candy_candy min diyet günlüğü xD

Umut: Öt bakalım; n’oldu?
Aslı: Yok bişey
Umut: Aslı yapma! Bu daha ne kadar devam edecek.
Aslı: Ne?
Umut: Bana olan bu tutumun.
Aslı: Şimdi hiç uğraşacak halde değilim.
Umut: Peki, sen bilirsin. Ama seni bu halde bırakmamı isteme benden.(Aslı sanki çok umurundayım der gibi bakar.) Bakma öyle.. Seni önemsiyorum ben çok; ama anlatamıyorum sana bi türlü..Hadi rahatça ağlayacağın bi yere götüreyim seni..
Aslı: Peki

---

(Umut Hoca’nın evine giderler.)

Aslı: Hımm.. Öğrencini eve attın :)
Umut: :) Sen öğrencim olmak istemediğini söylemiştin ya.. O zaman öğrencim olma demiştim içimden..
Aslı: Hımmm..(Bi kanepeye otururlar.) Çok kız ağladı mı bu kanepede? Senin kollarında :)
Umut: Senin onlardan bi farkın var.
Aslı: Ha, ağladı yani.. Farkım neymiş?
Umut: Sen kollarımda değilsin :)
Aslı: Hiçbir zaman da olmayacağım. Burası mı benim rahat rahat ağlayacağım yer.. ınanmıyorum ya sana kadar düştüm halime bak!
Umut: Ne varmış ben de ya..
Aslı: Normalde olsa asla bu eve girmem, seninle konuşmam zaten; ama beni tanımayan biriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Umut: Seni tanımıyor muyum?
Aslı: Tabiki de tanımıyorsun.
Umutoğru.. Ama önemli değil; tanışırız.. Anlat hadi..Ama kuru kuru olmaz di mi böyle hiç iyi bi ev sahibi değilim.. Gel hadi ağlamanı kolaylaştıracak bişeyler bulalım.. (Mutfağa giderler dolabı açarlar.) Hımmm.. Ne içersin? (Nasıl hoca bu demeyin daha üni öğrencisi o da :1rolleyes: )
Aslı: Şarapla iyi anılarım yok.
Umut: Votka..
Aslı: Kafayı bulurum
Umut: O zaman votka.. :)
Aslı: I ıh :) Bira! Akşama ayılmam lazım..
Umut: Piki!
Aslı: :)

---

(Baya bi içerler. Aslı anlatır ve en sonunda ağlamaya başlar. Umut Hoca Aslı’ya sarılır.)
Umut: Bu kadar üzülmeye değmez demicem.. Değmeyecek şey için üzülmez insan.. (Yüzüne dokunur, gözyaşlarını siler.) Ama bu kadar ağlamana dayanamıyorum..
Aslı: (Başını kaldırır) Hı! (Aslı’yı öper. Aslı sesini çıkarmaz. Ne olduğunun bile farkında değildir zaten)
Umut: Sen.. Sen.. Çok tatlısın.. (Aslı da Umut Hoca’yı öpmeye başlar. Umut Hoca biraz da sarhoşluğun etkisiyle ileriye gitmek ister.)
Aslı: Yapma! (Umut Hoca durur. Aslı o kadar masumdur ki utanır kendinden.. Sarhoş olmasına rağmen bunu düşündüğü için kızar kendine.. Ve üzülür.. Aslı Umut Hoca’yı öper.) Üzülme! ( Ve uykuya dalar. Umut Hoca onu yatağına götürür. Ne yapacağını bilemez. Uyanmasını, ayılmasını bekler. Neler olacağını hiç tahmin edemez. Aslı 3-4 saat kadar uyur sonra uyanır.) Başım!
Umut: Aslı iyi misin?
Aslı: Evet.. Başım ağrıyo.. Kafam çok bulanık..
Umut: Ne düşünüyorsun?
Aslı: Saatin kaç olduğunu?
Umut: Saat yedi buçuk..
Aslı: Ben geç kaldım.. Arar annem şimdi..
Umut: Nasılsın?
Aslı: Daha iyiyim.. Beni buraya getirip ağlamama yardımcı olduğun için teşekkürler.. Gerçi ben muhabbetin ortasında sızdım ama.. Gerçi tam nerde sızdığımı da hatırlamıyorum.. Ben çok ağlıyordum ve sana sarılmıştım.. Kollarında uyuyakaldım galiba.. Sarhoşluk insana neler yaptırıyo :)
Umut: (Olanları hatırlamadığını anlar.) Tahmin bile edemezsin!

