Sözlüme aslında aşırı kırılmadım. Çünkü o son zamanlarda değişik ruh halindeydi. Hem o genç aptallık edebilir. Ama büyüklere ne demeli. Babasının durumu kötü evde değil evin reisi biz nereye gidiyoruz diyemediler. Yaşlarının insanı değilmişler.
boşver canım hayırlısı buymuş seni anlayabiliyorum zor ama zamanla geçecek inşallah .. en sinir olduğumda erkeklerdir kızı kısıtlayıp kendileri kıza yapma dediklerini yapanlardır şimdi rahat rahat gezsin sosyalleşmek adına arkadaş çok komik ya sana izin vermesin kendi yapsın.. hayırlısı işteevlenseydiniz seni daha çok bunalıma sokardı bu şahıs hayırlısı işte...üzme kendini.[/QUOTE
Evet aynen arkadaşım. Kendisi de yapmasa anlayabilirdim bir nebze. Ben iyiyim şimdi. Çok teşekkür ederim.
benim de senin yazdiklarina agzim acik kaliyor tatlim ama
ya birak su adami dusunmeyi ne olur...
ayrica sakin mesaj atma arama ilgini kes ondan...
hatta ozur dileyip geri donmek isterse bile sakin barisma...
gercek yuzunu gostermis iste sukret otur...
ve daha once dedigim gibi en onemlisi suan babanin sagligi...
cok kucuksun(gerci ben de buyuk degilim ama :) ), saka gibi geliyordur sana bu yasadiklarin ama bunlari tecrube etmis biri olarak sana tavsiyem kesinlikle suan babandan baska bir sey dusunmemen...
kalp bu sakaya gelmiyor, her an hersey olabilir bunun farkindasin degil mi? babani acil kalp nakli listesine yazdirmislar bunun ciddiyetinin farkina var lutfen...
ayni benim babacigima olanlar gibi...
eger sevgilin adam olsaydi senin su zamaninda yaninda olurdu, hadi seni birakalim hasta adami bu haliyle uzmezdi ayrilmak isteseydi bile daha uygun bir zamanda yapabilirdi bunu...
ne oldugu belli iste, ac gozunu ve onu hayatindan cikarmanin yollarini ara...
ona ulasmaya calisma...
umairm is gorusmen iyi gecer...
bol sanslar...
butun sayfalari okumadim bi gelisme var mi bilmiyorum ama ilk bikac sayfayi okuyunca sok oldum
simdi baban hastayken ziyarete bile gelmeyen insanlar, evlenseydiniz eger bayramda seyranda seni bile gorndermezlerdi ailenin yanina Allah bilir.
Bizim burda cok var oyle, turkiyeden yurtdisina gelin getiriyolar tabi kizin yaninda kimsesi yok , sonra birde yazin turkiyeyede gitmesine izin vermiyolar
kadin anlatiyoda kayinbabasina demis ne zamandir gormuyorum cok ozledim ne zaman gorecem ailemi diye , kayinbabasinin verdigi cevap su : daha 3 sene olmadi
bence sen sukret cnm , Allah seni korumus
İzin vememek yapmazlardı da ben bu yaptıklarına çok şaşırdım. Adam kendini savunuyo diyo ki; " Ben 13 kez ameliyat oldum herkes beni ziyarete geliyordu onlar dönerken çok üzülüyordum. Üzülmesin diye gitmedim fazla" hahaha
Senden değerli ne, kim var şu dünyada arkadaşım..
Üzülme dimdik dur..
Açıkça belli ki karakteri zayıf bir insan o..
Belli ki çevreden gördüğü ilgi hoşuna gitmiş..
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor resmen..
Şuan söylenecek okadar çok söz var ki bu durum hakkında ama en kısa şekliyle özetlemek istiyorum ben ; Allahın sevgili kuluymuşsun ki bu adamdan ve ailesinden kurtulmuşsun..
Asla ve asla sana yaşattıkları yanında kar kalmaz, bunu unutma sakın..
