Yazılarında , sana yaşattığı mutlulukları yazıyorsun . Bunları düşünmek seni çok hırpalar , yapma bunu canım .
İnşallah. Gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor.. Cebinde üç kuruş olsa bana harcardı. Kendisi eski giyinir bana herşeyin iyisini alırdı. Ayağımda çizme olmazdı 2 tane birden alırdı spor ayakkabının en iyisini alırdı kendine hiç bişey almazdı. Bişeye bakıp özensem o an parası olmasa bile olunca illaki alırdı. Öyle bir içten sarılırdı ki bir öpücüğü içimi ısıtırdı. Benim canımdan öteydi. Nasıl bana böyle yapabildi anlamıyorum.
Günlerdir uykusuzdum çok bitkindim bu akşam işten gelir gelmez sızmışım. Uykumda kalbim acıyarak uyandım başladım ağlamaya. Geçecek mi tüm bunlar
Kaç Gündür Takip Ediyorum Konunu..
Hatta İlk Açtığın Günden Beri..
Ama Sende Hiç Bir İlerleme Yok ki Canım..
Yani Şimdi Çıkıp Gelse Kucağın Açık Bekliyor Gibisin..
Yukarda Yazmış Oldukların Bu Anlama Geliyor..
Böyle İyi Olan Şeyleri Değil, Seni Mutsuz Ettiği Günü Hatırla ki..
Kurtul Bu Iztıraptan..
Sana Yazık Değil mi ??
Baban bu durumdayken senı yarı yolda çaresiz bırakan insandan medet ummayı bırak artık...!!
Bana neden böyle yaptı. Neden sudan şeyleri bahane etti. SÖz vermişti beni asla yarı yolda bırakmayacaktı. Naıl kıyabildi. Öyle seviyordum ki.. İnsan kendisini köpek sadakatiyle seven birine neden böyle yapar. OLayın şokunu bir türlü atlatamıyorum.
Bir Tek Söz Verilip Yarı Yolda Bırakılan Sen Değilsin ki...
Toplasan Kaç Kişi Çıkar Buna Benzer Durumda..
Ayrıca Bir Tek Seven de Sen Değilsin..
Neden Yapar Demişsin..
Çok Şeyden Yapar da ..
İşte Burda Yazılmıyor..
Biraz Kendini Toparla..
Bak Ailende Çok Üzülüyor Evlatlarını Böyle Üzgün, Ağlamaklı Görünce..
Hele ki Babacığının Yanında Sakın Böyle Tavırlar Sergileme..
Çok Dua Et
Bende Ama Son Değil.. Gece Uzun
Ağlıyorum çok ağlıyorum. Evet kabullenemedim. Sanki çok kötü bir rüya görüyorum. İnsanlar bu kadar kötü olamaz insanlar bu kadar yalancı olamaz. Nasıl olurlar bu kadar kötü
sigaram bitti versene bi tane bana otlanayım senden :)
Kişiler ; yaptığı kötülüğün farkında değildir , onlara göre bu iyilik olabilir . Böyle soyut kawramlar ; kişilerin olaylara bakış açılarının bir yorumudur .
İnsan; en büyük kötülüğü kendine yapar . Bunu idrak edebilir mi edemez mi , o da kişinin erdemine bağlıdır ...
Bende Ama Son Değil.. Gece Uzun
biri sigara mı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?