- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
sezon finali derken tatlım kapatıyormusun aslı ve umut'u bir süreliğine
bir ben varmışım demekki habersizce bekleyen :))
anladım canım senelik izine falan mı ayrılıyorsun iş yerinden
Tek kelimeyle harika olmuş canım,birazcık sancılı bir kavuşma evresi oldu ama olsun sonunda kavuşup,birbirlerine aşklarını itiraf edebildiler.
Umut'a çok kızmıştım ama hepsinin oyun olduğunu okuyunca çok sevindim.dedim hiç uslanmıycak bu çocuk ama sonunu güzel bağlamışsın tatlım,devamıda inş.hep böyle güzel gelir mutlu sonla biter
canım gerçekten çok güzel oldu sezon finali kavuştuklarına sevindim bundan sonrası emiinim daha heyecanlı olacaktır fragman işi çok güzel evet her cuma yazarsan bakarız tabi canım zevkle ve merakla takip ederiz ama kendinide özletme arada gir yaz neler yapıyorsun ..
olsun canım önemli değil sen fragmanları versen bile yeter bize şimdilik senaryoyu merak etmeye devam ederiz kilo konusundada arada bir girsen bile buraya motive olur senin içinde bizim içinde bizde seni görür bişeyler yazar senden bişeyler öğrenir mutlu oluruz canım inşallah yapıcak bu kilolardan kurtulucaz hayırlısıyla hem iş hem sınavlar çok zor olucak senin için bbirde yoğun çalışıcakmışsın Allah yardımcım olsun canım :))
olumunekankayizsmilecandy candy nerdesin bizim topiğe hiç gelmiyorsun özledik seniii geri dööööön
huuu candy nerdesın ya.özledım senı
canım çok kalabalık oldu o topik gerçekten takip edemiyorum yenileri tanımıyorum yabancı gibi hissettim kendimi.. sanırım artık sadece cuma zayıflama yarışmasında yarışlıcam.. bi de bizim topik çok tepkili ya yerimseniben ısınamadım.. kısmet.. ama burası benim diyet günlüğüm canım gel her zaaman beklerim.. bak senaryoda var sayfalarında.. istersen okuyabilirsin.. elma diyeti yapıyorum bu hafta.. ama yarım yamalak bakalım ne olacak.. bu cumaya yansımaz belki ama pazartesiye tartıya yansısa yeter.. anneler gününde abarttım da biraz.. yemekler mangallar tatlılar.. böyle elmaya kaldım şimdi kaydirigubbakcemile3 ne güzel nerdeyse 102 oluyordum.. neyse.. bırakmak yok!
bende elma yapmaya çalışıyorum ufaktan .. gitmeseydin iyi olurdu ben biliyorum niye darıldığını ama takma lütfen herkes aynı olmuyor ki uğrarım arasıra kendine iyi bak senayonu takipediyorum zaten devam..
bende senı ozledım tamam arasıra bıryerlerlerde bulusalım boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?