- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Tamam bir yere kadar haklısınız, herkes ebünde yemek yapıyor herkes acıkıyor, peki sizce "bu en temel ihtiyaçları karşılamak mıdır" hayatı paylaşmak sadece?? Yani sizin mantığınıza göre bir kadın yemek yapmaz evi temizlemezse tüüüü kaka mutlu olamaz erkeğini!!! De mutlu edemez öyle mi?Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
telefonunu kurcala çalıştığı yer neresiyse gizlice gözetleŞimdi ben nasıl anlayacam bu adam yanlış yolda mı değil mi
İlla bi yerden açık verir, sen kendinle meşgul ol biraz pohpohlama bakalim..Şimdi ben nasıl anlayacam bu adam yanlış yolda mı değil mi
Akşamları ilgisiz ve yorgun ve ilişkiye girmiyo önceden böyle değildieşinde değişiklikler varmı
bu cevaptan sonra ben derim ki eşine çaktırmadan takipçisi ol.Akşamları ilgisiz ve yorgun ve ilişkiye girmiyo önceden böyle değildi
Hem senin huyuna suyuna gidecek, hem de kalbini fethedip fevriliğini yumuşatacak biri karşına çıkar inşallah
Sen de en azından ikisinden birine karşı istek varmış. Benim yaş 30 ++ hala ne evlilik ne çocuk derdim var. Allah sonumuzu hayr etsin inşallah :)İnşallah bu evlilik istemem yapıma göre çocuk isteğim var nasıl olcaksa o evlenmeden :)
Senin daha önceki adın karasevda mı?Bence çok tuhaf bir ilişkimiz var ve bu tek taraaflı değil iki taraftan da kaynaklanıyor yani hem benden hemde eşimden.
Bu ilişkiye güzel bir yön veremiyoruz.
Eşim benim kıymetimi bilmiyo bense eşimden çok fazla bir beklenti peşindeyim o benden klasik ev hanımları gibi ona kul köle olmamı bekliyor.
Bense ondan aşk sevgi ilgi şevkat bekliyorum.
Ben onun beklentilerini iyi kötü karşılıyorum ama o benimkini karşılamıyor bu da bizi böyle saçmalıklara itiyor sanırım eşimden beklentilerimi artık beklemeyip eski zaman kadınları gibi ezik durmalıyım ki böyle yaparsam o ve ailesi çok mutlu olup doya doya beni ezecekler ki kısmen de durum böyle yada bildiğim yoldan devam edip bu saçmalıkları gittiği yere kadar yaşayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?