bana çok iyi gelmişti biliyomusun bi ara yapmıştım taş devri diyeti ama amacım zayıflamak değildi, beslenme şekli olarak denedim, ama devam ettirmesi zor, insan illa ki arıyor malesef, en azından şekeri bıraksak tamamen yine kar Glisemik Indeks diyeti kimin metin özatamı:26:
Seker konusunda katiliyorum hocama.Yegenim 2 yasini doldurucak daha agzina cikolata,seker koymadi.Pekmez ve bal.Anasinifi,ilkokula gelince zaten yiyecek ne kadar gec girerse beyaz zehir vucuduna okadar iyi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cikolatanın tadına varılmadı hayat hayat mıdır ya...aslında saglıklı olanı yapıyorsunuz ama yine de uzuldum cocuga, ilkokula kadar hic yiyemeyecek olması... merak ettim, peki dondurma icin de aynı seyi mi dusunuyorsunuz? gerci sut ve balla ev yapımı olabilir...
Valla cikolatanin tadini bilmiyor su anda zaten masallah istahli ve iri bir cocuk.Doktor hatta makarna pilav muz yedirmenize gerek yok demisti:) onlari da henuz yemedi.Dondurma gecen yaz yemedi henuz kucuk diye ama bu yaz nasil olur bilmiyorum.muhtemelen tadina bakip yiyecektir.Kacis yok.Ama disarida 1.bucuk 2 yasinda bebelerin elinde kola ellerinde cips goruyorum.Cok uzucu.
G.I diyeti aslinda karatay diyetiyle cok ortusuyor.Su anda dunyada furya.MEhmet ozun programinda da denk geldim hatta.Hem kalori olarak hemde besinin g.i degerine bakarak yapilan bir diyet.karataydaki gibi beyaz un asla yok.sekerde ayni sekilde.hazir gida kesinlikle yok hani o kellogslar diyet urunleride dahil.İcinde Kan sekeriyle alakali hersry.Sanki kalori listesi gibi glisemik indeks deger listesi var.Kalori diyetinde tarhana verilmez yuksek kalori diye ama gi da icine yogurt girdigi icin serbest .Kacamak mi yapicaksin yaninda diledigin kadar yogurt yiyebilirsin demisti.Aksam aciktin mi bir yumurta kirip yiyebilirsin demisti.Tam hayat tarzi yapilailecek bir diyet yaniii.
Ne yazıkki artık el kadar bebelerin elinde bile kolalar hamburgerler cipsler,gittigim cafelerde görüyorum yaşı henüz 3-4 yaşındaki çocukların elinde bile hamburgerler pizzalar var halbuki başka birşeyler yiyebilirler,hatta bir kere tartışmaya şahit oldum anne küçük çocuguna hamburger aldı kızartması ve içecegiyle babası başka birşey yesin diyor annesi yesin bunu ne olacak diyor.1,5/ 2 yaşında kola içip cips yemek mi?!onun midesi ne kadarcık ki kaldırsın o asiti
ay annem yıllaaar onceden cipsi eve sokmamak icin incecik halka halka kızartırdı patatesleri... gerci o da kalorili ve kızarınca protein degeri kalıyor mu bilmiyorum ama olsun daha dogal en azından. gerci elma sekeri de her seyi evde yapardı
Kadın yanlış konuşmuyor ki,söylediklerine katılıyorum.10 yumurtayı bir hışımla söylemiştir,genelde 2-3 yumurta der.Ama şu bir gerçek ki üslubu güzel değil.Ani çıkışları var.
Ne yazıkki artık el kadar bebelerin elinde bile kolalar hamburgerler cipsler,gittigim cafelerde görüyorum yaşı henüz 3-4 yaşındaki çocukların elinde bile hamburgerler pizzalar var halbuki başka birşeyler yiyebilirler,hatta bir kere tartışmaya şahit oldum anne küçük çocuguna hamburger aldı kızartması ve içecegiyle babası başka birşey yesin diyor annesi yesin bunu ne olacak diyor.
10 yumurta olayını sizin dediginiz gibi bir anlık sinirler söylemiştir bencede yoksa dediklerin de haklı buluyorum kendisini.Bazen çevremde de görüyorum ayda 600 lira hatta daha fazla sigara parası verenler ve kola parası verenler ama çocukları birşey almak isterse para yok diyip kızıyorlar çocuklarının rıskından kesenler var,annemin bir arkadaşı sigara içer ve kola bagımlısı günlük 2,5 litre kola içer içsin kimse birşey demez ama çocuklarına doğru düzgün birşey almaz evine süt yogurt pek girmez nadirdir dogur düzgün yemek pişirmez kahvaltı genelde çocuk birinden birşey görür canı ister para yok der ama günde 2 paket sigara ve günlük kola parasını çıkartır,o yüzden canan hocanın bunu karşı söyledigini düşünüyorum.
Canan hoca tam bir ekmek dusmani.ee nimete o kadar laf sayarsan carpar seni ekmek:) ekmek yemedgnden de kafa pek calsmamis dolandrlilginindan bahsedyorm hala gordkce guluyorm :))[/QUOT
her insanın aldatıldığı kandırıldığı olur.ama yapanmı suçlu kananmı çok açık.senelerini eğitime adamış saygın insanlara böylesi hakaret edici konuşmak bence daha büyük ayıp.üstelik kimbilir kaç insanın hayatını kurtarmış biri için böylesine çirkin konuşmak.katılmamış olabilirsiniz ama saygı lütfen !!!
G.I diyeti aslinda karatay diyetiyle cok ortusuyor.Su anda dunyada furya.MEhmet ozun programinda da denk geldim hatta.Hem kalori olarak hemde besinin g.i degerine bakarak yapilan bir diyet.karataydaki gibi beyaz un asla yok.sekerde ayni sekilde.hazir gida kesinlikle yok hani o kellogslar diyet urunleride dahil.İcinde Kan sekeriyle alakali hersry.Sanki kalori listesi gibi glisemik indeks deger listesi var.Kalori diyetinde tarhana verilmez yuksek kalori diye ama gi da icine yogurt girdigi icin serbest .Kacamak mi yapicaksin yaninda diledigin kadar yogurt yiyebilirsin demisti.Aksam aciktin mi bir yumurta kirip yiyebilirsin demisti.Tam hayat tarzi yapilailecek bir diyet yaniii.
Ben de insülin direnci var. Mecburen bu diyeti yapıyorum ayni zamanda ilaç kullanıyorum ve spor 10 kilo verdim. Kaçamaklarda insülini aniden yükseltecek yiyecekler yiyorsam yanında süt veya yoğurt yiyorum ben de. Hayat tarzı olarak benimsemeye çalışıyorum ama tatlıya zaafim büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?