Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Canım valla içine şüpe düşsün belliki biyerden istediği ilgi ve alakayı gayet iyi bulmuş ve sana laf sokuyo ve uyarıyo gerçekten kaybetmek üzere olabilirsin

ben sizin bütün konularınızı biliyorum hatta bir iki tane yorumum da vardır
sizin kocanız işkolik değil eve gelince karısından yemek masaj vs. bekleyen adam bana göre calışmayı seven biri değildir işkolik hiç değildir o yüzden bence calışıyorum dediği saatlerde calıştığından bile emin olamazsınız
gece yarısı konuştuğu annesi bile değil bence
ve bu adam çoktan adayı bulmuş
siz zaten bu adamı boşamayacaksınız o yüzden çok arastırmayın uzulursunuz
ayrıca kocanızın bu davranışlarına şaşırmanızı da anlamıyorum
bu adam söylemedi mi size ben televizyondaki nonoşlara benzemem diye zaten bu cümleden ne MAL olduğu belli

Himmm tüm yorumları şimdi okudum..
Eşine yüz verme fazla.. Adamın iki tabağı varsa birini kiracaksin..
Ben bunu bilir bunu söylerim
Ne demek elden gidiyorum..
Lafı nereye çekersen çek şimdi..

Kusura bakmayın ama ben şu her zaman yemeği çayı hazır, evimde tertemiz mantığını anlamıyorum. Bunlar mı yani sorunsuz evliliğin anahtarı ki Erkekler de pek bunlara bakmıyor bence, ne yani onlar denetçi biz hizmetçi miyiz? Sizin konunuza gelince dikkatinizi çekmek îçin söylemiş olabilir diye düşündüm

panik olmayın biraz kendinize bakım yapın, acık tatlı dilli olun adam yanınıza gelmiş napıyorsun demiş sizinle iletişim kurmak istemiş çok sert çıkmışsınız kalb,n,z,n kırıklığını nazla niyazla konuşmayla anlatablirsiniz örneğin benim fikrim... yemek memek hikaye yaaa adam ilgi istiyor bayağı çocuk gibi ilgiistiyor bak pati de atmış size ... gel benle oyna diye dediğim gibi birazcık tatlı dille biraz bakınla biraz pışpışla olur bu işler kanımca... tabii eşinizi istiyorsanız aa bana ne benim şartlar bu giderse gitsinciyseniz onu bilemem

bilmiyorum ama içine gerçekten kurt düşsün hemen telefonuna nerde oldugunu bildiren bir program onu kur ve sana nerde oldugu msj gelir.böylelikle takibe almış olursun.arada arar nerde oldugunu sorar dürüstlüğünü ölçersin.ama var bir yeniği haberin olsun canım.yoksa öyle durduk yere kimse elden gidiyom falan demez.bak aşşagıda da yazıyor nasıl yapacagın

Tamam bir yere kadar haklısınız, herkes ebünde yemek yapıyor herkes acıkıyor, peki sizce "bu en temel ihtiyaçları karşılamak mıdır" hayatı paylaşmak sadece?? Yani sizin mantığınıza göre bir kadın yemek yapmaz evi temizlemezse tüüüü kaka mutlu olamaz erkeğini!!! De mutlu edemez öyle mi?

Bunlar hep arpa fazlaligindan niye kendisi uyanmadan kiyafetini hazirliyorsunki oda birey degilmi kendisi ellerini kullanamazmi bu kadarda kendinizi hizmet icin yormayin yemek cay vs temizlik zaten biza bakiyor bari elbisesinide kendi alsin bilmiyorum yanlismi dusunuyorum ama .. ayrica beni kaybediyorsun ne ya bulunmaz bursa kumasimi demekki oyle hissettirmissinizdir

Senin daha önceki adın karasevda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…