- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Gidiyorum diyo bi de şimdi zaman yani.. Ben bi aday var diye düşünüyorum hattabir ben mi takıldım elden gidiyorum demesine her ağzı olan bu lafı derse yandık
canım benim bu laf evlilikte söylenecek son sözdür bence burda sen hatalı değilsin hangimiz hata yapmıyoruz allah aşkınaO zaman tek suçlu ben değilim adama bu saatte yemek mi yenir dedim diye adam kalkıp da bana ben elden gidiyorum mu diyecek
dimiGidiyorum diyo bi de şimdi zaman yani.. Ben bi aday var diye düşünüyorum hatta
2 seçenek var:Erken gelip yeseydin lafının karşılığı elden gidiyorum mu olmalı, kız bağır hay senin dırdırına vs de ama elden gidiyorum ne demek
Bu adamda eve rızık getiren aile babası havası sezmedim ben
2 seçenek var:
1.) Adam esnafmış geç gelebilir. Ne üzerine bilmiyoruz ama nalburiye falansa o saate kadar kalamaz tabi ama cafe tarzı bir yerse kalabilir. Konu sahibi biraz empatiden uzak kalıyor bence adam GERÇEKTEN işteyse. O lafın karşılığı elden gitme olmamalı ama birikim olmuş olabilir. Tek vaka olduğunu sanmıyorum.
2.) Adam işte değil konu sahibi mışıl mışıl uyuyor.
Büyük konuşmayalım, aşık- evli, çocuklu olunca bir lafla bavulu toplatmak hayalindeki kadar kolay olmaz.
Bu detayları bilemeyceğim zaten.Bu adam konu sahibini kendi ailesinin yanına bırakıp tatile gitme planları yapan bir adamdı yanlış hatırlamıyosam
yok artık daha nelerBu adam konu sahibini kendi ailesinin yanına bırakıp tatile gitme planları yapan bir adamdı yanlış hatırlamıyosam
Sevgili dostlarım ;
Biliyorum şu sıralar biraz fazla konu açtım ama ne yapayım sizden başka kimsem yok.
derdimi paylaşacak arkadaşım bile yok.
bir ben bir oğlum varız neyse konuya geleyim.
Daha önce konular açmıştım zaten kv aram hiç iyi değil tabi bu ndenle kocamlada aramda soğukluk var.
bunun yanı sıra kocamda gayet kaba nezaketsiz bir insandır.
sağolsun asla benim arkamda durmaz bi sorun olsa hemen annesinin tarafına geçer,
buda yetmezmiş gibi asla ama asla istemediğim halde yanlışlıkla (tabi henüz belli değil ama yüzde 80 ihtimal) hamile kaldım üstelik 4 aylık bebeğim var.
Yani berbat bir haldeyim.
bu haftasonu kocamın memleketine yani kv ye gidecez eşim 8 gün kalacaz diyo ben yok desem kıyamet kopar.
Bide eşim senelik iznini kullanacak bu dönemde kayınvalidelerden döndükden sonra tatile gidecek beyefendi ben bebek var havalar soğuk diye gidemiyorum sende 'gitme' diyorum "yok gidecem tatile ihtiyacım var kaplıcalara gidecm" falan diyo.
kısacası kötü durumdayım.
şimdi benim kv yle aram hiç iyi değil bu streslede onlarda nasıl 8 gün kalacam. bi ton misafir gelip gidecek:
kucağımda kolik bir bebek, istemediğim halde karnımda bir bebek , anneci bir koca ve sürekli iğneleyen kv
Ben nasıl sabredecem tekrardan problemler yaşamamak için ne yapmalıyım tutum nasıl olmalı birde onlara hamile olduğumu söylemicem offf karışık bir durum ne yapacam ben
NOT : KV BANA LAF SOKMADAN ASLA YAŞAYAMAZ HER İKİ LAFINDAN BİRİ İĞNEDİR VE DURMADAN BANA BATIRIR BENDE ASLA TAHAMMUL EDEMEM
Eski konularımı biliyorsunuz mutlaka eşimle aramda problemler var ne yapsamda beni eskisi gibi sevmiyor hep bana soğuk konuşmuyor benimle ilgisiz az önce misafirlikten geldik bebeği kucağımdan aldı içeri girdi kapıyı kapattı.
Sanki sadece bebek için benimle birlikteymiş gibi ailesiyle olan sorunlardan sonra beni hiç affetmedi sildi attı resmen ailesiylede iyi geçiniyorum artık annesi ne dese susuyorum onu övüyorum ama yok.
Onunla konuşunca cvp bile vermiyor cvp versene diyorum neye cevap vereyim ne dedin diyor üstüne gitmiyorum bana öyle davranınca bende konuşmuyorum..
Ne yapacam ben artık bu hep böylemi olacak bir daha beni sevmicek mi??
Çok ama çok Üzgünüm boşanmak istesem bi boşanma nedeni yok gibi kalkıp ne dicem ki insanlara dövmedi bişey yapmadı evinede çocuğunada bakıyor ama bana karşı hiç iyi değil..
Sanki ben bu evde onun ve çocuğunun hizmekarıymışım gibi davranıyor.
Bu iş nereye varacak ben ne yapmalıyım bana akıl verin
Hem senin huyuna suyuna gidecek, hem de kalbini fethedip fevriliğini yumuşatacak biri karşına çıkar inşallahBüyük konuşmak değil de ben tahammül edemiyorum bu yüzdende evlilik fobim var zaten evlensem kesin boşanmayla sonuçlanır benim ki ha karşımdaki tümden hatalı olurmu tabi ki değil ben de az huysuz değilim galiba bir yaştan sonra daha da zor oluyor ama ben hayatım boyunca gemileri yakan biriyim o yüzden pek bulaşmak işime gelmiyor evlilik olaylarına iyiyim böyle ben
Benim burnuma hoş kokular gelmedi.. Hakkınızda hayırlısı olsunEvet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.
Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.
Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..
Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.
Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..
Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..
Yani öyle beceriksizde değilm
Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa
Doğru hatırlıyorsunuzBu adam konu sahibini kendi ailesinin yanına bırakıp tatile gitme planları yapan bir adamdı yanlış hatırlamıyosam
iyide kocamı naıl etkileyebilirim diye konusu olduğnu hatırlıyoprum yani denenmişbi yöntem buValla bişey yapıcak olsa belli etmez diye düşündüm ben,sanırım sizden ilgi alaka cilveler bekliyor gibi geldi bana tripleri bu yüzden gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?