canım cayır cayır yanıyor..

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
hic istemedigim bir ruh halindeyim daha onceden yasamıs olmam cokda hafifletmiyor bu acıyı...5 senelik bir ilişkiydi neticesinde uzaktan devam ediyordu ama cok alısmıstım suan baktıgım heryer onu hatırlatıyor bana..bir oje bile:) komik gelebilir belki ama en son o hayatımdayken surmustum bu ojeyi en son o geldginde kullanmıstım bu ruju boyle devam edip gidiyor işte..daha once askere gitmeden once terketti beni ve askerde aradı pismanım dedi seviyordum hala ve kabul ettim daha sonra askerligi bitti geldi bir kac hafta sonra olmayacak bu iliski dedi ve tekrar gitti:sinifsinif: bir ay olmadan aradı acmadım sonra bi mesaj

yuzum yok artık ama yapamıyorum sensiz olmuyor dedi bi sure boyle gitti ve tamam dedim bir kez daha:gitme: okadar cok soz verdiki bu isi cocuk oyuncagı yaptım artık olmayacak ayrılık yok..ben ona hayal kuramıyorum korkuyorum dedigimde..korkma bırakmıycam hic hayaller kurmaya devam et dedi..ama 2 hafta once sogukluk basladı uzaktı bana zaman verelim dedi bu iliskiye eski heyecanım kalmadı kafam dolu..ve en sonunda 2 gun once olmayacak yurumeyecek dedi bitirdi..o bitirdi ama bende bitmedi hicbirsey ne bekliyordumki oncedende bırakmıstı sasırtmamalıydı beni ama gene sasırdım cok guvenmistim cunku..ona bu durumun gecici oldugunu duzelecegini beni ozleyecegini soyledim ama umrunda degildim..inanmıyor bi tarafım hala saka gibi geliyor canım yanıyor simdi diyceksinizki donse bile kabul etme bu adamdan hayır gelmez..haklısınız belki ama kahretsinki hala seviyorum onla kurdum ben butun herseyi beynimde butun hucrelerimde onunla ilgili hayaller anılar var unutmak istemiyorum..dun elim kesildi cok derin ama hic acımadı canım onun acıttıgı kadar umrumda bile olmadı bi sinir anında bardagı hızlı carptım ve elime saplandı bu cam bilegimede gelebilirdi simdi olmazdım bile burda belki..degermiydi degmez..dunya donuyorda ben bakıyorum sadece bombos bir hayat var suan benim icin o orda ben artık onunla olamıycam keske sevmeseydim cok uzgunum cok mutsuzum..diyeceklerinizi az cok tahmin ediyorum ben yasadıklarımı paylasmak istedim basına buna benzer seyler gelenler vardır mutlaka yanlız degiller bende onlardan biriyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende oyle teselli olmaya calısıyorum ise yaramasada:sinifsinif:

Cok tutarsız bir insanmıs ilerde de sorun yasardın canım. Unutmak kolay degil emin ol herkes senin gibi hissediyor. Bende böyleydim ilk cıktıgımız zaman sadece 1 ay sürdü iliskimiz aynı yerde calısıyorduk kimsenin anlamaması lazımdı falan filan.

Ne kadar acıydı her gün yabancı gibi davranmak. Hayırlısı. :teselli:

bende aynı kaderi paylaşıyorum seninle..
gel gitleri oldu hep ben 2. ci kez terkedildim geçen hafta affet dedi affettim 4 gün sonra yapamıyorum..
affettiğimde bana hep yanındayım seninleyim diyordu..
ama tam sinir dönemimde bırakıp gitti..
ben arkadaşlarımı onun için karşıma almışken.. o bıraktı gitti..
çok kötüyüm bende..çokk...
Allah yardımcımız olsun..

canım yaa
okudum uzuldum
canım yanlız kendıne zarar verme modundasın
yapma bunu lutfen
tamam acın cok ama herseyden ote anne baban var sevenlerın var
arkadasların
bak burda bız varız
destek oluruz sana
konusalım bu acı azalıcak gıttıkce
lutfen kendını toparlamaya calıs

:bbo: 3 kez aynı olay yaşanmış ve hala sevebiliyorsun...
Ben olsam yapamazdım herhalde. Soğurdum çok.
Oyuncak etmezdim hiçbir şeyi.

Dediğin gibi bizim neler söyleyebileceğimiz belli.
O yüzden daha fazla bir şey yazmama gerek yok.