Tabiki zor bir durum ama Allah yardımcın olacaktır..Bol bol dua et rahatlatıyor insanı..Umarım en kısa zamanda atlatırsın
iyi olmana sevindim kardesim.. :) davranislarindan, ailenede uygun degillermis demekki... insallah rabbim en hayirlisini tez zamanda karsina cikarsin bu guzel aylar hurmetine.. :)
o da geri gelecek elbet sonra curcunayi gor sen:))))
ha bi de asla arama bi dahahaber alamayinca bu zamanla catlamaya baslicaktir...:))))) ne oldu beni cok mu cabuk unuttu diye mutlaka haber almanin yollarina girecektir.. oyle cabuk bitmiyo biseyler.. :)
Kavgalarımız oluyordu her çift gibi ama sarılıp öpüşüp barışıyorduk bir zaman sonra. 3 hafta evvel gece yatağa girdik konuşuyorduk hep yatmadan önce 10 dakika mesajla... Seni öyle çok seviyorum kii dedi. Ben de seni çok seviyorum o kadar mutluyum ki.. Bir de arada bi denize götürsen daha ne isterim dedim. ( Deniz konusunda kıskançtı) Hep senede bir kaç kere götürürüm denize. Sana sandal alacağım açığa gideriz orda yüzersin ama kıyıda olmaz milletin etini görmesini istemiyorum demişti tamam diyordum ben de. Kıskanıyordu. Anlıyorum bunu. Ama o gece deniz yok Benazir dedi. Neden dedim? Yok artık deniz. Geçen yaz götürdüm bir defa anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Dyanamıyorum milletin bakmasına dedi. Ben de diklik yaptım. Çok dikine gittim. Aklın başına gelene kadar arama dedi. Bu ne şimdi bugün bunu diyen yarın git babanın evine der dedim. Sinirden ben de aramadım. Geçen pazar doğum günümdü. Kesin arar dedim. Aramadı. Süpriz bekliyordum. Kutlamadı. Ben de mesaj yazdım. Bana karşı bu kadar mı nefret dolusun dedim. " Boşum.. Sana karşı hiç bişey hissetmiyorum dedi. Ağzım açık kaldım. Pazartesi yine de geldi benim şehrime. Sardı öptü sözler verdi. Bu ingilizce kursuna başladı. İş arkadaşlarıyla gidiyordu. Saat 21:30da kurs bitiyor bunlar 22:30a kadar sosyalleşmek adına takılıyorlar. Bişe demedim. Bana ilk tanıştığımız zamanlar erkekle kız arkadaş olmaz dedi. Benim arkadaşlarımın numarasını bile sildirdi. Sıktı, boğdu. Ayrılmak istediğimde benim memlekete gelip ağladı sızladı bırakmadı beni. Şimdi ise onlarla her kus çıkışı takılacak sosyalleşecekmiş. Ben de kurs ne zaman bitiyor dedim. Ağustos'ta dedi. Ağustos'a kadar takılacak mısınız o saatlere kadar dedim. Evet kuzum sosyalleşmemiz lazım biliyorsun şirkette kimseyle konuşmuyorum dedi. Ben iş arkadaşlarımla mesaiye kalırım geç vakitse eve bırakırlar. Bu kadar.. senin içinde bekar kızın da olduğu grupla ne mecburiyetin var anlamadım dedim. Babam hasta. Hatanede şu an. Yanına gelmiyorsun hafta içleri akşam geç vakit oluyor diyorsun ama milletle sosyalleşmek adına geç saatlere kadar takılıyorsun dedim. İstemiyorum ben dedim. Tamam dese aslında uzatmazdım ama ben istemiyorum dedikçe inat etti ezdirmedi kendini. Küsmüştüm 2 gündür konuşmuyorduk. Bu sabah mesaj çekti. Annen evde mi bohçayı almaya gelicez dedi. Ben de annam hastanede babamın durumu böyleyken biraz bekleseydiniz dedim. Babanın durumuyla bizim alakamız yok biz anlaşamıyoruz dedi. Peki dedim. Geldi aldı gittiler..
kusura bakma canim ama cok komikmis bu yaa.
sen gitmeyince daha cok uzuluyo be adam anlasana diicen ama
yok , nafile
ben en çok anneciğinin ağlamasına üzüldüm sanada çok üzüldüm ama anneler bir başka.e boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye.kendisine bişey almazdı bana alırdı demişsin,ben hala biranda nasıl bu kadar 180 derece döndü ona şaşırıyorum.hem ne olursa olsun annen için ailen için güçlü durmaya çalış.er geç eden bulur,Yüce Rabbim büyüktür.Allah ailene ve sana sabır ve esenlik versinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?