Bu akşam ne o ne de ben hiç konuşmadık. Sadece babası ve annem konuştu. Annem bir ara ağladı. Kızdım sana noluyo diye. Hiç suratlarına bakmadım. Yan gözle sözlüme bakıyordum. Sıkılıp daraldığı her halinden belliydi o da baya sarsılmış duruyordu. Bohçayı istemiyoruz felan dediler ama annem verdi. Bohça toparlanırken ben fena oldum yan odaya gittim biraz ağladım. Geldiğimde toplanmış çıkıyorlardı. Yine de annesnin elini öptüm. Sonra Sözlüm geldi toka yapıp vedalaşmak istedi. DEFOL dedim. Hepsi duydu. Babasının elini nezaketen öptüm bana sımsıkı sarıldı ama ben sarılamadım kollarım yanıma düştü bozuldu baya. Tam arabaya binerken değer miydi değer miydi dedim. Geri geri kaçtı vuracağımı düşündü :)
bohçayı istemiyorlar mıymış?? e niye gelmişler o zaman?
Bu akşam ne o ne de ben hiç konuşmadık. Sadece babası ve annem konuştu. Annem bir ara ağladı. Kızdım sana noluyo diye. Hiç suratlarına bakmadım. Yan gözle sözlüme bakıyordum. Sıkılıp daraldığı her halinden belliydi o da baya sarsılmış duruyordu. Bohçayı istemiyoruz felan dediler ama annem verdi. Bohça toparlanırken ben fena oldum yan odaya gittim biraz ağladım. Geldiğimde toplanmış çıkıyorlardı. Yine de annesnin elini öptüm. Sonra Sözlüm geldi toka yapıp vedalaşmak istedi. DEFOL dedim. Hepsi duydu. Babasının elini nezaketen öptüm bana sımsıkı sarıldı ama ben sarılamadım kollarım yanıma düştü bozuldu baya. Tam arabaya binerken değer miydi değer miydi dedim. Geri geri kaçtı vuracağımı düşündü :)
üzgünüm ama kafam karıştı. işitme engelliyim demişssin .yani konuşamıyosun da ben yanlş mı anladım bilmiorm ama. burda da bagırdıgnı ima etmmişsn herkes duydu demişssn . ortalıgı bulandrmak istemiorm ama açıklaması vardır umarım:26::26:
üzgünüm ama kafam karıştı. işitme engelliyim demişssin .yani konuşamıyosun da ben yanlş mı anladım bilmiorm ama. burda da bagırdıgnı ima etmmişsn herkes duydu demişssn . ortalıgı bulandrmak istemiorm ama açıklaması vardır umarım:26::26:
Canım benim işitme kaybım 15 yaşımdayken 9 yıl önce oldu. Daha önce hiç problemim yoktu. Doğuştan olmadığı için konuşmamda hiç problem yok. Çok iyi dudak okuyorum sözlümle hiç iletişim problemi yaşamamıştık
Çok Geçmiş Olsun..
Çok Üzüldüm Yaşadıklarınıza...
Ama Hala Çözemediğim Şeyler Var..
Kafam Çok Karıştı.. :26:
Bana demişti ki o sekreter olan kızla kurs çıkışları sürekli muhabbet etmesini istemediğimi söyleyince. Senin tırnağın etmeyecek insanlar için yaptığına bak dedi. Yahu madem tırnağım etmez ne diye ayrılma o zaman tamam görüşmem demiyorsun.
peki k.bakma sadece aklm karıştı sormak istedim...
sen denize girerken (güya) sana bakanlar onun tırnağından çok fazla ediyormuş demek ki ki; sana deniz yasağı bile koymuş!!
Ah ben de bir çözebilsem böyle yanmayacağım. Çözemediğimden kahroluyorum en çok. Bu nasıl iş ya. Anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?