Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Kusura bakma vay öküz vay diye diye okudum.

Şakasına bile söylese ne cesaretle öyle konuşmuş bilemedim, ağzına tıkmalıydın daha ilk cümlesini.

Seni de fazla hanım buldum söylemem gerek.

Bana herif önce beni fethet elden gidiyorum dese, kim önce elden gider belli olmaz.
Ayrıca kapı da orada diye başlar ne zaman susardım bilmiyorum.

Buna benzer bi olay vardı ya yine

O kadar ayaklarına pas pas olursan arşa değer bi tarafları

Yok yemeğini eksik etmezmiş yok gömleğini hazırlar kenara koyarmış...

Ayaklarını yıkayan biri vardı kk'da

Kimseye yaranılmıyo işte kulu kölesi olunca

Akli sira goz dagi vermek istemis.
Gozunu korkutmak icin .sen de bugune kadat yaptiklarini yapma neyi ima ediyosan o yapsinde bakalim ne diyo.

Ben.temizlik demedim. Yemek dedim. Kaldı ki sonraki yorumlardan adamın ne kadar mal bi herifi olduğunu forumca anladik benim düşüncem eşine kıymet veren anlayisli adam gibi adamlar için hala geçerli. Eğer kocamla şartlarımız eşit değilse yani benim evi gecindirme sorumlulugum yoksa cocugum aşırı huysuz değilse hasta degilsem ağır bir.hamilelik falan gecirmiyorsam yani ekstrem bi durum yoksa bi.zahmet bi tabak yemek koyayim hayat arkadasimin önüne

Ya adam gec geliyorsa, onu besleyecek ve guclu tutacak super hafif yiyecekler hazrlayin.
Sebze corbalari, omlet, hafif sulu yemekler, durum icin sebzeli sandvicler, yaninda bitkisel cay mesela.
Yani bebek varsa ilgi bekliyordur bu kadar basit.
Onu ikinci bebeginiz gibi dusunup kollayacaksiniz.
(eveldeniyseniz boyle yani)

Vay arkadas vay vay. Yil olmus 2016 hala kadinlar kendini erkegin hizmetcisi gibi goruyor. Vay ki ne vay. Kadin erkegini doyuracak, aklayacak paklayacak, erkegi istediginde tatmin edecek. Sonucta bir hiyerarsi var. Ben anayasada kadin erkek esittir ve normlar hiyerarsisinde en ust norm anayasadir diye biliyordum ama bazi kadinlar erkekleri hiyerarside bir uste koymus zaten. Erkegin ihtiyac hiyerarsisinde de yemegini cayini hazirlamak ust siralarda sanirim.

Benim kocam aciklamasiz eve gec gelecek. Bana yemek hazirla tarzi cumleler kuracak, ben elden gidiyorum diyerek beni tehdit edecek (sanki bulunmaz hint kumasi neyine tehdit ediyorsa) ben de daha o adama yemek yapacagim. Höst. 26 yasimdayim henuz evli degilim ama 50 yasindaki annem birakin bu laflara yemek hazirlamayi valizini babamin eline verirdi, ertesi gunde dilekceyi basardi.

Konu sahibesi dik durun, valla kimse kusura bakmasin ben de erkek olsam karsimda ozguvensiz kadin istemem. Dik durun ve bir daha boyle bir hadsizlik yaparsa "sen ne demek istiyorsun, bulunmaz hint kumasi misin bana, kapi orda" diyin. Es bile olsa haddini bilecek herkes.

Bakın isterseniz beni taslayin ama soyleyecegim. Bazı arkadaşlar da değinmiş kocanin gönlünü almak sadece yemeğini çayını meyvesini pantolonunu gömleğini hazır.etmekle olmuyor. İsterseniz bunları tastamam yapin sonra bir aksi söz edin hiçbir hukmu kalmıyor.. Haa hep mi dört başı.mamur geziyoruz illa ki bazı durumlarda ağzımızdan ters sözler cikabiliyor ama gönül almayı bilmek marifet.

Bu soyledigimin aynısı erkek milleti için de geçerli. Onlar da çalıştı cabaladi tüm gün yoruldu iş stresi çekti diye gelip evde kadina cemkirme hakkına sahip değil

ben anlamiyorum yahu.cidden.anlamiyorum bu feminist tavırları. Yok kadın erkeğin hizmetçisi miymiş bilmemne. Niye kocamın gönlünü yapmak bana ağır gelsin yeter ki o da sorumlulugunu bilsin

bu yorumu konu sahibine mahsus yapmıyorum soyledigine göre o yeterince hatta fazlasıyla ilgiliymis peki niye böyle olmuş olabilir bununla ilgili de aklıma gelen bir anımı paylasayim

ben annemi kaybettim 15 yıl evvel. Babam öğle molasinda işten eve yemek yemeye geldiğinde yemeğini tepsiye koyar önüne getirir sonra onu yalnız birakir odama cekilirdim. Cahillik ışte şimdiki aklim olsa babamın dizinin dibinden ayrilmazdim. Bir gün bana 'köpeğin önüne.koyar gibi önüme.yemek bırakıp gitme. Senden yemek istemiyorum' dedi. Sonra hatami anladım daha dikkatli olmaya çalıştım..

