candy_candy min diyet günlüğü xD

candycim canım benim
çok üzüldüm ya burda beklemişsin o kadar ben 5.takımda yazdım yorumumu keşke buraya da yazsaymışım sen kalk bana güzel bir hediye hazırla ben bi zahmet yorum yazmayım gibi olmuş çok özür dilerim canım ya
çok beğendim hayatım çoooooookkkk teşekkür ederim güzel kalbine sağlık bayıldım ben bu ikisinin hikayesine ve devamını bekliyorum mutlaka ama sakın bırakma yani umut olur aslı olur ne olursa olsun ben ne çok yazardım ama bıraktım pişmanım sen yapma canım

tombilicim aynı fikirdeyim yazmak kadar güzel bişey yok onlar emek verilerek güzel duygularla yazılıyor benim öyle bir yeteneğim hiç olmadı keşke olsaydı ama çok isterdim candynin ne güzel bir yeteneği var bunu hep devam ettirsin inşallah o farklı bir duygu çünkü ...

candycim cumaya yeni bir part geleceğine çok sevindim çok heyecanlı görünüyor fragmanda çünkü ...

olur mu tombilim özür falann ben 5. takımda yorumunu okudum zaten ve çok mutlu oldum beğendiğin için Şeniz

düğümden çok çözüm partı olacak.. içiniz rahatlayacak yani aklinialirimsmile

sözde diyet günlüğü kaydirigubbakcemile3 3 günlük rapor vereyim de kallisim gelince kapatmasın olumunekankayizsmile özledim onu da :gitme:

neyse dün 5 günde 5 kiloya tersten bi girişle meyve günü ile başladım bugün de yumurta yapıyorum yarın patates yerine makarna yicem gibi.. sonra sebze ve et.. birbirine kattım diyeti kaydirigubbakcemile3

bugün sabah bi yumurta biraz önce de bir pet bardak keten tohumu ve naneli light yoğurt yedim.. iki tane süt aldım öğlen de onları içmeyi planlıyorum.. akşam yumurta yine ama ufak bi kaçamak yapıp semiz otu ile yiyim diyorum.. yine de yapmayabilirim.. dün zaten daniskasını yaptım kaçamağın :kedi: ben de aptallık :mymeka: bütün karpuzu kesip koysaydım önüme aklıma geldikçe dadanırdım karpuza.. yiyeceğim kadar kestim bitince de aklım kaydı.. neyse.. oldu bi kere napim.. şu yüzden düşsem bi boshayallersmile

Son düzenleme:

evvett.. diyet günlüğüme devam ediyorum..

öğlen eve gittim yoğurtlu yumurta pişirdim yapsız.. krep tavasında.. yanında da light peynir yedim.. ara da yoğurt yedim süt içtim iki tane.. akşam eve gidince de yumurta haşlayıp salatasını yapıcam baharatla.. boshayallersmile

inanmıyorum sana ne bu şimdi insan azıcık daha yazar dimi böyle damağımızdamı bırakalır canım tadı kaydirigubbakcemile3

Çok merak ettim canım gelişmeleri şimdi,ablası ikisinide bırakma demiş,umut'un başka bir sevdiği daha mı var yoksa.Yoksa hem dershaneden hemde aslıdan mı ayrılacak umut bir sonraki fragmanı sabırsızlıkla bekliyorum canım heyecan son sürat kaldığı yerden devam ediyor kaydirigubbakcemile5a.s.

merak etme yayınlıyorum bugün.. uzun bi part yine.. ama şu diyetimi bi yazayım kaydirigubbakcemile3 zaten bi rica edicem kallisim bi gelsin de bu topikten senaryo ile ilgili yorumların hepsini benimkileri de silebiliyorsa silsin burada diyet kasın sadece.. ben senaryo için ayrı topic açayım.. böyle olmadı hakkatten..

ama konu kapanmasın yani o mesajlar silinsin kesinlikle..

neyse.. bugün gelirse kallisim mafoldumben gitti gelmedi

dur diyeti de yazayım buraya

süt yoğurt peynir günümü sıfır kaçamakla bitirdim.. bi dilim çavdar ekmeği kaçamak sayılmıyorsa tabi bilmiyorumkismile neyse tartıya yansımadı ama.. bence tartım bozuk benim artış yansıyor düşüş yansımıyor.. daha iyi bi marka alayım YENA nın dediği gibi belki daha az tartar beni kaydirigubbakcemile3

neyse bu gün regl günüm.. tartıda gördüğüm rakam 105,4 akannehir şişkinliğime vermek istiyorum.. bu hafta başladığım elma diyetinde hergün 1 kilo aldım.. benim diyetle 2 sini vermişim anladığım kadarıyla.. 1 i hatıra kaldı işte boshayallersmile .. neyse regl sonu ödemle birlikte atarım onu da.. pazar günü başlayacağım yine meyve-makarna(patates yerine gl si düşük diye denicez bir hafta)-sebze-et-yumurta sıralamasıyla..

midem bulanıyo kafamçokkarıştı tatlı sensorlerimi kapattım kaydirigubbakcemile3

ya bu senaryoya bi isim koymak lazım ya.. ben vaktiyle "aldırma" dediydim ama.. şimdi pek bi boş geldi şimdi Asl-ı Memnu mu desek kaydirigubbakcemile3

candy elimde oklavayla

7tepe kovalarım seni

ne alaka hoşçakalın

gebertirim seni

bak ciddiyim

yorma beni diğer memlekete kadar

çabuk yorum yaz bana

gebertezegim seni yoksa:mymeka:

candyciğim işlerin çok yoğun herhalde girmemişsin neyse Allah yardımcın olsun canım çok öpüyorum seni kolay gelsin boş kaldığında gelirsinde senin hoşluğun hareketliliğin yansır şöyle takıma hemde kendi topiğine öpüyorum canım ..

candy iyimisin canım özletme bu kadar....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yine yok candycik olsun yap sen işlerinide önemli değil azcık sabrederiz sensizliğe napalım işlerini ihmal etmenide istemem zaten neyse arada bakarım ben yine öpüyorum canım seni

candycim iyisindir umarım canım işlerin çok yoğunki gelememişsin hiç neyse canım kolay gelsin sana biz seni çok özledik ama arada bir uğrayabilsen keşke takımdada özlendin çok ...

hmm bugün uğrarsın diye ümiid etmiştim cnm özledim ya hergün bakıyorum geldinmi diye ama işlerin hallet biran önce ve gel bak kaç kişiler seni bekliyor

CANDY .....EMİNE GİTTİ Bİ,LİYOMUSUN ARTIK GİRMİCEK HİÇ ......................................İNT.KAPATTIRMIŞŞŞ..............senağlama :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…