Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Benim de aklım almıyor okumadan böyle ahkam kesenleri.
Adam işteymiş ve kadın çalışmıyor.
Gerçekten işteyse yeterli bir neden değil mi gerçekten eve gelince yemek beklemesi?

Normalden geç gelme nedeni çalışması mı? Evet.
Yani sen çalışmadığın için iş hayatını bilmiyorsun bence.
Eşin ne iş yapıyor cevap vermeyeceksen bir daha sormayacağım.

Bir buçuk yıllık evliyim. Geneldr İşi o saatte bitti için o saatte geliyor
dışarıda, orada, burada, arkadaşlarıyla gezmiyorsa eğer ve çalışıp evinize para getiriyorsa adam ne yapabilir ki?
Herkesin bir mesleği var ve bunun getirisi çalışma saatleri, şartları farklı.
Sen ne iş yaptığını bilerek evlenmiş olsan gerek???

Kendi dükkanı var diyeyim kendi işini yapıyor
O zaman normal yani 22:30 da gelmesi. Herkes ekmek derdinde. Ne yapabilir ki?
12 ye kadar uzaması da işinden kaynaklı ise nasıl şikayet edebilirsin ki?
Zaten yorgun gelmiş senin o şekilde karşılaman ne kadar itici hale getiriyor göremiyorsun bence.
Onun öyle demesini sen azmettirmiş gibisin eğer biri yoksa.

Ne iş yaptığını biliyordum ama bu kadar geç geleceğini bilmiyordum

Benim eşim polis 1 2 de geldiği de oluyor ara sıra,yemekte hazırlıyorum, ama ben netim adam işte,konu sahibinin yerinde olsam net olmam, kendi dükkanı var tamam da ne iş yapıyo acaba o saate kadar, beni elde edemezsin elden gidiyorum diyor birde

eve gelme saatini takilmayin
benim esim gece 12 de gelior eve,adam yorgunlukdan zor atiyor kendini eve , o saate kdr çalisiyor .. bunu niye sorun ediyor hanimlar anlamadimki, çalisma saati oldugunu bilen bunu sorun etmez konuyu yarim yamalak okuyup anlamais olanlar bence onlar

ama ben elden gidiyorum nedir ya
bunu esine sor biz nerden builelim konu sahibesi
yedirrim o adama o lafi , çikdigi gibide iner o kaf dagindan aninda
sen esine bunu desen ne anlama gelir sence
çocuk deiliz hepimiz biliyoruz o cumlenin anlamini, hatta çocuk bile bilir belki zamane çocuklar buyumuste kuçulmus oluyorda :)

Tamam yemek konusunda haksızım bunu kabul ediyorum da her bu saatte yemek yenmez diyen kadına kocası bu lafı mı söyler yani siz eşinize bu saayte yemek mi yenir derseniz size bu lafı söyleyecek ve haklımı olacak yani ben bunu normal mi karşılamalıyım bunu mu diyosunuz

valla ben hergun soyluyorum esime bu saatde yenirmi diye, senin esin gibi bi tepki vermedi hiç

Ben de varım ama bence bunların ilişkilerinin tarzı böyle.
Adam serbest çalışıyormuş ve dükkanı ancak o saatte kapatmış.
Evinin rızkını kazanmaya çalışan bir adam eve gelince yemek bekler. Ben geri görüşlü biri değilim ama bu konuda hem fikirim bu düşünceyle. Ama kadının karşılama tarzı zaten irrite edici bir de "erken gelip de yeseydin" gibi laflar bence doğru değil. Olmaması lazım.
Rahmetli babam derdi "evden annenle kavgalı çıktığım zaman günüm mahvoluyor. Sinirlerim gün boyu bozuk geziyorum." Evlendim bir tartışmamızda eşim aynı şeyi söyledi ki benim için de öyle oluyordu. Yani tüm gün gergin oluyordum. O yüzden ne olursa olsun evden sorunsuz ve pozitif enerjiyle çıkmak lazım. Konu sahibinin evliliğinde böyle bir sorun var bana kalırsa.

Erken gelip yeseydin lafının karşılığı elden gidiyorum mu olmalı, kız bağır hay senin dırdırına vs de ama elden gidiyorum ne demek

Bu adamda eve rızık getiren aile babası havası sezmedim ben

Canım tek lafla değildir ama gece işten gelen insana da "bu saatte yemek mi yenir?" denmez. Tok açın halinden anlamaz misali. Bence sen empatide biraz eksik kalıyorsun. Birikimdir eşindeki.
Benim arkadaşlarımından birinin eşi çalışmıyor. Bir gün dedi ki "eşimi şuraya getirip de 1 ay çalışmasını o kadar çok isterim ki, görsün iş hayatını, para kazanmanın nasıl olduğunu." Bilemiyorum artık hep böyleyseniz eğer ciddi bir birikim olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…