- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Kafanız çok hoşmuş hanımefendibeşli çeteden, devletin bütün kurumlarına çöreklenmiş mafya çetelerinden rahatsız olmazsınız da mahallelerde, kırsalda çeteleşmiş köpeklerden rahatsız olursunuz. çözüm için bir proje üretemezsiniz, üretilenlere destek olmazsınız. güce tapan, güçsüzden nefret eden yurdum insanı.
Ben sizi anlıyorum benim de var köpek korkum ama ölsünler çürüsünler diyemem, elimden gelen yardımı da yaparım hayvanlar için, çözüm bulunur mu bilmiyorum ama sokaklar da çoğu barınak da o yavrucaklar için sağlıklı değilyok kırılmadım yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim.ben her türlü üslubu düzgün eleştiriye açığım bu forumda.mesela bugün ptt de işim vardı önünde 3 tane köpek yatıyordu giremedim.yan dükkan tanıdıktı yardım istedim köpekleri uzaklaştırdı girdim ptt ye.ama biri olmazsa işlerimi yapamayacak bir semtteyim.yürüyüş parkurunda 7 8 tane varlar mesela.yürürken takip ediyorlar koşarsam da koşmaya başlıyorlar arkamdam.doktor yürü kilo ver dedi nasıl yapayım?başka semte de gidemiyorum uzak mesafe trafikte araç kullanamadığım için.beyin ameliyatı oldum 2 sene olacak.nöbet geçiriyorum tetikliyor .ama büyük köpeğini inatla oturduğum kamelyaya sokan komşum bile oldu aldırmadan uyarmama rağmen.orda nöbet geçirdim hastanelik oldum.bunları yaşamayanlar anlamıyor işte köpek korkumuzu.sevmesem zaten beslemem ölsünler derim barınaklara kapatılsınlar derim .ama bir çözüm bulunmalı
Önce kendine bakhay ağzına sağlık .ben de yaşamkentin biraz daha üstünde bir yerde yaşıyorum.yeminle bak şehrin tüm köpeklerini buraya bırakıyorlar.gruplar halinde yüzden fazla köpek düşün küçücük mahallede.korkudan yürüyüşe gidemiyorum arabadan inemiyorum yanındalarsa.dükkanların önünde oturuyorlar dükkana giremeyorum yardım eden olmazsa.şehir içlerindeki semtlerdekiler anlamıyorlar bizi.oralarda 3 5 köpek var çünkü.saldırıya da uğradım 2 kere.2 yıl önce de korkudan nöbet geçirdim .ama tabii bizler suçluyuz.köpeklerin mekanlarını almışız .okuldaki öğretmenler saldırıyorlar birgün bizi parçalayacak bunlar dediler daha bu hafta yemin ederim kızıma.şikayet konusu varmış türkçe dersinde.çocukların yarısı köpekleri yazmış.evey köpekler yaşasınlar barınaklarda ölüme terk edilmesinler ama bizler yaşayamıyoruz semtte.nereye gidelim ?
öyle maalesef.şu an kar başladı dondurucu bir soğuk var Ankara da o hayvanlar için çile başlıyor sokaklarda.bunu da düşünüp üzülüyorum .korkanlar köpek sevmez kötü insanlar değil kiBen sizi anlıyorum benim de var köpek korkum ama ölsünler çürüsünler diyemem, elimden gelen yardımı da yaparım hayvanlar için, çözüm bulunur mu bilmiyorum ama sokaklar da çoğu barınak da o yavrucaklar için sağlıklı değil
Ekmek oldurmez kopegi yaw, abarti olursa bilemem. Kilo aldirir o yuzden hantallasir diye biliyorum. Kişu forumda keşke üsluplu tartışsak herşeyi.beni güzel eleştiren 2 üye oldu meğer köpeklere tatlı verilmezmiş kruvasan vermiştik 1 kez.haklı buldum asla vermeyeceğim bir daha hem bilgilenmiş te oldum.ama şöyle sen bir daha köpek falan besleme onlardan uzak durrrr öldüreceksin bilmem ne yazana da ben de ağır yazdım.yani yazım tarzı çok çok önemli.siz de bana beğenmedim attınız bu konuda tek kelime etmedim atabilirsiniz
bilmiyorum burada öyle yazıldı kuzum.ama böyle düşünürsek dar gelirli insanlar karnını çoğunlukla ekmekle doyuruyorlar.yoksa yetmez yemek.çok sağlıklı değil ama ölecek kadar kötü de değil.ben de ekmeği makarnayı çok severim meselaEkmek oldurmez kopegi yaw, abarti olursa bilemem. Kilo aldirir o yuzden hantallasir diye biliyorum. Ki
Sokak
Kopekleri onu bulduguna sukreder bence
İstanbul da yaşıyorum ?
