Canancım diyetinin ana fikrini iyice kavradım glisemik indeks diyetiyle harmanladım.Bunu yaşam biçimine çevirmek için uğraşıyorum ama söyle günde 10 yumurta nasıl yiyim ya:104:İnsafın yok mu 3 değil 5 değil 10 yaa
onu sinirlenip söylemiş bence, kadın aynı şeyleri duymaktan sıkıldı muhtemelen ki, insaflı yine, kankası ahmet aydının diyeti daha sıkı ve pahalı
bu arada ahmet aydının diyeti hakkında bir mi iki mi ne başlık açtım ikiside kapatıldı teeessüf ediyorum
Ayy yok chess canım valla kac defa dile getirdi hatta haslayın 10 tane yumurtayı koyun buzdolabına.Sabah kahvaltı yapmaya vaktınız mı yok koyun cebınıze 3 tane yolda yiyin bile demişti.Ay midemm bi kötü oluyor
Bir baska diyetisyen de demişti aksam karnın mı acıktı hasla yumurta ye diye.Aslında nankörlük etmeyeyim.Son 2 aydır öğrencilerimden alıyorum köy yumurtası.Onlara da harçlık çıkıyor.Tadı o kadar farklı ki rengi..Köy yumurtası çok farklı.
Ahmet Aydının diyetini bilmiyorum ben nasılmış ki o??:26:
neeee gerçekten mi bayılıciiim
ahmet aydının ki taş devri diyeti canım, beslenme bülteni diye sitesi var forumu var, hatta forumda kendiside yazıyor
kk portalda bile kitabının tanıtımı yapıldığı halde başlığım kapatılmıştı taktım şimdi bak yine
halbu ki diyet bölümünde ne sağlıksız diyetler var, taş devri diyeti kapatılması gereken en son başlıktı
Taş devri diyeti deseneee.Bi ara babamla ona daniyetlenmiştik biz
Evet hatırladıkça takıyosun kapatılmasını konunun farkettim ben konuyu değiştirmeye çalıştıkça
Şöyle bi düşündüm de denemediğim diyet kalmamış benim.Ama Glisemik Indeks favorım artıkkk.
Bayiliyorum bu kadina...
Sanki kadin insanlari zorluyormus gibi kafa tutanlara öyle bi güzel yapistiriyor ki cevabi...
Saglikli yasamak istiyorsan bulursun yolunu, istemiyorsan böyle bahanelere siginirsin.
Ne güzel anlatmis yapabilecekleri.
Doğanın ekolojik dengesini bozup sonra da doğal beslenmeden bahsetmek bana artık çok ütopik gelmeye başladı...
haklısın ve bu denge çok yakında bozuldu aslında bizim çocukluğumuzdaki hiçbirşeyin tadı şimdi yok, sanayiileştikçe herşey bozuldu, zaten doğal tohum bile yok ki
çocuklarımız için üzülüyorum bazen
Canan hoca tam bir ekmek dusmani.ee nimete o kadar laf sayarsan carpar seni ekmek:) ekmek yemedgnden de kafa pek calsmamis dolandrlilginindan bahsedyorm hala gordkce guluyorm :))
Kafasi calismiyor dedigin kisi kalp ameliyatlarinda Türkiyede ilkler gerceklestirmis bir Profesör
hatirlatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?