Yazdığım yoruma baktım da , gecenin bir yarısı felsefe yapmışım .
Soyut kawramlar , erdemler , bıdı bıdı bıdı
Ben size çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığınız bana çok tanıyandan daha çok destek oldunuz. Bu saatte benimle ilgileniyorsunuz, derdime ortak oluyorsunuz. Allah razı olsun Allah da sizin bir sıkıntınızı gidersin inşallah.
Tam da bırakmıştım 2 aydır içmiyordum. Şimdi içmiyorum yiyorum resmen. Şimdilik iyi geliyor sıkıntımı biraz olsun atmaya. İrademe güveniyorum az toparlanayım bırakıcam.
Dünyada en büyük erdem şeref, namus, onur değil midir? Allah korkusu değil midir. İnsan bu duygular olmadan nasıl yaşar? Hayvandan farkı ne o zaman
şükret.. her şey için şükret tatlım. sağlıklı olduğun için, iyi bi aileye sahip olduğun için.. aklına gelen her şey için şükret ferahlarsın. uyursun hemen. lütfen çok değerli olduğunu unutma
insallah cok daha iyi olacaksin...
kendine zaman ver, sabret...uzuntunle baska seylere saril...annene babana, isine saril...
hersey unutuluyor canim...
hem kimse vazgecilmez ya da unutulmaz degil...
unutacaksin onu...
bir de ileride karsina baska biri cikti mi onun icin uzuldugun zamanlar aklina gelince kendine kizacaksin
Tekrarlıyorum canım .
Erdem , şeref , namus , onur , inanç vs . Bunlar hep soyut kawramlar . Kişilerin bu kawramlara werdiği değerler , kişilerin öznel düşünceleriyle sınırlıdır .
İnsanlar we haywanlar arasındaki farkı , insanlar belirler . kimi onlardan çok çok üstün , kimi de onlardan aşağı olmayı seçer . Bu onların iradeleriyle sınırlıdır ...
Keşke içmesen 2 ay gibi bi zaman içmemişsin sonuçta degmez canım degmez...
kusura bakmayin ama o herifin yaptigina sosyalleşmek demem ben ona göre çok güzel bi söz war tamda o herife uyuyor ortam görünce bi tarafi kalkan insanlardan iştee buna diyeceğim baska brşey yok ama girdigi ortamlarda eminmki senden daha iyisini bulamicaakk tekrar tilki gibi dönüceek inşallah ama sakin sakin affetme sil aklindan onu böyle insanlardan fayda gelmezz umarm bu bi ders olur senin için ve karşina zaten yeni birleri elbeette çikacak umarm senin için en hayrlsi olur bu sfer bu arada geçmiş olsnnn
Vicdanlarına kalmıs pek yok gıbı gorunsede.
Artık hiç kimseye güvenmem, hiç kimseye sırtımı kafam rahat yaslamam.. En iyisi eski sözlümdü o da böyle yaptı. O benim yaşama sevincimi, insanlara olan itimadımı aldı götürdü. Bana çok güzel bir ders verdi. O hayatıma girmese belki hala aptal kalacaktım. Gözümü açtı, bana hayat dersi verdi. Acaba birgün onlar da büyük sıkıntılar çekerler mi? Adımı anarlar mı? Kötülük ettik derler mi?
Vicdanlarına kalmıs pek yok gıbı gorunsede.
kotuluk ettık dıye anmasanlar da Allah var yukarda.
sen kendını bu adam ıcın paralama kımseye guvenemem dıye hayata kapanma.
daha dık dur herkes senın sozlun gıbı alcalmaz belkıde ne dersın?
Suan cektıgın acıyı tahmın edebılıyorum ınsan bı an unutsa aklına geldıkce
uzuluyor kızıyor hakedicek ne yaptım dıye?
ama sen oldurmeyen acı guclendırır dıye ayakta kalacaksın.
Sevıyosan kı hemen unutmus olmana ımkan yok ama donse bıle affedıcekmısın?
affetmeyeceksen onune daha emın adımlarla bakabılırsın.
Affetmeyeceğim asla. Yine de üzülmeme engel olamıyorum. Kafamdaki soru işaretlerine bir cevap arıyorum. Aldatıldığım bile söylense ferahlayacağım. Arada babam olmasa, babam böyle iken yalnız bırakmasa dönmeye kalksa affetmek için elimden geleni yapardım. Ama böyle bi durumda asla...
tabıkı engel olamazsın. kım olabılır bu durumda?
ama aldatıldıgın bıle soylense asla rahatlamayacaksın bu belırsızlıgı ararsın o zaman.
Keske bılmeseydım dıye.
Evet cok buyuk ayıp yaptıgı kelıme bulamıyorum ınan kı.
Bugün iyi hissediyorum kendimi. Herşey için hepinize çok teşekkür ederim.Diğer konunun sahibi arkadaş 2 yıl olmuş hala depresyonda ben iyiyim yine sanırım 3 günde baya baya düzeldim.
cnm inş dediğin gibi düzelmişsindir
Ama dogru sölemek gerekirse başlarda öle gözüküo daha ii hissediosun sonra patlama yaşıosun
ağlama krizi tutuyor hep ağlamak istiyorsun
Tabi ki Düzeleceksin..
Hadi Bakalım Yavaş Yavaş Özüne Dönüyorsun..
Bugün 3. Gün..
İyi Gidiyoruz Demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?