Benim de kendi köpeğim var, benim de köpeğim sokak köpeğinin saldırısına uğradı hem de dışarıda parkta gezdiriyor iken normal yürüyorken .. Ne yapabildim? Hiçbir şey .
Aldım köpeğimi veterinere götürdüm.
Burada yazılan duruma cevap verdim ben aksini iddia etmiyorum hayvanseverim her ay 1000 lira barınağa yardım yapıyorum aman şöyle böyle sokaktan da hayvan sahiplendim ama sokaktaki hayvanlar kısırlaştırılsın sonra da azalsın yok olsun bunlar çözüm değil.
Yaşam hakları ellerinden alınmamalı. Kendi köpeğime zarar geldiği halde ben bnu söyleyebiliyorum. Barınaklarda bakılmıyor sokaklarda istenmiyor eee koca dünyaya sığdıramadığımız hayvanları evimize hiç sokmayız sanırsam ?
Eleştiri düşman gibi algılamayın yorumlarımı lütfen.
Hiçbir şey yokken üzerinden araba iLe geçilen hayvanlardan bahsediyorum, hiçbir sorun yokken hayvanların diri diri gömülmesinden bahsediyorum, sağlıklı hayvanın sırf istenmiyor diye bahçesine girdiği için tüfekle vurulmasından bahsediyorum. Yazıktır günahtır ya.
Şartlar bu, bu kadar devlet buna bir şey yapmıyor barınaklar ortada . Eee ne yapalım o halde ?? Ölsünler mi öldürelim mi toptan ateşe verelim
X site sakinleri kedi besliyor bir grup insan da o kedileri istemiyor diye 1 gün sonrasında kedinin patilerini kesip bilmem nereye bağlıyor ne o ? İnsana mı ceza hayvana mı ?
Neden sadece hayvanlar hatalıymış gibi duruyor ben bnu merak ediyorum. Barınaklar çok mu iyi, herkes elinden geleni yapıyor mu, devletin bu konudaki iyileştirmeleri neler vs vs ..
Hayvanlar öcü, ya da ölüm makinesi değiller yani .
Hayvanin olmesnden iyidir herhalde kruvasan yemesi. Bana bunu kopekbilmiyorum burada öyle yazıldı kuzum.ama böyle düşünürsek dar gelirli insanlar karnını çoğunlukla ekmekle doyuruyorlar.yoksa yetmez yemek.çok sağlıklı değil ama ölecek kadar kötü de değil.ben de ekmeği makarnayı çok severim mesela
Ekmek oldurmez kopegi yaw, abarti olursa bilemem. Kilo aldirir o yuzden hantallasir diye biliyorum. Ki
Sokak
bilmiyorum burada öyle yazıldı kuzum.ama böyle düşünürsek dar gelirli insanlar karnını çoğunlukla ekmekle doyuruyorlar.yoksa yetmez yemek.çok sağlıklı değil ama ölecek kadar kötü de değil.ben de ekmeği makarnayı çok severim mesela
Ekmek oldurmez kopegi yaw, abarti olursa bilemem. Kilo aldirir o yuzden hantallasir diye biliyorum. Ki
Sokak
Hayvanin olmesnden iyidir herhalde kruvasan yemesi. Bana bunu kopek
Sahibi
Soylemisti buarada.. kilo
Alir filan diye.. eskiden kopek
Mamasi mi vardi? Olse o zaman olurdu hepsi herhalde. Unla
Suyla Yal yaparlardi.. ayila
Bayila yerlerdi kopekler.
