Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Sen de en azından ikisinden birine karşı istek varmış. Benim yaş 30 ++ hala ne evlilik ne çocuk derdim var. Allah sonumuzu hayr etsin inşallah :)

bende 10 şubatta 30 olucam :) aynen gezeyim tozayım kimse bana karışmasın şimdiden yazın nerde tatil yapıcam onun derdindeyim mllet yaza düğün var telaşındaykene benim derdim kızlarrı organize etmek bu gidişle tatile gidecek arkadaşımda kalmıycak belki o zaman evlenirim

Ya bırak böyle adamlarla uğraşılmaz, yok hizmet edeceksin yok yemegimi hazir edeceksin.. annesiyle az konussaymis da yemegini erken yiyebilseymis ozaman. Beni fethet falan hangi özgüvenle söylüyor bunlari? Çok yüz vermissin bence. Elden gidiyosada bırak defolsun gitsin. Burda düzelmesi gereken kendini haraketlerine cekiduzen vermesi gereken o. Sakın özür diluyim yumusak davraniyim falan deme

Daha öncede eve sürekli geç geldiği için konu açmıştınız bu sürekli olan bir şey sanırım.
Siz de çok fazla yüz vermişsiniz. Eminim onsuz yaşayamayacağınızı düşünüyor. Sizde zaten kocamın esiriyim diyorsunuz. Ona onsuz da gayet mutlu yaşayacağınızı gòstermeniz lazım.

bence de öyle, ama evim tertemiz yemeğini suyunu eksik etmem,ailesine çok hürmet ederim mantığı yanlış. bunları annesi de yapıyordu zaten, sana ihtiyaç duyup evlendiyse demek ki istediği bu değill dimi? diye düşünüyorum ben.

Allah aşkına ya adamın işi bu yani iş gereği geç geliyormuş bunu daha önce de yazmışsınız başka konuda tutup size bak kaptırırsın ha dedi diye mi aldattığından şüpheleniyorsunuz şimdi belli ki takılmış ilgi göstermiyorsun diye.

Anlamıyorum hemen hizmetçi misin sen ya falan diyenler olmuş bende bir bayanım ve ev kadını olsam eşim de o saatlere kadar çalışıyor olsa tabii ki eve geldiğinde yemeğini hazırlarım ya da aç mısın derim ve gidip de telefonda oyun başında oturmam yani.
Bu hizmetçilik mi oluyor ne yapsın adam yemeği de kendi mi hazırlasın.

bir de gaza getirenler var takip et aman ha diye niye adam sırf bir şaka yaptı diye alınmış belli ki peki konu sahibinin verdiği cevaplar yerinde mi sanki eğlenmeden geliyormuş gibi erken gelseydin demeler, annesiyle konuştu diye trip yapmalar madem ilgisiz olmasından şikayetçi farklı davranabilir bunu yaşayan da tek kendisi değil benim işyerimde de arkadaşlarım var eşleri vardiyalı çalışıyor gecenin 12 sinde gelen de sabaha karşı 4 ye de işi gereği yapacak bir şey yok ve eşleri sabaha karşı 4 de kalkıyor karşılıyor atıştıracak birşeyler hazırlıyor sonra iki saat daha yatıp kalkıp işe geliyor bu insanlar hayat böyle. Hemen aldatıyor yok hizmetçi misin eşe işten gelince yemek hazırlamak ne zaman hizmetçilik oldu Allah aşkına. Söylemler güzel olmayabilir eşinin ama yarım saat geçmiş eşi sormuyor bile aç mısın diye yemek hazırlamaya yeltenmiyor bile oturup oyun oynuyor sonra eşim ilgisiz.

adam sen bana mecbursun tavrı almş resmen buna güvenerekte hareket ediyo işte önce bunu çözmeli

dejavu nickinin hakkını vermişsin

adam hödükçe söylemiş de olsa belli ki ilgi istiyor, aynısını o sana yapmış olsa sen de sitem ederdin. aldatılıyor muyum diye hafiyelik yapmayı değil de b işeyleri düzeltmeyi dene bence.
kadının her açtığı konu kocası üzerine bilemiiyorum yani

sadece bu konuile alakalı değil
diğer konularla birleşince
bu adamın normal eş kavramından farklı olduğunu gördüğümüz için şüphelendik

Ben anlamadım zaten yemeğini çayını hazırlayacaksanız neden "emrin olur" gibi bir çıkış yapıyorsunuz?
Bir de gecenin o saatine kadar işte miydi?

Hala ne yapmam lazım diyorsunuz ilginç.Aldatmıyorsa da aldatması yakın....

Esiniz küstahca davranmis. Acaba daha çok ilgi mi bekliyor yada işyerinde yada arkadaş çevresinde birisi ilgi mi gösterdi de böyle Toto tavan yaptı bilemedim. Normalde nasılsınız esinizle hep böyle mi davranır yok bu ilk mi?

Bence biraz sabırlı olun ve ilgi gösterin.Sizin ona değer verdiğinizi anlasın ki, o da size değer vermeye başlasın. Evlilikler de çivi çiviyi sökmüyor malesef, o sana nasıl davranırsa sende ona öyle davranırsan saygı da bitiyor,sevgide...En azından vijdanınızı rahatlatmak için siz onu alttan alın ve biraz sabırlı olun ona ilgi göstererek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…