- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
yok ben de emin olmadan yapmam, o yüzden bi an önce çözülsün istiyorum, çözene kadar ömrümü yerim ben aldattı mı aldatmadı mı diye
zaten ilk msjlarda yanlış düşmüştür o, fahişenin biri rastgele çevirdi bişey çıkar mı diye yazmıştım
ama adam telefona yapışıyosa kıllandım şimdi
adam o mesajı gördümüki
Gozumden yas geldi yeminle. Sabah sabah ne guldum. Ahahaha gidip el atsaydi sevaptir haahahah koptum ya vallaArkadaşima " tangam g.t.mun arasinda.gel çikar " diye mesaj gelmiş.adam imamdi....o napsin? Şok olmuştu
Bi de korkmuş.bana bi anlatiyo ki gözler yuvasindan firlayacak....abla demiş ne tangasi ne g.tü, ne diyon ablacimGozumden yas geldi yeminle. Sabah sabah ne guldum. Ahahaha gidip el atsaydi sevaptir haahahah koptum ya valla
yolarımKızlar mesaji silmiş telefondan
Kızlar mesaji silmiş telefondan
şimdi o msaja şoka giren glip gösterir mi baksanıza manyağın biri ne yollamış diye, yoksa çaktırmadan siler mi ?Ben olsam ben de silerim boylesine edepsizce bir mesaji. Yeterli kanit degil.
Bu numara aranmadi mi daha once?
şimdi o msaja şoka giren glip gösterir mi baksanıza manyağın biri ne yollamış diye, yoksa çaktırmadan siler mi ?
ooowwwww bu fena olmuş, yorum yapmıyım benMerhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
Arama kayıtları temiz baktikyolarım
mesajın fotosunu çekmişsinizdir umarım
bundan sora direkt inkara bağlıyacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?