bi doktor varmı peki kendi muayenehanesi olabilir özelGittim hiç memnun kalmadım Bülent beye gitmiştim yaş muhabbeti yaptı durdu asla birdaha gitmem.ama 10 15 dk geç olur dediğiniz gibi cunki diğer binaya geçiyorsunuz artı birde kayit yaparken sıra oluyor önünüzde siz yine yarimsaat önceden bulunun onun dışında saçma sapan özeline gideyim diye o kdar para verdim normal muayene gibi birde üstüne yaş muhabbeti çektim.bir tane doğru düzgün bir doktor gelsinde su güzel şehre orda olanların hepsinin haddini bildirsin bu kadar gebeyide doğru düzgün tedavi etsin.
Canım çanakkaleye tüp bebek merkezi araştırmaya açılacaktı Servet hoca eğitim için yurt dışına gitti fakat pandemiden dolayı durdu. tanımı servet hoca buldu. tüp bebeği ise İstanbul da bahçeci de yaptırdım ilk denemede tuttu çok şükür 20 haftalık hamişim şuan
kontrollerime de medikal parkta cem beye gidiyorum.
Biri biliyor ise acaba söyleyebilir mi çanakkale 18 Mart Hastanesi'nde özel öğretim üyesinden randevu aldım akşam 4 ten sonra oluyor ya neyse gideceğim ama randevu alırken 1 saat önce orda olmanız gerekiyor diyor 1 saatlik ne var ki o kadar erkenden orda olmak gerek acaba birde 160 TL diye biliyorum doğrumu
Selam kızlar hayırlı olsun. Mdcalparkta normal doğum yaptırıyolar mı hep sezeryan mı?Kizlar yeni hamileyim bende doktor arayisindayim. Devlette yosun görkem hanıma gidiyorum. Ama özele yeni randevu aldım cem beye. Tavsiye edecek olan varmı aslında cengiz beyi istiyordum randevu uymadı bana. İlk defa ona gidicem iyi bir doktor mudur yeni gidenlerden tavsiye alsam:)
Neden yaptirmasinlar doktorunla konusman lazım sanırım. Ben son haftalarda belirlicem ama hep sezeryan değildir sanırım :)Selam kızlar hayırlı olsun. Mdcalparkta normal doğum yaptırıyolar mı hep sezeryan mı?
Merhaba ben 6 haftalık gebeyim ilk muayne iiçn Ezcan Yalçınere gittim ancak çanakkale'deki hiç bir özel muayne doktorları normal doğuma katılmıyormuş sadece sezeryan olursa katılıyorlarmış. Normal doğum için Medical park cengiz Bey'e yönlendiriyorlamış. Yani Medicalparkta normal doğum oluyor ancak doktoru bende bilmiyorum hiç.Selam kızlar hayırlı olsun. Mdcalparkta normal doğum yaptırıyolar mı hep sezeryan mı?
Çanakkale'de doktor bulmak gerçekten bir sorunKizlar yeni hamileyim bende doktor arayisindayim. Devlette yosun görkem hanıma gidiyorum. Ama özele yeni randevu aldım cem beye. Tavsiye edecek olan varmı aslında cengiz beyi istiyordum randevu uymadı bana. İlk defa ona gidicem iyi bir doktor mudur yeni gidenlerden tavsiye alsam:)
SağolasınNeden yaptirmasinlar doktorunla konusman lazım sanırım. Ben son haftalarda belirlicem ama hep sezeryan değildir sanırım :)
Amaan kafam çorba oldu yaa teşekkür ederim. Çok kararsız kaldımMerhaba ben 6 haftalık gebeyim ilk muayne iiçn Ezcan Yalçınere gittim ancak çanakkale'deki hiç bir özel muayne doktorları normal doğuma katılmıyormuş sadece sezeryan olursa katılıyorlarmış. Normal doğum için Medical park cengiz Bey'e yönlendiriyorlamış. Yani Medicalparkta normal doğum oluyor ancak doktoru bende bilmiyorum hiç.
Merhaba hangi doktorlara gittiniz hangisine devam ediyosunuz yaklaşımları nasıldı bilgi verir misiniz?Çanakkale'de doktor bulmak gerçekten bir sorundeveltte randevular sıkıntı medicalpark'ta çok kalabalık oluyor ve hastalara bakma süreleri çok kısa. Özel muayenehanesi olan doktorlara bakabilirsin bence. Ezcan hanım ve Mehmet Ali Kılçık en önerilen ben Ezcan hanıma gittik ilk öğrendiğimde muayenehanesi güzel kendisi güler yüzlü ama bilmiyorum yani tamam bu doktorla ilerlerim kesin diyemedim. Cuma günü birde Mehmet Ali Bey'e gideceğim.
arkadaşım orada gidiyordu özelde levent özçer baya ilgiliydi, normal doğum destekliyormuş imkan varsaKızlar yardımmmm !!!! Özelde ya da üniversitede önerdiğiniz doktorlar var mı nolur yardım eder misiniz !!!
Medicalparkta mı? Özel muayene mi?arkadaşım orada gidiyordu özelde levent özçer baya ilgiliydi, normal doğum destekliyormuş imkan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?