Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şuan soktasın bende kendimi senin yerine koyuyorum şaşırmamak elde değil ama hayatta her şey olabiliyomuş.. bi insan kısa bi süre de değişebiliyomuş demek insan nasıl böyle herşeyi yaşananları bir anda siler anlam veremiyorum herkesi kendimiz gibi görüyoruz galiba Allah sabır versin sana güçlü ol herşeyin hayırlısı...

bohçayı istemiyorlar mıymış?? e niye gelmişler o zaman?

Herşeyde bi hayır vardır..üzme şimdi canını boşyere..bak en küçük sebepten bitmiş ilişkiniz ya devam etseydi evlenseydin ileride ne olacaktı..kimse bilemez rabbimden başka..en iyisi duygularını zamana bırakmak..

Ya madem başkası vardı diyorum ne diye pazartesi günü sarıldı öptü elimi sıktı herşeyin üstesinden gelicez dedi? Çok ağlıyorum başım ağrıyor. Bunu nasıl yapabildi. Anlayamıyorum birşey olmalı bunlar bahane değil.

demek ki sandiginiz kadar iyi insan degillermis
nasil bu kadar düsüncesiz olabilirler ortada cokta kötü birsey yok anlasadabilirdiniz belki
ama bence sebep bunlar degil,bence altinda baska seyler var tabiki cok cok zor bir durum ama ser sandigmizda hayir,hayir sandigimizda ser vardir diye demisler..
kurtulduguna dua et ama tabiki acin taze o yüzden kisa sürede toplanirsin insallah

üzgünüm ama kafam karıştı. işitme engelliyim demişssin .yani konuşamıyosun da ben yanlş mı anladım bilmiorm ama. burda da bagırdıgnı ima etmmişsn herkes duydu demişssn . ortalıgı bulandrmak istemiorm ama açıklaması vardır umarım:26::26:

Bana demişti ki o sekreter olan kızla kurs çıkışları sürekli muhabbet etmesini istemediğimi söyleyince. Senin tırnağın etmeyecek insanlar için yaptığına bak dedi. Yahu madem tırnağım etmez ne diye ayrılma o zaman tamam görüşmem demiyorsun.

benim bildiğim ve gördüğüm bir laf vardır herşeyde bir hayır vardır şimdi ne kadar yazsakta sen üzüleceksin kabul edemeyeceksin ama herşeyde bir hayır var otur dua et allahına canım babanada geçmiş olsun üzüldüğünü babana belli etme ayakda dur cesur ol

Çok Geçmiş Olsun..
Çok Üzüldüm Yaşadıklarınıza...

Ama Hala Çözemediğim Şeyler Var..
Kafam Çok Karıştı.. :26:

Canım benim işitme kaybım 15 yaşımdayken 9 yıl önce oldu. Daha önce hiç problemim yoktu. Doğuştan olmadığı için konuşmamda hiç problem yok. Çok iyi dudak okuyorum sözlümle hiç iletişim problemi yaşamamıştık

Anladığım kadarıyla duyma ile ilgili canım

peki k.bakma sadece aklm karıştı sormak istedim...

Çok Geçmiş Olsun..
Çok Üzüldüm Yaşadıklarınıza...

Ama Hala Çözemediğim Şeyler Var..
Kafam Çok Karıştı.. :26:

Ah ben de bir çözebilsem böyle yanmayacağım. Çözemediğimden kahroluyorum en çok. Bu nasıl iş ya. Anlayamıyorum.

sen denize girerken (güya) sana bakanlar onun tırnağından çok fazla ediyormuş demek ki ki; sana deniz yasağı bile koymuş!!

sen denize girerken (güya) sana bakanlar onun tırnağından çok fazla ediyormuş demek ki ki; sana deniz yasağı bile koymuş!!

Ya tamam insan kıskanabilir. O konuda da anlaştık ya geçen pazartesi. E bu ne? Sen nasıl kıskanıyorsan ben de kıskanıyorum. Benim kıskançlığım neden temel özgürlükleri kısıtlamak oluyor? Denize girmek benim temel özgürlüğüm değil miydi? Ben de buna patlamıştım zaten sorun aslında o grupla geç saatlere kadar takılması değildi.

Bence dönmeyecek. Sosyalleşmeden evvel de saçma sapan şeyleri bahane eder olmuştu. Ailesinin bu tavrı felan... Garip...

Ah ben de bir çözebilsem böyle yanmayacağım. Çözemediğimden kahroluyorum en çok. Bu nasıl iş ya. Anlayamıyorum.

Aslında Kafama Takılan Çok Şey Var..
İnanın Yazmaya Çekiniyorum..
Kimse Uğraşmak İstemiyorum..
Şimdi Buraya Yazacağım Bir Kaç Bir Şey Sizden Önce Cevap Veren Çok Olur
Kimseyle de Polemiğe Girecek Halim Yok..
Temizlik Yaptım Yorgunum

Aileler Arası Bir Uyuşmazlık, Ne Bileyim İşte Hepimiz Evlenirken, Nişanşanırken Bazı Problemler Yaşadık..
Nişanda Bohça Davası, Neden Şu Takılmadı vs.
Evlendiğin Günde Kapıyı Tutarlar Erkek Tarafı Gerilir v.s.

Yani Sizde Herşey Dört Dörtlükte de Bir Anda mı Böyle Gamsızlaştılar..
Bu Ne Şiddet Bu Celal.. İster İstemez İnsanı Düşündürüyor..
Lütfen Kusura Bakma..

Hadi Sizi Anladım Arada Olur Krgınlıklar da Ailelere Ne Oldu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…