Umarım toparlarsın kendini çünkü bu çocuktan sana bi cacık olmaz.

Bir de güzel kızsın yani... Elini sallasan ellisi... dicem ama o da olmaz.
Güzellikle de alakası yok bu işin. En iyisi en klişe lafla sonlandırmak.

Hayırlısı olsun.

zor olacak ,aglıycaksın sızlıycaksın,üzülceksin,canın daha çok yancak ama gececek.geçtigi zamanda kendine verdigin zarar kalcak seninle sadce.hırpalama kendini fazla olan sana olur yoksa.sen onu defalarca affetmekle zaten bence bi hata yapmışsın canım artık gelsede dönme.zor olur senin içinbiliyorum ama yapma sakın bi kere yapan hep yapar unutma sakın.diyorum ya kendini üzdgünle kalcaksın sadce ve iç dünyana verdigin zararla.allah yardımcın olsun hayatım ne diyim.unutma insan oğlunun başaramıycağı şey yoktur yeter ki iste ...

niye boyle oluyor anlamıyorum dertleri ne..okadar canımı yaktıki yalan yok icim hala keske geri donse diyor ama bi yandan donmez diyorum sonra dusunuyorum bunca seyden sonra affetcekmisin donse bile kafam allak bullak:sinifsinif:

cok buyuk bosluktayım onceden yasadım bu acıyı ama azalma yok hep aynı nasıl gecicek bu bilmiyorum..dun elimi kestigimde canım acımadı bile ya dedigin gibi kendime zarar verme modundayım ama suan zaten cekiyorum kendime birsey yapsam bile acımı azaltmaz zaten yapmamdamafoldumben

bende oyle derdim ama nolduda ben boyle oldum bilmiyorum keske sevmeseydim

Allah o sevgıyı kalbınden alsın
en kısa zamanda karsına hayırlı ınsanı cıkarsın canım

dısardan baktıgımda boyle bir olaya aynı bu sekilde yorum yapıyorum ama kendimde basaramıyorum duygularım butun mantıgımı ele gecirmis cok duygusal bir insanım..
onu aldım oyle bir yere koydumki sanki o olmasa yasayamayacagım gibi geliyor oda bunu biliyor ve gercekten cokda iyi kullanıyor bana karsı.. acı cektigimi sevdigimi ve geri donse kabul edecegimi biliyor umarım duzelirim bir an once

ama gerı gelse
guvenebılcekmısın canım tekrar ona

ben guvenirim yine belkide bu yuzden kaybediyorumbilmiyorumkismile cok deger veriyorum oda bunu biliyor rahatca vazgecebiliyor korkusu yok..
dedimya yalan soylemiycem donmesini istiyorum 2 gun oldu sevgi bitmiyoki kolay kolayda bitmez ya offmafoldumben

canım tabıkı bıtmez haklısın
ama hanı cok uzuluyorsun
hanı bı daha yapmayacagından emın olursan affet ama surundurmelısın onu
ama yapmayacagından emın deılsen
buna ragmen kabul ettıgınde tekrar uzulceksın
cok gusel bır kızsın
yarın bıle yenı bır sevgılın olabılır
bıraz uzaklassan bır sehır dısı gezı yapsan felan
olmazmı ole

aslında halledilmeyecek sorunumuz yokda aslında sorun yokdu:) evlencektik oyle diyordu hatta bu sene icin evlensekmi diye soruyordu hayal kur canım hepsi olucak korkma diyordu bana bırakma beni herzaman yanımda olucan degilmi destek olucaksın bana diyordu..birden degisti aniden heyecanım bitti saglıklı dusunemiyorum konusmak istemiyorum kimseyle boyle mutluyum dedikleri buydu..ne dusunsem bilmiyorum..

sua aralar dısarı adım atasım yok hersey hatırlatıyor onu sevgilileri gorunce bile aglıyasım geliyor

evlilik korkusu olabilir. söz vermiş bir kere . sen de bunu bekliyordun. askerlik bitti mi? yani 5 senelik ilişki. askere giderken bunu düşünmüş olmalı. askerlik bitince evlenmeye mecbur kalacaktı. o yuzden bitirmiş olabilir. sonra barışıp ta tekrar korkmuş. sorun bu olabilir.

askerligi mayısta bitti kendi diyodu askerlik cıktı aradan iyi oldu simdi hazırım diye..psikolojik durumu cok gelgitli hayattan hic zevk almıyor hep mutsuz hep kotugidiyor ona gore hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…