Yani bilemiyorum. Yemeğini hazirladim sonra odaya gittim oyun oynadım deyince.benim aklımda bu hatiram canlandı... Bunun kocaya hizmetkar olmakla ilgisi yok saygı sevgi ve.muhabbet eksikliği var/olabilir

Şu an ne o benimle nede ben onunla konuşmuyorum. Ne yapmalıyımda bilmiyorum çok sıkıcı bir durum aksi gibi adam da bana tavor almış hem suçlu hem güçlü tamam nuhakkak hatalarım vardır ama bu konuda yanlız değilim fatura yanlız bana kesilmemeli orta da bi sprun var ve bu iki taraftan da kaynaklanıyor

Kocamın benden soğuduğunu hissediyorum. Sanırım bende ondan soğudum aynı evde iki yabancı gibi yaşayabilirmiyiz ki biz.
Şu an öyle bir durum adam beni görünce surat asıyo resmen.
Benimde bu durumda ona gülmem söz konusu değil tabi ki şu an hayattan bezmiş herşeyden vazgeçmiş gibi hissediyorum hatta bebeğim uyuyo onun başında ağlıyom.

Ben nden böyle çaresiz bir duruma düştüm.
Oysa ona çok aşığım hemde çok ben ona bağlanıp aşık oldukca o benden uzaklaşıyo.
Eğer ki yanlış bişey de yapıyosa bunuda öğrenirsem sanırım bunu kaldırabilecek kadar güçlü değilim çok ama çok çaresiz hissediyorum elimden de bişey gelmiyooo

Şu anki duygularımı paylaştım işte kısacası ben darmadağınığım

Hani yemek isteyince siz ters tepki vermiştiniz o da size ben eve geldiğimde 10 dk içinde yemeğim hazır olsun minvalinde konusmustu ya. Siz de başka emrin demiştiniz..
Bence önce burdan konuya girin. Senin için yemek hazirlamaktan keyif alıyorum ama istiyorum ki bunları emir telakki eder gibi değil güzel dille söyle. Sen beni hoş tut ki ben de seni hoş tutayim.

Eve girdiğinde ben seni güler yuzle karsiliyorsam sen de bana öyle muamele et. Hemen ihtiyaclarini siralama. Sen bana aşkla baksan ben ne arzun olduğunu zaten gözlerinden anlarım..

Eğer benden muhabbet bekliyorsan sen de benimle muhabbet et. Yahut kiminle muhabbeti tercih ediyorsan ihtiyaclarini gidermesini de ondan bekle.. (anneyle yarım saat telefon gorusmesine gonderme.)

Ya da bunların hiçbirini yapma.

Feminist ol. Aman ha dik dur. Hatalı karşı taraf da olsa hatasını güzelce söylemek yerine inatlaş. Diklen. Küslük uzasin adamı başkaları fethetsin.

KK nın saygıdeğer pek muhterem feminist hanımları da biz sana demiştik adamın gözü disardaymis zaten desin.

Valla ne kadar iş yaparsan o kadar değersiz olunuyo demekki. Bir de bunları çok iyi bişeymiş gibi anlatıyorsunuz. Ev temiz yemek hazır ama adam hazır değil. Zorr

Yok yok sen bazi kole ruhlu kadinlarimizi dinle. Ne diye dik duracaksin. Hic. Bos isler bunlar. Hayatta tek gaye vardir kocayi kaybetmemek. Neden ? Cunku aldatilirsa kadin sucludur; bkz kocasinin yemegini getirmemistir, kocasi "bak beni kaybediosun haaa ayagini denk" al diye aba altindan tehdit ederken kadin "sen beni kaybetmemek icin ne yapiyorsun, cok istiyorsan cek git" diyip adamin ezici lafinin altinda kalmamistir. Iste bu kadin aldatilir. Aldatilmak da onun sucudur. Cunku kadin cekendir, kadin dik durmaz, kadin susar, boyun eger ve kocasinin yemegini hazirlar.
Iste bunlari yaparsa aldatilmaz zaten.

Bakiniz mantik hatasi.

Bu ulkede kadin haklarinin neden gerilerde kaldigini bu forumda cok iyi ogrendim. Cunku kadinin kendisine saygisi yok. Kadinin kendisine guveni yok. Kadin istemedikten sonra tum ulke kadin haklari dese ne olur. Toplumumuz mu kulturumuz mu bilmiyorum ama bu ulkede kadinlar nasil bu zihniyete burunduler anlayamiyorum, cok uzucu. Umarim yeni nesillere once birey oldugunu ve hayattaki en onemli seyin ozsaygi oldugunu ogretebiliriz.

Acaba feminist sizin için ne demek. Sözlük anlamından baya uzak olduğu kesin de. Bence sizin dediklerinizi yapsınn bak bunca zzamana kadar her şeyi yapmış adam yine de beni kaybediyosun demiş. Demekki köle gibi çalışmakla olmuyomuş her iş.

eşinize ilgi gösteren biri yada birileri var ,o da meyilli ,sizi şimdiden suçlayıp aldatmasına kılıf hazırlıyor,yarın öbür gün yakaladığınız da ama sen benim yemeğimi hazır etmedin bende ondan aldattım diyecek.bahane işte.

evde yemek icin yatak icin kadın alan adam zaten yuz kere ayrılsın benden sendne simdi burdakilerin giyin kırmızı gecelik giy her gece sofra hazırla laflarına kanma valla bende böyle erkek kaprisi cekemem cocugumda var kapı orda de direk böyle pasif olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…