Son düzenleme:
Sana inanamıyorum,gene döktürmüşsün söyliycek birşey yok ama sonunu tabikide merakla bekliyorum canım,
umut hoca nasıl üni.öğrencisi stajmı yapıyor bu adam

Sana inanamıyorum,gene döktürmüşsün söyliycek birşey yok ama sonunu tabikide merakla bekliyorum canım,
umut hoca nasıl üni.öğrencisi stajmı yapıyor bu adam

evet canım staj yapıyor 2 sınıfı yeni bitirdi.. tanıdıkla girdi dersaneye.. 22 yaşında daha :kedi:

eee yazar olmak kolaymı canım yazar olmanın psikolojiside farklı olur ama güzel gerçekten bak şimdiden bağladı senaryon bizi kendine opuyorumnanaktan

evet canım staj yapıyor 2 sınıfı yeni bitirdi.. tanıdıkla girdi dersaneye.. 22 yaşında daha :kedi:

Ben konuya tam ortasından daldım galiba canım başını bilmiyorum da onun için soruyorum.:sinifsinif:Bunun ilk gününden başlayarak okuyacağımız bir yer yokmu? Karakterleri o zaman anlatmışsındır heralde hikayenin içinde kısım kısım sengözlerimebaksanab

ben aslıya da kızdım umuta da kızdım sana da kızdım çok hızlı ilerlemiş halbuki tadını çıkara çıkara ilerleseydi şimdi ay sona yaklaşıyor gibi hissettim üzüldüm
aslıya kızdım hemen evine gitti umuta kızdım içki ikram etti sonuçta o onun öğretmeni ve aslı da liseli bir kız daha sorumluluk sahibi olsa daha iyi olurdu yanlış tanımışım ben umutu akannehir
ama sana sözüm yok bağlıyor senaryo çok güzel yazıyorsun devam etmelisin bence

karakterleri hiç anlatmadım canım yeri geldikçe açıklıyorum.. zaten tamamı bu değil bu sadece umut ve aslının hikayesi
şimdi buraya da yazayım ben açıklamasını

ben içki hiç içmem ama bu ikisinin hikayesini başka türlü açamazdım. Şimdi Umut hem Aslı'yı öptü bağlandı ona hem de Aslı hatırlamadığı için aralarında bişey olmamış gibi.. Aslı'yla aralarında farklı bi dilin başlaması lazımdı.. Bu da o dilin başlangıcı.. Şimdi Umut ASlı'ya aşkını itiraf edebilir.. Çünkü bi paylaşımları var.. Ama diğer türlü hiçbi şekilde açılamazdı.. hep öğretmen öğrenci kalırlardı.. o da bi hikaye olmazdı tabi..

şimdi Umut buradan yola çıkarak açılacak Aslı'ya..

canım eve gitmeleri çokçabuk oldu hem daha aslı öğrenci tanımadığı güvenmediği havalı olduğunu ve bir yandanda çapkın olduğunu düşündüğü birinin evine gitmesi en azından o anda doğru olmamış çabuk oldu sanki biraz ve yine ağlamak için ev tercihi umut açısından kötü bir imaj oluşturmuş sanki ağlayan kızları çok çabuk kafaya alırım böyle tavlarım ve kötü emellerime alet ederim gibi bir imaj oluştu neyse sonra utandı öptüğü içinde toparladı biraz o dağılmış imajı ama çok etkileyici ve merak uyandırıcı tekrar tebrik eder bizi böyle merakta ve heyecan içinde bekletmemeni rica ederim canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım öptüm :))

tam da oluşturmak istediğim imaj bu işte.. bizim onu bu şekilde görmemiz lazım ki Aslı kadar inatçı olalım onun aşkına inanmamakta..

ama utandığı için de çeksin bizi biraz kendine.. yani hem inanmak isteyelim ama inanamayalım aşık olduğuna.. Aslının zaten dünya umrunda değil o esnada.. ve içten içe bi güven de var Umut'a karşı.. Zaten ilerde de onun yani o güvenin sayesinde bişeyler değişiyo.. Ama Umut değişir mi bilmem? Pek sanmam.. Ama Aslı'ya küçük olduğu için mi bilmiyorum ama çok saygı duyuyor.. yani onu üzecek bişey yapmaz..

