- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
kesin önder bişey yaptı o yüzden ayrılıyor şimdi aslıyla umut çok heyecanlı bir part gelicek sanırım bundan sonra
candycim canım benim
çok üzüldüm ya burda beklemişsin o kadar ben 5.takımda yazdım yorumumu keşke buraya da yazsaymışım sen kalk bana güzel bir hediye hazırla ben bi zahmet yorum yazmayım gibi olmuş çok özür dilerim canım ya
çok beğendim hayatım çoooooookkkk teşekkür ederim güzel kalbine sağlık bayıldım ben bu ikisinin hikayesine ve devamını bekliyorum mutlaka ama sakın bırakma yani umut olur aslı olur ne olursa olsun ben ne çok yazardım ama bıraktım pişmanım sen yapma canım
tombilicim aynı fikirdeyim yazmak kadar güzel bişey yok onlar emek verilerek güzel duygularla yazılıyor benim öyle bir yeteneğim hiç olmadı keşke olsaydı ama çok isterdim candynin ne güzel bir yeteneği var bunu hep devam ettirsin inşallah o farklı bir duygu çünkü ...
candycim cumaya yeni bir part geleceğine çok sevindim çok heyecanlı görünüyor fragmanda çünkü ...
sözde diyet günlüğü kaydirigubbakcemile3 3 günlük rapor vereyim de kallisim gelince kapatmasın olumunekankayizsmile özledim onu da :gitme:
neyse dün 5 günde 5 kiloya tersten bi girişle meyve günü ile başladım bugün de yumurta yapıyorum yarın patates yerine makarna yicem gibi.. sonra sebze ve et.. birbirine kattım diyeti kaydirigubbakcemile3
bugün sabah bi yumurta biraz önce de bir pet bardak keten tohumu ve naneli light yoğurt yedim.. iki tane süt aldım öğlen de onları içmeyi planlıyorum.. akşam yumurta yine ama ufak bi kaçamak yapıp semiz otu ile yiyim diyorum.. yine de yapmayabilirim.. dün zaten daniskasını yaptım kaçamağın :kedi: ben de aptallık :mymeka: bütün karpuzu kesip koysaydım önüme aklıma geldikçe dadanırdım karpuza.. yiyeceğim kadar kestim bitince de aklım kaydı.. neyse.. oldu bi kere napim.. şu yüzden düşsem bi boshayallersmile
Fragman 1
Umut: Ararım ben seni.
Aslı: Bugün arama.
Ablası: Noldu canım şimdi? Ne bu halin?
Umut: Öğrencim o benim.
Ablası: Günaydın!
Umut: Ben ayrılıcam..
Umut: Napayım abla?
Ablası:ıkisini de bırakma.
Önder: Bişeyin mi var? Durgunsun!
Aslı: Yok bişeyim.. Yoruldum.
Önder: Sakın bana sabah olanlar için üzülüyorum deme..
Aslı: Üzülmediğim kesin..
Önder: Bırak kendi yoluna gitsin.. Salak işte.. Hem o tipler bellidir zaten.. Aşık oldum zannederler, Romeo olurlar hemen.. Bi saniyeliktir unutmaları.. Sen de kalırsın böyle..
candy_candy nin doyumsuz eserinden ALDIRMA kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum sana ne bu şimdi insan azıcık daha yazar dimi böyle damağımızdamı bırakalır canım tadı kaydirigubbakcemile3
Çok merak ettim canım gelişmeleri şimdi,ablası ikisinide bırakma demiş,umut'un başka bir sevdiği daha mı var yoksa.Yoksa hem dershaneden hemde aslıdan mı ayrılacak umut bir sonraki fragmanı sabırsızlıkla bekliyorum canım heyecan son sürat kaldığı yerden devam ediyor kaydirigubbakcemile5a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?