Canı bir şey istemek ?

IMDAT, Aslanlar basti konuyu.

Telefonunu cok seviyor da olabilir.

Bence aşırı ter koktuğunu banyo yapması gerektiğini söyleyin banyoya girerken alır mı telefonu yanına eğer alıyorsa hemen bir iki hamlede yatağın altına saklayın sessize alıp o ara yapın ?

ooowwwww bu fena olmuş, yorum yapmıyım ben

Dün gece eşimin telefonu elimdeydi. Mesaj geldi "Canım" diye birinden.
Lan canım kim diye baktım. O "canım" bendim
Mesajı açtım 'Aslan Halı Yıkama'
Eşim benim telefonumdan kendi telefonuna halı yıkamanın numarasını atmış
Unuttum birden yaw "Canım" diye kayıtlı olduğumu

Bikeresinde Esim bna 2. El tel almsti o zmnlar sevgiliydik nyse tele grdim mesajlari okuyorum bir suru farkli farkli kadindan mesajlar . Yok sesini duymk istiyorum yok asigim demeleer ben kudurdum tabi . Megersem gerckten eski telefon sahibinin telefonunda kalan mesajlarms . Karsi taraftaki kadnlar ferhat diyordu cnku . Esimin adi da o olmadgi icn anlamstm . Belki yanls atmistr o kisi . Internette mesela Vodafone nin ve aveanin var sitelereine grince sfre alip numaranla gidip arama ve mesaj gecmslerini saat saat dakika dakika numaralarla gorebiliyorsun öyle yap

Erkek mantığıyla olaya bakmak lazım. Biz kadınlar, bize böyle bir mesaj gelse, eşimize gösterip sorarız bir de, sen bu numarayı tanıyomusun, kim len bu sapık diye. Ama erkekler hiç alakası olmasa bile sırf "bizimki didikleyip, başımı ağrıtır şimdi" diye sessizce silebilirler mesajı.

Aklima sey takildi....
adam gelen mesajin okundugunu anlamiyor mu ?
Yani okuyup oylece birakilirsa belli olur okundugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…