Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

O zaman tek suçlu ben değilim adama bu saatte yemek mi yenir dedim diye adam kalkıp da bana ben elden gidiyorum mu diyecek
canım benim bu laf evlilikte söylenecek son sözdür bence burda sen hatalı değilsin hangimiz hata yapmıyoruz allah aşkına

Erken gelip yeseydin lafının karşılığı elden gidiyorum mu olmalı, kız bağır hay senin dırdırına vs de ama elden gidiyorum ne demek

Bu adamda eve rızık getiren aile babası havası sezmedim ben
2 seçenek var:
1.) Adam esnafmış geç gelebilir. Ne üzerine bilmiyoruz ama nalburiye falansa o saate kadar kalamaz tabi ama cafe tarzı bir yerse kalabilir. Konu sahibi biraz empatiden uzak kalıyor bence adam GERÇEKTEN işteyse. O lafın karşılığı elden gitme olmamalı ama birikim olmuş olabilir. Tek vaka olduğunu sanmıyorum.
2.) Adam işte değil konu sahibi mışıl mışıl uyuyor.

Bu adam konu sahibini kendi ailesinin yanına bırakıp tatile gitme planları yapan bir adamdı yanlış hatırlamıyosam

Büyük konuşmayalım, aşık- evli, çocuklu olunca bir lafla bavulu toplatmak hayalindeki kadar kolay olmaz.

Büyük konuşmak değil de ben tahammül edemiyorum bu yüzdende evlilik fobim var zaten evlensem kesin boşanmayla sonuçlanır benim ki ha karşımdaki tümden hatalı olurmu tabi ki değil ben de az huysuz değilim galiba bir yaştan sonra daha da zor oluyor ama ben hayatım boyunca gemileri yakan biriyim o yüzden pek bulaşmak işime gelmiyor evlilik olaylarına iyiyim böyle ben

Yorumları okumadan direkt sizin açtığınız konuya yorum yapıyorum, eşinizin totosunu bu kadar kaldırırsanız adam tabii özgüven patlaması yaşar. Yemeğini çayını hazırla, elbiselerini akşamdan hazırla bu ne arkadaşım her şeyine bu kadar koşmayın. Bırakın kendi haline. Bu kadar ilgi şımartmış belli ki adamı.

Bakınız

Hem senin huyuna suyuna gidecek, hem de kalbini fethedip fevriliğini yumuşatacak biri karşına çıkar inşallah

Benim kafam cidden almıyor.

Bir erkek karısını ailesinin yanına bırakıp tatile gitme zihniyetindeyse kişiliğinde ciddi derecede sorun vardır. Ve kendini bir tek tatil olayında ele vermez. Yani evlenip de tatile gidecekken eşinin tek gitmek istemesiyle kadın bu adamı yanlış tanımışım yanılgısına kapılmaz.

Bu hayat tarzıdır, dünya görüşüdür, en azından bir parçasıdır.

Normalde insanların ayakkabısından, arabasına, dinlediği müzikten, taktığı saate kadar karakterini ele verecek şeyler varken, evlilik öncesi insanlar nasıl tanıyamaz birbirini de şimdi tombaladan çıkmış gibi olur?

Benim burnuma hoş kokular gelmedi.. Hakkınızda hayırlısı olsun

My love şaşırdım gerçekten, acaba sırf seni kızdırmak sınır etmek için yapıyor olabilir mi.. Eğer öyle değilse hal ve hareketlerini izle bir müddet
Acaba anasıyla o saatte ne konuştu..

Valla bişey yapıcak olsa belli etmez diye düşündüm ben,sanırım sizden ilgi alaka cilveler bekliyor gibi geldi bana tripleri bu yüzden gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…