Bundan sonra Umut daha da hızlanıyo itiraf kısmında.. ama Aslı itiyo onu hep.. Biraz da oynuyo onunla.. Sevmediğinden emin çünkü.. Öyle işte hepsini anlattırmayın bana heyecanı kalmayacak kaydirigubbakcemile3

bence çok güzel bir şekilde kurgulayıp bağlıyorsun canım,hikayenin yazarı o anda umut ve aslıyının yerine geçtiği için o karakter içinde hareket edip yazıyor,bence çok güzel ilerliyor,eve gitmiş olabilirler ama umut onu incitecek birşey yapmadı,aslıyla duyguları karşılıklı idi ki böyle birşey ortaya çıktı.
Hikayeyi bir şekilde açılacak ve ilerleyecekti böylesi daha iyi olmuş,devam et canım ben heyecanla sonrasını bekliyorum

teşekkür ederim canım.. biraz hızlı ama bi yerde kırılması gerekir.. çünkü iki liseli genci yazmadım.. onların arasında koca bi duvar var yıkılması çok zor.. bundan aşağısı gerçekçi olmaz.. bi de Umut tutkulu biri.. yani aşkı ifade edişi öyle.. Ama malesef Aslı'ya başka türlü ifade etmesi gerekecek kaydirigubbakcemile3 Çünkü çocuk o daha boshayallersmile

öğleden sonra salata sipariş edicektim ama forumda senaryo falan unutmuşum :icecream: napsam ki şimdi.. yesem mi acep :uhm:

Sen genede çok başka türlere kayma bizimkiler kızabilir ,tedbiri mekanda ferahlık vardır canım,açılımı yavaş ama güzel bir şekilde yap,şimdiye kadar çok güzel gidiyorsun..Ama biraz daha hayatlarınada giriş yap istersen.Aslı ve Umut'un çevresini tanıyalım ki,hikayede nasıl gelişecek azçok merak ederek devam edip okuyalım canım :))

öğleden sonra salata sipariş edicektim ama forumda senaryo falan unutmuşum :icecream: napsam ki şimdi.. yesem mi acep :uhm:

muhakkak hafif bişeyler ye akşama hem evde başka yemeklere gözünün kaymasını engellersin tam aç oturmamış olursun iyi olur

yarınmı okuyacağız senaryonun geri kalanını merak ediyorum şimdi ne olacak diye umutla aslı nasıl bir tutum sergileyecekler sonuçta aslı hatırlamasada aralarında birşey yaşandı yani umutun bilmesi yeter beklentiler değişecektir muhakkak opuyorumnanaktan

eve gider gitmez taze fasulye yerim.. şimdi de kahve içeyim

Bundan sonra Aslıdan çok sert tepki alacağız..

hikayeyi baştan yazmak isterdim ama buraya sadece umut ve aslıyı aktarabilicem çünkü diğerleri kağıtlarda el yazısı halinde hepsini PC ye aktarmam şu aşamada imkansız :sm_confused:

Aslı Umut'un bi hareketiyle birlikte olanları hatırlayacak daha doğrusu sadece Umut onu öperken hissettiği duyguyu hatırlayacak.. sadece o saniyeyi yani.. ama nasıl olduğunu nasıl geliştiğini ne zaman olduğunu hiçbir zaman, hikayenin sonuna kadar hiç hatırlamayacak.. Ve hikayede verilmesi gereken en doğru tepkiler (Umut'a karşı da) hep Önderden gelecek.. Önder Aslı'nın doğumdan beri arkadaşı kaydirigubbakcemile3

Ve Aslı Umut'a ayrıca bişey için daha kızgın.. Umut bilmiyor tabiki onu.. Umut sayesinde Aslı hayatındaki ilk öpücüğü kaybetti.. Nasıl olduğunu hatırlamıyor.. O anı, ilk öpücüğünü bilmiyor.. Ve bi daha da bunu yaşayamayacak.. Aslı'nın nefreti tahmin edilebilir gibi değil.. Umut bunu hiçbi zaman bilmeyecek tabi.. Biz bilicez ama..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…