- 22 Mart 2012
- 596
- 95
- 118
- Konu Sahibi busealeyna
-
8 ekimde üniversite hastanesinde doğum yaptım canım doktorum Kaya beydi ve doğumda yanımdaydı ayrıca yar. doç. Ayşenur hanımda doğumumdaydı. ben çok memnun kaldım normal oldu doğumum...özel istersen özel odaları var günlük 70 tl. bebeğim ve ben sürekli gözetim altındaydık günde 5 kereden fazla kontrole geliyorlar.
Necmettin beye bir kere kontrol için gittik progesteron hormonum düşük çıktı. Ve moralimi çok bozdu. Ayrıca ne sorduysam nasil olacağını bilemeyiz, anlamanız için tıp okumanız lazım fln dedi. Onun için onu düşünmüyorum. Can hastanesinde makineler fln nasıl acaba? Bide anadolu hastanesindeki cem reşat göknur nasıl acaba?
Mrb Çanakkale merkezde araştırma dışında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır özel veya devlettekızlar merhaba ben çanakkalede devlet hastanesine gidiyordum dün gittim doktor olmadığı halde bana barkod verdiler ve ben tahlil olacağı için 1.5 saat aç olarak bekledim. gidip sordum doktor niçin daha gelmedi ameliyatı mı var acaba dedim, dr hanım bugün yok size arkadaş yanlış vermiş biz sizi baska bir dr yönlendirelim dedi benim sinirlerim bozuldu tabi sizi şikayet edicem bu ne sorumsuzluk, çıktım hastaneden. sonra kepezde araştırma hastanesine gitttim ve cok memnun kaldım her hastayla yarım saat ilgileniyorlar, cinsiyetinden tutun herşeyine ultrasonla 15 dakika inceledi çok memnun kaldım :) tüm çalışanları güleryüzlü, 1 kişiyle 3 doktor ilgileniyor tavsiye ederim :)
Merhaba maalesef artık Çanakkale de yaşamıyorum ama çoğu tanıdığım gebe ezcan yalciner e gidiyordu hala Çanakkale de mi onu da bilmiyorumMrb Çanakkale merkezde araştırma dışında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır özel veya devlette
Teşekkür ederimMerhaba maalesef artık Çanakkale de yaşamıyorum ama çoğu tanıdığım gebe ezcan yalciner e gidiyordu hala Çanakkale de mi onu da bilmiyorum
Merhaba bende doktor araştırmasındayim sanırım Çanakkale'de elle tutulur bir doktor yok gini vardır belkide denk gelmedim kadın doğum alanıyla ilgili çok yetersiz bir şehir tüp bebek için bile bir calismalari yok gittiğiniz doktoru özelden yazabilirmisiniz gitmeyeleimMerhaba arkadaşlar Çanakkale medikalpark Hastanesi eski Anadolu hastanesinde Bu kadar saygısız bi insan hayatımda görmedim hamileliğimde kontrol için gittim bişiy olursa diye telefonunu aldık bir kere gitmeden önce aradım saygısızca telefonu kapattı ilaçlar için aradık yine aynı şekilde saygısız karşılık verdi sözde okumuş bide bunun gibiler için özele o kadar para ödüyoruz muayene olduk beni telefonla kontrol etmeyin burda mıyım diye oldu hem para verelim hem de 4 saat bekleyelim belli ki kendini özel hayatında mutlu etmeyi başaramamış yada karışı sevgilisi çok baskı yapıyor böyle saygısız seviyesiz bi doktor hiç görmemiştim gitmeyin böylesi kendini Dr sanan ayrıca hiç bişiyden anlamayan bir doktor
Canım çanakkaleye tüp bebek merkezi araştırmaya açılacaktı Servet hoca eğitim için yurt dışına gitti fakat pandemiden dolayı durdu. tanımı servet hoca buldu. tüp bebeği ise İstanbul da bahçeci de yaptırdım ilk denemede tuttu çok şükür 20 haftalık hamişim şuanMerhaba bende doktor araştırmasındayim sanırım Çanakkale'de elle tutulur bir doktor yok gini vardır belkide denk gelmedim kadın doğum alanıyla ilgili çok yetersiz bir şehir tüp bebek için bile bir calismalari yok gittiğiniz doktoru özelden yazabilirmisiniz gitmeyeleim
Allh yardimcin olsun indallh riskli gebelik falan deildir cunki riskli gebe isen Çanakkale'de durma cunki hicbir bilgileri yok burdakilerinKizlar yeni hamileyim bende doktor arayisindayim. Devlette yosun görkem hanıma gidiyorum. Ama özele yeni randevu aldım cem beye. Tavsiye edecek olan varmı aslında cengiz beyi istiyordum randevu uymadı bana. İlk defa ona gidicem iyi bir doktor mudur yeni gidenlerden tavsiye alsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?