Çanakkale anadolu hastanesine giden hamişler ve doğum yapanlar

Bide ilgisizliği bilgisizliği yüzünden bebeğimide düşürdüm doğru düzgün açıklama bile yapamıyor

Bide ilgisizliği bilgisizliği yüzünden bebeğimide düşürdüm doğru düzgün açıklama bile yapamıyor
Geçmiş olsun Allahım en yakın zamanda tekrardan nasip etsin.. düşük sebebini söylemediler mi.? Kanama vs oldumu

Aaa çok üzüldüm ya evet Çanakkale okadar yetersiz ki her konuda böyle hayatı bı konuda bile insan doğruyu karar veremiuor valla kimlerin eline kaldık Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağlıklı gebeliginiz olur en kısa zamanda Allah nasip eder

Allh yardimcin olsun indallh riskli gebelik falan deildir cunki riskli gebe isen Çanakkale'de durma cunki hicbir bilgileri yok burdakilerin
Riskli gebeliğim yok ama ilk gebeliğim birde ben 2bucuk yıldır buradayım evlenince geldim. Çevrem olsa tavsiye filan bilirim az buçuk ama olmadığı iicin dene yanıl öyle ilerliyorum malesef. Eşimin ailesi desen devlette doğum yapmış görümcem. Hep devlet yanlısı oraya git filan ama ben doktor açısından bakiuorum hangisiyle rahatsam öyle. Suanlik cem beye gittim ilgisi anlatımı fena değildi. Ama hala şu doktor diyemiyorum

Canakkaledeki kadın doğum doktorları çağrı gulumser hocayı takip etsinler Instagram'da da doktorluğu öğrensinler doktorluk nedir kadın doğum doktorlugu nasıl yapılır hepsi ders alsınlar çağrı gulumser Hoca'dan sonra dönüp o bomboş geçirdikleri yıllara pişman olsunlar biz boşuna okumusuz desinler

1saat önceye gerek yok ben ikili test için gittim son 5dk da ordaydim zaten sıra bekliyorsunuz mecbur hemen almıyorlar boşuna erken gitmeyin okadar 10 15dk ideal bence :)

1saat önceye gerek yok ben ikili test için gittim son 5dk da ordaydim zaten sıra bekliyorsunuz mecbur hemen almıyorlar boşuna erken gitmeyin okadar 10 15dk ideal bence :)
Gittim hiç memnun kalmadım Bülent beye gitmiştim yaş muhabbeti yaptı durdu asla birdaha gitmem.ama 10 15 dk geç olur dediğiniz gibi cunki diğer binaya geçiyorsunuz artı birde kayit yaparken sıra oluyor önünüzde siz yine yarimsaat önceden bulunun onun dışında saçma sapan özeline gideyim diye o kdar para verdim normal muayene gibi birde üstüne yaş muhabbeti çektim.bir tane doğru düzgün bir doktor gelsinde su güzel şehre orda olanların hepsinin haddini bildirsin bu kadar gebeyide doğru düzgün tedavi etsin.

Yaa bende özel randevu alayım diye düşünmüştüm ayrıntılı ultrasonda ordan. Neyi nerede yaptıracağım kime göstereceğim ortadayim valla hiç birşeyim daha kesinleşmedi ilk yosun görkem e gittim devlette 3muayene oldum ama şimdide randevu bulamıyorum biriyle ilerleyeyim diyorum randevu sıkıntısı çıkıyor. Ayrıntılı için bildiğiniz iyi bi doktor varmı peki kendi muayenehanesi olabilir özel

Selam kızlar hayırlı olsun. Mdcalparkta normal doğum yaptırıyolar mı hep sezeryan mı?

Selam kızlar hayırlı olsun. Mdcalparkta normal doğum yaptırıyolar mı hep sezeryan mı?
Merhaba ben 6 haftalık gebeyim ilk muayne iiçn Ezcan Yalçınere gittim ancak çanakkale'deki hiç bir özel muayne doktorları normal doğuma katılmıyormuş sadece sezeryan olursa katılıyorlarmış. Normal doğum için Medical park cengiz Bey'e yönlendiriyorlamış. Yani Medicalparkta normal doğum oluyor ancak doktoru bende bilmiyorum hiç.

Çanakkale'de doktor bulmak gerçekten bir sorun develtte randevular sıkıntı medicalpark'ta çok kalabalık oluyor ve hastalara bakma süreleri çok kısa. Özel muayenehanesi olan doktorlara bakabilirsin bence. Ezcan hanım ve Mehmet Ali Kılçık en önerilen ben Ezcan hanıma gittik ilk öğrendiğimde muayenehanesi güzel kendisi güler yüzlü ama bilmiyorum yani tamam bu doktorla ilerlerim kesin diyemedim. Cuma günü birde Mehmet Ali Bey'e gideceğim.

Amaan kafam çorba oldu yaa teşekkür ederim. Çok kararsız kaldım

Normal doğum yapmak isteyenler Cengiz beye gitsinler kendisi çok iyi bir doktor benim normal doğum isteyen arkadaşlarımı çatır çatır doğurttu valla eğer ters giden bir durum olmadığı müddetçe normal doğum taraftarı Cengiz yıldırım

Merhaba hangi doktorlara gittiniz hangisine devam ediyosunuz yaklaşımları nasıldı bilgi verir misiniz?

Kızlar yardımmmm !!!! Özelde ya da üniversitede önerdiğiniz doktorlar var mı nolur yardım eder misiniz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…