Candostumuz gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafanız çok hoşmuş hanımefendi

Ben sizi anlıyorum benim de var köpek korkum ama ölsünler çürüsünler diyemem, elimden gelen yardımı da yaparım hayvanlar için, çözüm bulunur mu bilmiyorum ama sokaklar da çoğu barınak da o yavrucaklar için sağlıklı değil

Önce kendine bak
Kim bilir ne yaptın da çıldırttın aşırı uysal, asla saldırmayan köpekleri

öyle maalesef.şu an kar başladı dondurucu bir soğuk var Ankara da o hayvanlar için çile başlıyor sokaklarda.bunu da düşünüp üzülüyorum .korkanlar köpek sevmez kötü insanlar değil ki

Ekmek oldurmez kopegi yaw, abarti olursa bilemem. Kilo aldirir o yuzden hantallasir diye biliyorum. Ki
Sokak
Kopekleri onu bulduguna sukreder bence

Ekmek oldurmez kopegi yaw, abarti olursa bilemem. Kilo aldirir o yuzden hantallasir diye biliyorum. Ki
Sokak
bilmiyorum burada öyle yazıldı kuzum.ama böyle düşünürsek dar gelirli insanlar karnını çoğunlukla ekmekle doyuruyorlar.yoksa yetmez yemek.çok sağlıklı değil ama ölecek kadar kötü de değil.ben de ekmeği makarnayı çok severim mesela

Sokaklarda parçalanan çocuklardan neden bahsetmiyorsunuz? Köpeklerin yeri sokaklar değildir tabiki azalarak bitecekler. Barınaklar yapılarak kisirlastirilarak sahiplendirilerek bitecekler. Avrupa'da var mı sokakta köpek demekki bir şekilde bitiyor ve oluyor istense yapılıyor. Hayvanlara da yazık zaten onlarda sefil bir şekilde sokakta yaşıyorlar. Birsuru psikopatin elinde eziyet görüyorlar.

Ya birde neden özellikle köpekler bu kadar korunuyor ? Köpeğin beslenmesi için tavuk kuzu eti vs taşınıyor tonlarca. E onlar hayvan değil mi? Neden kuzunun tavuğun canı daha mı kıymetsiz?

Hayvanin olmesnden iyidir herhalde kruvasan yemesi. Bana bunu kopek
Sahibi
Soylemisti buarada.. kilo
Alir filan diye.. eskiden kopek
Mamasi mi vardi? Olse o zaman olurdu hepsi herhalde. Unla
Suyla Yal yaparlardi.. ayila
Bayila yerlerdi kopekler.

Sokak

Ekmek makarna olabilir hatta bazı mamalardansa et suyuyla haşlanmış makarnayı tercih ederim asıl problem tatlı/ çikolata bunlar öldürür en iyi ihtimalle kör eder.
Soğan ve tuz zararlı
Kemikleri sindirmeleri bilinenin aksine imkansız

Sokak

Babannemlerin köpeği de kedisi de vardı. Mama nedir zaten bilmezlerdi valla hep ekmekle evdeki kalan yemeklerle beslerlerdi. Çokta saglikliydilar şimdikiler gibi hantalda değildiler. Bence mama firmalarının uydurması bunlar ev yemeğinin zarar vereceğine inanmıyorum

Hayvanin olmesnden iyidir herhalde kruvasan yemesi. Bana bunu kopek
Sahibi
Soylemisti buarada.. kilo
Alir filan diye.. eskiden kopek
Mamasi mi vardi? Olse o zaman olurdu hepsi herhalde. Unla
Suyla Yal yaparlardi.. ayila
Bayila yerlerdi kopekler.

Kruvasan çikolatalı olduğu için zaten öldürebilir bunu yazıyoruz yahu çikolata öldürür yada kör eder hangisi daha iyi bilmiyorum

Son cümleniz ne alaka onu anlayamadım :)
Ozaman hayvanseveriz diye kurban da kesmeyelim ? verdiğiniz örnek hemen hemen bunla eşdeğer.
Avrupa da sokakta hayvan yok çünkü avrupa da çoğu evde kedi köpek var bunlar sokaktan ya da petshoptan sahiplenilmiş şekilde. Amerika da ve Almanya da akrabalarım var ondan çok iyi biliyorum.
Ayrıca bı Avrupa ülkesi'nin şartları ile kendi devletimizin şartlarını bir tutmayalım bence :) Onların gücü var yapıyor, bizim devletimizin gücü yok yapmıyor ya da yapamıyor.

Ayrıca yukarı yorumlarıma bakar iseniz sokakta parçalanan çocuk ya da çocuklardan da bahsettim. ?

Sizin görüşünüze göre insan canı kıymetli ama diğer haricinde ki nefes alan her şey kıymetsiz o halde.. Hayır.
Bizim kadar onlarında yaşam hakkı var.

Evde yaptığınız mama ile bekleyebilirsiniz bende yapıyorum ama sıfır tuz şeker ve sogansiz yani ona özel.
Evet anlık tepki vermez belki ama ömrünü kısaltır karnını ağrıtır hasta eder ben kötü etkilendiğini görüyorum tavuk kemiği yüzünden neler çektim bilemezsiniz

Benim köpekler için mi yazdığımı sandınız yoksa ne için vicdan yapıcam hayvanları toplatmak isteyenler gebersin evet

katılıyorum size.neden aşırı köpek duyarı var da başka hayvan duyarı yok bdv de?mesela kendimden örnek vereyim gene.vejeteryanım hayatım boyunca balık tavuk inek koyun hiç bir hayvanın 1 gram etini yemedim.ama yiyenlere saygım var evimde de yeniyor eşim çocuğum vs.kimseye vayy hem hayvanları yiyorsunuz hem de duyar kasıyorsunuz demiyorum.yenecek tabi ki .kurban kesimine karşı çıkan bir güruhun olduğu gibi aynı.ha bir de ava gidenler var.e onları da cani mi ilan edelim?

Yanliz hep yurt dışı örnek verilmiş ama geçen cok şaşırdım 1 videoda bir sürü fare New yokta gezip duruyordu hele metroda fln karşılaşmak normal yazmışlar bilen varmi bu doğrumu?

Benim köpekler için mi yazdığımı sandınız yoksa ne için vicdan yapıcam hayvanları toplatmak isteyenler gebersin evet
Yaa cidden kafeslerde çürüsünler falan diyince köpekler için dediniz sandım kusura bakmayın birçok kişi de bu şekilde yanlış anlamış olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…