Son cümleniz ne alaka onu anlayamadım :)Sokaklarda parçalanan çocuklardan neden bahsetmiyorsunuz? Köpeklerin yeri sokaklar değildir tabiki azalarak bitecekler. Barınaklar yapılarak kisirlastirilarak sahiplendirilerek bitecekler. Avrupa'da var mı sokakta köpek demekki bir şekilde bitiyor ve oluyor istense yapılıyor. Hayvanlara da yazık zaten onlarda sefil bir şekilde sokakta yaşıyorlar. Birsuru psikopatin elinde eziyet görüyorlar.
Ya birde neden özellikle köpekler bu kadar korunuyor ? Köpeğin beslenmesi için tavuk kuzu eti vs taşınıyor tonlarca. E onlar hayvan değil mi? Neden kuzunun tavuğun canı daha mı kıymetsiz?
Babannemlerin köpeği de kedisi de vardı. Mama nedir zaten bilmezlerdi valla hep ekmekle evdeki kalan yemeklerle beslerlerdi. Çokta saglikliydilar şimdikiler gibi hantalda değildiler. Bence mama firmalarının uydurması bunlar ev yemeğinin zarar vereceğine inanmıyorum
Benim köpekler için mi yazdığımı sandınız yoksa ne için vicdan yapıcam hayvanları toplatmak isteyenler gebersin evetPolemiğe girmekten hiç hoşlanmam ama cidden merak ettiğim icin soruyorum bu yorumu nasıl yazabiliyorsunuz, böyle bir düşünceniz gerçekten var mı, zerre kadar da olsa vicdanınızı sızlatmıyor mu bu düşünce
katılıyorum size.neden aşırı köpek duyarı var da başka hayvan duyarı yok bdv de?mesela kendimden örnek vereyim gene.vejeteryanım hayatım boyunca balık tavuk inek koyun hiç bir hayvanın 1 gram etini yemedim.ama yiyenlere saygım var evimde de yeniyor eşim çocuğum vs.kimseye vayy hem hayvanları yiyorsunuz hem de duyar kasıyorsunuz demiyorum.yenecek tabi ki .kurban kesimine karşı çıkan bir güruhun olduğu gibi aynı.ha bir de ava gidenler var.e onları da cani mi ilan edelim?Sokaklarda parçalanan çocuklardan neden bahsetmiyorsunuz? Köpeklerin yeri sokaklar değildir tabiki azalarak bitecekler. Barınaklar yapılarak kisirlastirilarak sahiplendirilerek bitecekler. Avrupa'da var mı sokakta köpek demekki bir şekilde bitiyor ve oluyor istense yapılıyor. Hayvanlara da yazık zaten onlarda sefil bir şekilde sokakta yaşıyorlar. Birsuru psikopatin elinde eziyet görüyorlar.
Ya birde neden özellikle köpekler bu kadar korunuyor ? Köpeğin beslenmesi için tavuk kuzu eti vs taşınıyor tonlarca. E onlar hayvan değil mi? Neden kuzunun tavuğun canı daha mı kıymetsiz?
ayy böyle yazsana.yanlış anlaşıldın boş yereBenim köpekler için mi yazdığımı sandınız yoksa ne için vicdan yapıcam hayvanları toplatmak isteyenler gebersin evet
Kruvasan standart cikolatali degil kiKruvasan çikolatalı olduğu için zaten öldürebilir bunu yazıyoruz yahu çikolata öldürür yada kör eder hangisi daha iyi bilmiyorum
Kız ben hayvanlar için böyle birşey yazabilir miyimayy böyle yazsana.yanlış anlaşıldın boş yere
Yaa cidden kafeslerde çürüsünler falan diyince köpekler için dediniz sandım kusura bakmayın birçok kişi de bu şekilde yanlış anlamış olabilirBenim köpekler için mi yazdığımı sandınız yoksa ne için vicdan yapıcam hayvanları toplatmak isteyenler gebersin evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?