- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Evet canim aynen oyle.Sırrını vermiycen dostuna o da gider anlatır dostuna derler ya öyle biriyse muhatap olma selam ver geç mecburiyetten eşimle iyi olun önemli olan bu
Canım.calismiyodun demiEvet canim aynen oyle.
Suan calismiyorum canim, mayista tekrar mulakat var bakalim.Canım.calismiyodun demi
Az kalmış inşallah olur hayırlısıylaSuan calismiyorum canim, mayista tekrar mulakat var bakalim.
Sag ol canim, inşallahAz kalmış inşallah olur hayırlısıyla
Yok canım çalışmıyorum senKomsuyuz o halde bende izmir yaş 28:) calisiyo musun
O zaman yanlız görüşme sende var öyle insanlar malesef ne anliyorlarsa huzursuzluk cikarmaktansag ol canim, ben de iyiyim.
Ya evet hem gorusup hem mesafeyi korumak zor.
insallah canim. Uzak durmaya calisiyorum. Basbasa gorusmuyorum cunku soylemedigim seyleri soyledi diye anlatabilir, yalan, dedikodu her sey onda.
Calisiyorum canimnyeni girdim ise ara vermiştim bayaYok canım çalışmıyorum sen
ben de evdeyim ya nasil zaman geciriyorsun. Sizin oralarda hava da isinmistir herhalde, ankarada 23 nisanda kar yagdi, psikolojimiz bozuldu bir gunes bir karYok canım çalışmıyorum sen
Calisiyorum canimnyeni girdim ise ara vermiştim baya
Çok şükür canım Allah daha iyisini nasip etsin bi yerden baslamak lazım ama rahatım genelde çok is olmuyorben de evdeyim ya nasil zaman geciriyorsun. Sizin oralarda hava da isinmistir herhalde, ankarada 23 nisanda kar yagdi, psikolojimiz bozuldu bir gunes bir kar
hayirli olsun o zaman canim, nasil, memnun musun
Aleykum selam canım iyiyim şükür sen nasılsın bakalım tanisamadik:)selam kızlar nasılsınız
Aleykum selam canım nasılsınSlm canlar.
İyi diyelim iyi olalım. Sabah telasi bebeklerleAleykum selam canım nasılsın
merhaba canim, geç gordum kusura bakma, iyiyim sen nasilsinselam kızlar nasılsınız
Allah iyilik versin cumlemize:)) kac tane bebis var yaş kaç bende iyiyim çalışıyoruz ışte öyleİyi diyelim iyi olalım. Sabah telasi bebeklerle. Sen nasılsın?
Günaydın. Canım napiyon kendini tanıtır misinGünaydın canlar
iyi canim, memnun olmak onemliÇok şükür canım Allah daha iyisini nasip etsin bi yerden baslamak lazım ama rahatım genelde çok is olmuyor
Allah bagislasin canim, hos geldin. Kac bebis var =))İyi diyelim iyi olalım. Sabah telasi bebeklerle. Sen nasılsın?
gunaydin canimm nasilsinGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?