- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
- Konu Sahibi candy_candy
-
canım çok kalabalık oldu o topik gerçekten takip edemiyorum yenileri tanımıyorum yabancı gibi hissettim kendimi.. sanırım artık sadece cuma zayıflama yarışmasında yarışlıcam.. bi de bizim topik çok tepkili ya yerimseniben ısınamadım.. kısmet.. ama burası benim diyet günlüğüm canım gel her zaaman beklerim.. bak senaryoda var sayfalarında.. istersen okuyabilirsin.. elma diyeti yapıyorum bu hafta.. ama yarım yamalak bakalım ne olacak.. bu cumaya yansımaz belki ama pazartesiye tartıya yansısa yeter.. anneler gününde abarttım da biraz.. yemekler mangallar tatlılar.. böyle elmaya kaldım şimdi kaydirigubbakcemile3 ne güzel nerdeyse 102 oluyordum.. neyse.. bırakmak yok!
bana mı didin ... insan bi resmime bakar hiç tombiliye benziyommu alsanaalsanasmiletombilim yorum yazmadın :1ninca:
bana mı didin ... insan bi resmime bakar hiç tombiliye benziyommu alsanaalsanasmile
olacaksın canım hayırlısıyla 102de olacaksın 80 de 70 de hepsi olacak ben inanıyorum kurtulucaz bu kilolardaninşallah bende bu hafta baya bir abarttım bizde anneler günü şerefine yemeği abarttık sonrada 2 kilo gitti 3 kilo geldi ama napalım moral bozmak yok devam edicez taabiki kolay gelsin sana canım inşallah derslerinide verir işlerinide yaparsın yetiştirirsin dualarım iyidileklerim seninle ...
3 tane fragmanı hazırladım.. sengözlerimebaksanab Bi kaç bişeyde yazdım.. aklinialirimsmile Çok çalıştım öğle arası.. kaydirigubbakcemile2 Şimdi de işime döneyim
fon müziğide hazırlamışsın sen tam tekmil hazırlanıyorsun senaristliğe yönetmenliğe görürüz ileride umut ile aslının hikayesini biz dizi film olarak herhalde ..
dinlerken dinlerken farkettim.. süpermiş..
bakma bana ferihancım ben böyle bi yazarım sonra "dan" diye bırakır 5-6 ay belki yüzüne bakmam :) hep öyle olur.. evlenicem de zaten.. öyle bişey olursa el yazısı olanları elden postalarım sana sende dursun :) çünkü ben atarım büyük ihtimal onları
teşekkür ederim canım zevkle saklarım senden hatıra olarak hoşuma gider hemde ben çok önemserim çocukluk yıllarında yazılan ve sonradan saçma gelen yazılar ve şiirlerin bile saklanması taraftarıyım ben liseye giderken yani 95 98 yılları arasında herkezin bir şiir defteri anı defteri tutma modası vardı bende o modaya uyanlardandım ve hala saklarım kocaman güzel bir şiir defterim var çocuklarımada kalsın isterim inşallah öyle olur severim yani saklamayı opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım zevkle saklarım senden hatıra olarak hoşuma gider hemde ben çok önemserim
o zaman ben onları bi derliyim topliyim.. baya bi karışık çünkü senaryom.. sen bütün yazdıklarımı göreceksin.. istediğini ekle çıkar.. senin olsun senaryom.. iyi kıyamıyordum atmaya çok sevindim kabul etmene.. vakti gelince haberleşiriz yerimseniben
çok sevinirirm canım atma zaten onlar çokönemli senin emeğin senin yerine ben zevkle saklarım ama ekleme çıkarma yapamam belki yazma kabiliyetim yoktur pek ..
ama şu ilk altını ıslatışını (çok güldüm :roflol: ) yazdığın defteri atman iyi olmuş ileride çocuklarına ben şu yaşta hala altımı ıslatıyordum dememiş olursun çocuk bu herşeyi örnek alıyor nede olsa opuyorumnanaktan
al canım fragmanın.. doya doya oku.. oku oku çatla :icecream:
doğum günün kutlu olsun :içelim:
evet hemen attım.. 10 yaşımdaymışım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?