candy_candy min diyet günlüğü xD

bir ben varmışım demekki habersizce bekleyen :))

anladım canım senelik izine falan mı ayrılıyorsun iş yerinden

yok canım hazirana kadar süre verilen bi iş var.. ona yoğunlaşıcam.. çoğunlukla da masamda olmicam.. ondan giremiyorum.. final için yorumun neaklinialirimsmile okudun mu boshayallersmile

candycim harika canım ya işte beklenen an en sonunda kavuştular biraz hırpaladılar birbirlerini ama en sonunda mutlu son diyelim şimdilik ama sonrası gelecek sanırım canım biraz beklememiz lazım galiba bende hata oldu işlerim vardı ancak girip okudum ama çok güzeldi canım bir an içinde buldumkendimi kafede başka bir masadan izleyen bir seyirci gibiydim yada yoldan geçerken birbirine sarılmış sevgilileri izleyen bir seyrciydim öyle güzel yazmışsınki içine girdim resmen senaryonun çok güzeldi devamını yine sabırsızlıkla bekliyor olucam canım çok bekletmezsin inşallah bizi arada bir müsait olduğun zamanlarda yazarsan seviniriz hiç olmazsa gelecek bölümlerden reklam yaparsan onada razıyız öpüyorum canım görüşürüz .

fragman işini iyi akıl ettin ferihancım.. kaydirigubbakcemile5 hiçbişey yapamazsam fragman yazarım haftada bir cumaları mesela.. burdasınız hepiniz ne de olsa.. kaydirigubbakcemile2 bakarsınız topiğime.. :kedi:

tombilim bakamadın mı hediyene daha.. çok uzun olduğu için ekleyemedim bi türlü.. sınav falan girdi geç oldu kusura bakma canım :1hug:

Tek kelimeyle harika olmuş canım,birazcık sancılı bir kavuşma evresi oldu ama olsun sonunda kavuşup,birbirlerine aşklarını itiraf edebildiler.
Umut'a çok kızmıştım ama hepsinin oyun olduğunu okuyunca çok sevindim.dedim hiç uslanmıycak bu çocuk ama sonunu güzel bağlamışsın tatlım,devamıda inş.hep böyle güzel gelir mutlu sonla biter

evet sancılı olması güzel oldu bence öyle dan diye olmazdı ama di mi bu kadar hikayeye.. klasik bi yanlış anlama yazdım ama olsun boshayallersmile

tombilim hediyeni okuyunca yaz buraya merak ediyorum :kedi:

canım gerçekten çok güzel oldu sezon finali kavuştuklarına sevindim bundan sonrası emiinim daha heyecanlı olacaktır fragman işi çok güzel evet her cuma yazarsan bakarız tabi canım zevkle ve merakla takip ederiz ama kendinide özletme arada gir yaz neler yapıyorsun ..

bu cumanın fragmanını hazırladım bile aklinialirimsmile

elma diyetinin biraz yumuşatılmışını yapıcam pazartesiye kadar pazartesi tekrar 5 günde 5 kiloya dönücem.. 21inde 100 ün altında olmam şart.. ondan sonra hep 5 günde 5 kilo ile devam ederim zaten..

senaryoyu pek ilerletemicem mayıs sonunda açıköğretim sınavları var onlara yoğunlaştım ama haftasonları en azından kurgulayabilirim bişeyler diye düşünüyorum.. öyle işte.. boshayallersmile

olsun canım önemli değil sen fragmanları versen bile yeter bize şimdilik senaryoyu merak etmeye devam ederiz kilo konusundada arada bir girsen bile buraya motive olur senin içinde bizim içinde bizde seni görür bişeyler yazar senden bişeyler öğrenir mutlu oluruz canım inşallah yapıcak bu kilolardan kurtulucaz hayırlısıyla hem iş hem sınavlar çok zor olucak senin için bbirde yoğun çalışıcakmışsın Allah yardımcım olsun canım :))

olumunekankayizsmilecandy candy nerdesin bizim topiğe hiç gelmiyorsun özledik seniii geri dööööön

evet canım ya 28-29 mayıs sınavlar iş 1 haziranda teslim.. nasıl olacak ben de bilmiyorum.. netten falan okur çalışırdım iş yerinde ama onu yapamıcam artık.. ben de aşkı memnu hariç tüm dizilerimi askıya aldım.. akşam eve gidince çalışıcam.. ama başlayamadım daha derslerde zor.. osmanlıca divan edb falan.. neyse

tombilim okuyor :kedi:

olumunekankayizsmilecandy candy nerdesin bizim topiğe hiç gelmiyorsun özledik seniii geri dööööön

canım çok kalabalık oldu o topik gerçekten takip edemiyorum yenileri tanımıyorum yabancı gibi hissettim kendimi.. sanırım artık sadece cuma zayıflama yarışmasında yarışlıcam.. bi de bizim topik çok tepkili ya yerimseniben ısınamadım.. kısmet.. ama burası benim diyet günlüğüm canım gel her zaaman beklerim.. bak senaryoda var sayfalarında.. istersen okuyabilirsin.. elma diyeti yapıyorum bu hafta.. ama yarım yamalak bakalım ne olacak.. bu cumaya yansımaz belki ama pazartesiye tartıya yansısa yeter.. anneler gününde abarttım da biraz.. yemekler mangallar tatlılar.. böyle elmaya kaldım şimdi kaydirigubbakcemile3 ne güzel nerdeyse 102 oluyordum.. neyse.. bırakmak yok!

bende elma yapmaya çalışıyorum ufaktan .. gitmeseydin iyi olurdu ben biliyorum niye darıldığını ama takma lütfen herkes aynı olmuyor ki uğrarım arasıra kendine iyi bak senayonu takipediyorum zaten devam..

bende elma yapmaya çalışıyorum ufaktan .. gitmeseydin iyi olurdu ben biliyorum niye darıldığını ama takma lütfen herkes aynı olmuyor ki uğrarım arasıra kendine iyi bak senayonu takipediyorum zaten devam..

ben sabah kahvaltı ediyorum sonraa gün boyu elma akşamda yeşil salata yiyorum yeşilçay alıcam aktardan.. sallama istemiyorum artık.. elma diyetini buraya da gelip anlatabilirsin canım.. çok memnun olurum.. bu hafta beraber elma yapıyoruz o zaman yerimseniben

bende senı ozledım tamam arasıra bıryerlerlerde bulusalım boyle...

gel arasıra emoşum misafirliğime kaydirigubbakcemile3 diyetimi de yazıyorum buraya ben.. ay sonuna kadar pek uğrayamam ama işte günde bi kere en az uğrarım.. sınavlar falan var :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…