- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Benim de aklım almıyor okumadan böyle ahkam kesenleri.bazı kadınlara hayret ediyorum
hala yok ters davranmışsın yok yemek hazırlamamışsın bla bla bla
yahu adam gece yarısı geliyor.. kusura bakma diyeceğine direkt yemek istiyor.. oda yetmiyor gidiyorum sahip çık bana diyor..
yahu milyon kere yazdım buraya şu kocalarınızı kaf dağından bi indirin hele yere..
adamaların belli ki ayağı yere basmıyor.. sağlıklı düşünemiyor..
bu nedir ya.. vallahi aklım almıyor benim..
tamam geç gelebilir ama ne demek elden gidiyorum.. böyle bişey söylediğinde duyacağı tek şey güle güle olmalı..
birde şu kırmızı gecelik olayı var ki tiksindim yemin ederim...
yırtın atın şunları..
sevecek adam pazen donunuzlada sever
Normalden geç gelme nedeni çalışması mı? Evet.Eşimin geç geldiği saat 10.30 ama bu defa çok daha geç geldi benim şikayetçi olduğum saat buydu. Geç geldi yarım saat annesiyle konuştu. Ha buda yeymezmiş gibi bide ben elden gidiyorum dedi. Sizib eşiniz eve normalinden geç gelse ve böyle bir cümle kullansa ne düşünürsünüz. Ayrıca yemeğini hazırladım ha tamam o lafı söylemedrn hazırlasaydım keşke bu konuda ben haksızım
dışarıda, orada, burada, arkadaşlarıyla gezmiyorsa eğer ve çalışıp evinize para getiriyorsa adam ne yapabilir ki?Bir buçuk yıllık evliyim. Geneldr İşi o saatte bitti için o saatte geliyor
Kendi dükkanı var diyeyim kendi işini yapıyorNormalden geç gelme nedeni çalışması mı? Evet.
Yani sen çalışmadığın için iş hayatını bilmiyorsun bence.
Eşin ne iş yapıyor cevap vermeyeceksen bir daha sormayacağım.
bir ben mi takıldım elden gidiyorum demesine her ağzı olan bu lafı derse yandık
O zaman normal yani 22:30 da gelmesi. Herkes ekmek derdinde. Ne yapabilir ki?Kendi dükkanı var diyeyim kendi işini yapıyor
Ne iş yaptığını biliyordum ama bu kadar geç geleceğini bilmiyordumdışarıda, orada, burada, arkadaşlarıyla gezmiyorsa eğer ve çalışıp evinize para getiriyorsa adam ne yapabilir ki?
Herkesin bir mesleği var ve bunun getirisi çalışma saatleri, şartları farklı.
Sen ne iş yaptığını bilerek evlenmiş olsan gerek???
hele şükürBen de varım
Tamam yemek konusunda haksızım bunu kabul ediyorum da her bu saatte yemek yenmez diyen kadına kocası bu lafı mı söyler yani siz eşinize bu saayte yemek mi yenir derseniz size bu lafı söyleyecek ve haklımı olacak yani ben bunu normal mi karşılamalıyım bunu mu diyosunuzO zaman normal yani 22:30 da gelmesi. Herkes ekmek derdinde. Ne yapabilir ki?
12 ye kadar uzaması da işinden kaynaklı ise nasıl şikayet edebilirsin ki?
Zaten yorgun gelmiş senin o şekilde karşılaman ne kadar itici hale getiriyor göremiyorsun bence.
Onun öyle demesini sen azmettirmiş gibisin eğer biri yoksa.
al bendende o kadar kuru sıkı atmıyor bencesenin kocan bir şeyler karıştırıyo bence...
valla ben hergun soyluyorum esime bu saatde yenirmi diye, senin esin gibi bi tepki vermedi hiçTamam yemek konusunda haksızım bunu kabul ediyorum da her bu saatte yemek yenmez diyen kadına kocası bu lafı mı söyler yani siz eşinize bu saayte yemek mi yenir derseniz size bu lafı söyleyecek ve haklımı olacak yani ben bunu normal mi karşılamalıyım bunu mu diyosunuz
Ben de varım ama bence bunların ilişkilerinin tarzı böyle.Ben de varım
O zaman tek suçlu ben değilim adama bu saatte yemek mi yenir dedim diye adam kalkıp da bana ben elden gidiyorum mu diyecekvalla ben hergun soyluyorum esime bu saatde yenirmi diye, senin esin gibi bi tepki vermedi hiç
Ben de varım ama bence bunların ilişkilerinin tarzı böyle.
Adam serbest çalışıyormuş ve dükkanı ancak o saatte kapatmış.
Evinin rızkını kazanmaya çalışan bir adam eve gelince yemek bekler. Ben geri görüşlü biri değilim ama bu konuda hem fikirim bu düşünceyle. Ama kadının karşılama tarzı zaten irrite edici bir de "erken gelip de yeseydin" gibi laflar bence doğru değil. Olmaması lazım.
Rahmetli babam derdi "evden annenle kavgalı çıktığım zaman günüm mahvoluyor. Sinirlerim gün boyu bozuk geziyorum." Evlendim bir tartışmamızda eşim aynı şeyi söyledi ki benim için de öyle oluyordu. Yani tüm gün gergin oluyordum. O yüzden ne olursa olsun evden sorunsuz ve pozitif enerjiyle çıkmak lazım. Konu sahibinin evliliğinde böyle bir sorun var bana kalırsa.
Canım tek lafla değildir ama gece işten gelen insana da "bu saatte yemek mi yenir?" denmez. Tok açın halinden anlamaz misali. Bence sen empatide biraz eksik kalıyorsun. Birikimdir eşindeki.Tamam yemek konusunda haksızım bunu kabul ediyorum da her bu saatte yemek yenmez diyen kadına kocası bu lafı mı söyler yani siz eşinize bu saayte yemek mi yenir derseniz size bu lafı söyleyecek ve haklımı olacak yani ben bunu normal mi karşılamalıyım bunu mu diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?