Çanakkale anadolu hastanesine giden hamişler ve doğum yapanlar

araştırma hastanesini tavsiye ederim kızlar çok memnun kaldım kaya beydi doktorum.çanakkale devlet hastanesinde komşumun sezeryanında bağırsağını kesip içinde 40x40 gazlı bez unutmuşlar 2 saat geç kalsa 2 günlük bebeği annesiz kalacaktı.

Merhabalar dün de bu konuyla ilgili yazdım ben. tesadüfen arama motorundan aratınca karşılaştım bu başlıkla
Başlıkta doğum fiyatıyla ilgili soru sorulmuş ama hiç bi arkadaş bir rakam zikretmemiş.
acaba konuyla ilgili bilgisi olan şu anda çanakkale özel hastanesinin doğum fiyatlarını bilen çanakkaleli arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
acil lazım bir bilgi çünkü
şimdiden teşekkürler

Merhaba araştırma Hastanesindeki doktorları çok bilmiyorum ama tahlil falan olduğunda sabah aç karinla erken gitmek gerekiyormuş ama sonuçları doktora göstermek için akşam saat 5i beklemek gerekiyormuş öyle mi? Biz çan da oturuyoruz ve yarım gün çalışıyorum. Yani rapor almadan muayene olmak istiyorum. Sizin nasıl olmuştu yardimci olursaniz çok memnun olurum

ben çanda yaşıyordum. şimdi taşındım.ilk çocuğumun takibini necmettin bey yaptı ve biga can hastanesinde doğum yaptım.eğer değişmedi ise hastaneden çok memnun kalmıştık biz.şuan hamileyim ve necmettin bey ayarında bi doktor bulamadım.kendisi çok kaliteli ve bilgili bi doktor.burhan bey ne çok kötü diyebilirim ne de çok iyi.

Necmettin beye bir kere kontrol için gittik progesteron hormonum düşük çıktı. Ve moralimi çok bozdu. Ayrıca ne sorduysam nasil olacağını bilemeyiz, anlamanız için tıp okumanız lazım fln dedi. Onun için onu düşünmüyorum. Can hastanesinde makineler fln nasıl acaba? Bide anadolu hastanesindeki cem reşat göknur nasıl acaba?

Canım arkadaşım geçen sene cem beyde doğum yaptı sezeryanla.Son anda fiyatı değiştirmişler.Arkadaşım keşke cengiz beye gitseydim onu çok tavsiye ediyorlar dedi.Ben kasım ayında 1 kez gidebildim cengiz beye.Sonra düşük yaptım malesef.Şimdi gene hamileyim ve pazartesi cengiz beye gideceğim nasipse Özzel Anadolu hastanesine.

merhaba bayanlar bende lapsekide oturuyorum 1.5 aylık hamileyim bana şiddetle devlet hastanesindeki fatma beyazıtı tavsiye ettiler 1 kere gittim 29nda tekrar cagırdı giden bilen memnun kalan yada kalmayan var mı ?

merhaba arkadaşlar, Çanakkale de yaşıyorum. hamilelik süreci ve doğum için sedat ergün beye gitmeyi düşünüyorum. hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar Çanakkale medikalpark Hastanesi eski Anadolu hastanesinde Bu kadar saygısız bi insan hayatımda görmedim hamileliğimde kontrol için gittim bişiy olursa diye telefonunu aldık bir kere gitmeden önce aradım saygısızca telefonu kapattı ilaçlar için aradık yine aynı şekilde saygısız karşılık verdi sözde okumuş bide bunun gibiler için özele o kadar para ödüyoruz muayene olduk beni telefonla kontrol etmeyin burda mıyım diye oldu hem para verelim hem de 4 saat bekleyelim belli ki kendini özel hayatında mutlu etmeyi başaramamış yada karışı sevgilisi çok baskı yapıyor böyle saygısız seviyesiz bi doktor hiç görmemiştim gitmeyin böylesi kendini Dr sanan ayrıca hiç bişiyden anlamayan bir doktor

Merhaba arkadaşlar Çanakkale medikalpark Hastanesi eski Anadolu hastanesinde Bu kadar saygısız bi insan hayatımda görmedim hamileliğimde kontrol için gittim bişiy olursa diye telefonunu aldık bir kere gitmeden önce aradım saygısızca telefonu kapattı ilaçlar için aradık yine aynı şekilde saygısız karşılık verdi sözde okumuş bide bunun gibiler için özele o kadar para ödüyoruz muayene olduk beni telefonla kontrol etmeyin burda mıyım diye oldu hem para verelim hem de 4 saat bekleyelim belli ki kendini özel hayatında mutlu etmeyi başaramamış yada karışı sevgilisi çok baskı yapıyor böyle saygısız seviyesiz bi doktor hiç görmemiştim gitmeyin böylesi kendini Dr sanan ayrıca hiç bişiyden anlamayan bir doktor

Mrb Çanakkale merkezde araştırma dışında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır özel veya devlette

Mrb Çanakkale merkezde araştırma dışında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır özel veya devlette
Merhaba maalesef artık Çanakkale de yaşamıyorum ama çoğu tanıdığım gebe ezcan yalciner e gidiyordu hala Çanakkale de mi onu da bilmiyorum

Merhaba bende doktor araştırmasındayim sanırım Çanakkale'de elle tutulur bir doktor yok gini vardır belkide denk gelmedim kadın doğum alanıyla ilgili çok yetersiz bir şehir tüp bebek için bile bir calismalari yok gittiğiniz doktoru özelden yazabilirmisiniz gitmeyeleim

Canım çanakkaleye tüp bebek merkezi araştırmaya açılacaktı Servet hoca eğitim için yurt dışına gitti fakat pandemiden dolayı durdu. tanımı servet hoca buldu. tüp bebeği ise İstanbul da bahçeci de yaptırdım ilk denemede tuttu çok şükür 20 haftalık hamişim şuan
kontrollerime de medikal parkta cem beye gidiyorum.

Biri biliyor ise acaba söyleyebilir mi çanakkale 18 Mart Hastanesi'nde özel öğretim üyesinden randevu aldım akşam 4 ten sonra oluyor ya neyse gideceğim ama randevu alırken 1 saat önce orda olmanız gerekiyor diyor 1 saatlik ne var ki o kadar erkenden orda olmak gerek acaba birde 160 TL diye biliyorum doğrumu

Kizlar yeni hamileyim bende doktor arayisindayim. Devlette yosun görkem hanıma gidiyorum. Ama özele yeni randevu aldım cem beye. Tavsiye edecek olan varmı aslında cengiz beyi istiyordum randevu uymadı bana. İlk defa ona gidicem iyi bir doktor mudur yeni gidenlerden tavsiye alsam:)

Allh yardimcin olsun indallh riskli gebelik falan deildir cunki riskli gebe isen Çanakkale'de durma cunki hicbir bilgileri yok burdakilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…