Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dönermi bilmiyorumki artık:gitme:
sen dondugunde ne yaptın barıstınmı
aslında sizinle hiç muhabbetimiz olmadı ama uzun süreli bir ilişkiniz olduğunu biliyordum topiklerden ve asker yolu bekliyordunuz sanırım.
üzüldüm ayrıldığınıza.
insanın severken kaybetmesi zor ama bu adam daha önce de ayrılmış 2 defa.
konudan sonra yorumları peki okumadım neden ayrıldığınızı tam bilmiyorum ama geri dönecek bence yine.
hem de döndüğünde tekrar kabul edileceğini biliyor.
alışmış her döndüğünde sizi bıraktığı yerde bulmaya.
eğer aşamadığınız sorunlarınız varsa bence daha fazla yıpratmayın kendinizi.
olmuyorsa olmuyor diyip unutun.
dönüşünü beklemek, dönerse tekrar bırakma ihtimalini düşünüp durmak, güvenememek daha fazla üzer sizi.
ama eğer kabul edecekseniz de bu kez iyice süründürün. her şeyin kendi elinde olmadığını anlasın.
umarım her şey istediğiniz gibi olur.opuyorumnanaktan
bilmemki canım ya umudum yok gibi sanki hayırlısı olsun dedigin gibi ilgilendigin icin saolopuyorumnanaktan cok iyi oluyorum boyle dertlesince..ama hayatında hic baska birine bakamasın sevemesin hep yarom kalsın istiyorumbende gerı donecegıne emınım
gerısı ıcınde hayırlısını dılıyorum senın ıcın
belkide hicbirsey yapmamak lazım onlar yapmalı biz zaten elimizden geleni yapıyorusbarıştım barışmaz olaydım....
aslında ben yine çaba sarfetimde öyle beraber olduk şimdi diyorum keşke hiç bir şey yapmasaymışım.
hoslarına gidiyor belkide ilgi umursanmak uzerlerine dusulmesiHep karşı taraftan bi çaba beklerler zaten erkekleer
ay ona edecegın en buyuk bedduayı etmıs oldun sekerım
hep yarım kalsın dıe
bende eskı sevgılıme etmıstım
hıcbır zaman unutamasın hep kanayan yarası olayım dıye
sonra 4,5 ay sonra Allahım keske kabul etmeseydın duamı demeye basladım
hem onu ıstemedım hemde bıktırmıstı
yapı geregı degıl canım
sımdı ayrıldı sendne hala senle konusabılme fırsatı buluyor
surunmedıgı ıcın yapı geregı dıe artıstlenebılıyor
bu cocuktan cıkar tatlım hıc merak etme
walal en kısa zamanda cıkmazsa
ben kafa goz gırısıcem elemana
yapı felan kalmıcakk
yap boz olarak sana hedıye edıcemmm
hic istemedigim bir ruh halindeyim daha onceden yasamıs olmam cokda hafifletmiyor bu acıyı...5 senelik bir ilişkiydi neticesinde uzaktan devam ediyordu ama cok alısmıstım suan baktıgım heryer onu hatırlatıyor bana..bir oje bile:) komik gelebilir belki ama en son o hayatımdayken surmustum bu ojeyi en son o geldginde kullanmıstım bu ruju boyle devam edip gidiyor işte..daha once askere gitmeden once terketti beni ve askerde aradı pismanım dedi seviyordum hala ve kabul ettim daha sonra askerligi bitti geldi bir kac hafta sonra olmayacak bu iliski dedi ve tekrar gitti:sinifsinif: bir ay olmadan aradı acmadım sonra bi mesaj
yuzum yok artık ama yapamıyorum sensiz olmuyor dedi bi sure boyle gitti ve tamam dedim bir kez daha:gitme: okadar cok soz verdiki bu isi cocuk oyuncagı yaptım artık olmayacak ayrılık yok..ben ona hayal kuramıyorum korkuyorum dedigimde..korkma bırakmıycam hic hayaller kurmaya devam et dedi..ama 2 hafta once sogukluk basladı uzaktı bana zaman verelim dedi bu iliskiye eski heyecanım kalmadı kafam dolu..ve en sonunda 2 gun once olmayacak yurumeyecek dedi bitirdi..o bitirdi ama bende bitmedi hicbirsey ne bekliyordumki oncedende bırakmıstı sasırtmamalıydı beni ama gene sasırdım cok guvenmistim cunku..ona bu durumun gecici oldugunu duzelecegini beni ozleyecegini soyledim ama umrunda degildim..inanmıyor bi tarafım hala saka gibi geliyor canım yanıyor simdi diyceksinizki donse bile kabul etme bu adamdan hayır gelmez..haklısınız belki ama kahretsinki hala seviyorum onla kurdum ben butun herseyi beynimde butun hucrelerimde onunla ilgili hayaller anılar var unutmak istemiyorum..dun elim kesildi cok derin ama hic acımadı canım onun acıttıgı kadar umrumda bile olmadı bi sinir anında bardagı hızlı carptım ve elime saplandı bu cam bilegimede gelebilirdi simdi olmazdım bile burda belki..degermiydi degmez..dunya donuyorda ben bakıyorum sadece bombos bir hayat var suan benim icin o orda ben artık onunla olamıycam keske sevmeseydim cok uzgunum cok mutsuzum..diyeceklerinizi az cok tahmin ediyorum ben yasadıklarımı paylasmak istedim basına buna benzer seyler gelenler vardır mutlaka yanlız degiller bende onlardan biriyim..