Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

biliyor musunuz çok komiksiniz.. Köle ruhlu bir kadın sıfatını en son hak edecek kişi benimdir muhtemelen. Bütün gün calismiyorum eğer dunden kalan yemegim varsa yemek yapmıyorum evi b.k goturmuyorsa her gün her gün temizlik de yapmıyorum.
Kocamı kaybetmemek için hiç ama hiç cabalamiyorum dogustan soğuk bir insanım isve cilve nedir nasıl yapılır bilmiyor ve beceremiyorum.

Kadının kendisine saygısı yok demissiniz

Evliligimizin ilk bir senesinde karnimda cocugum olmasına rağmen en ufak tartismada ben böyle saygısız evlilik istemiyorum deyip boşanmayı dile getirmiş ve defalarca kere bosanmanin esiginden dönmüş biriyim.

Evet üniversiteyi dışardan bitirmek zorunda kaldım düzgün bir eğitim alamadim ama cahil değilim. Haklarimi biliyorum

aldatilsamşiddet görsem bir saniye dusunmeden gerekeni yapar yetmez 'donuna kadar' alirim.

Konu sahibinin eşiyle olan diğer munasebetlerini bilmiyorum anlatilan kadarıyla seven ve kıymeti bilinmeyen bir kadın var ne yapabilecegini sormuş ben de nacizane iki tarafı da huzura kavuşturacak en azından bu belirsiz küslükten kurtaracak önerilerimi yazdım. Ve kendimden babamdan örnek vererek aciklamaya çalıştım. Ki karşı tarafın haksız olduğunu da defalarca vurguladım. Yine de kaba tarafınızdan anlarsaniz sizin bileceginiz iş

eşin evde hizmetçi, mutfakta aşçı.............. arıyor herhalde.
Bu arada canım benim eşim bunu söylemiş olsa hafiye gibi dolanırım ortalıkta.
Başka biri var ki , elden gidiyor diyebilmiş.
Birşeye güvenmeyen erkek böyle konuşmaz bence.
Dikkatli ol. Ama uzak olma.
seviyorsan hele ki asla kaybetme.
bir yuva kolay kurulmuyor.

Agzina saglik arkadasim..ne de olsa bekara koca bosamak kolay demisler..Evde oturan kadin isten gelen esini kapida karsilayip yemegini hazirliyorsa hakkinimi ezdirmis oluyormus..yazik valla. Insan sevdigine kiyamaz derim ben..hakediyorsa yaparim haketmiyorsa zaten ayni evde nefes almam.Konu sahibini de anlamis degilim.Madem kocana asiksin neden hersey zoruna gidiyor..tek tarafli degildir hicbirsey,senin de esini zıvanadan cikarttigin acik ve net..o yuzden eve gec geliyor olabilir

Eski konularını bir okuyun da öyle yorum yapın

Yemek hazırlanmıyo diye en fazla kızar bağırırsın elden gidiyorum demezsin

Bu adam yalnız tatile giden bir adam ne anlatıyosunuz Allah aşkına,az ilgi bekleyen karısına ben nonoş değilim diyen bir tip, essahtan bir adam olsa gam yemicem hee

Giyeceklerini bile hayata cıkarmanız abes
yok o kadar yapıyorsanız sadece hizmette değil , mesafedede kusursuz olun
neden gecenın 1 elınızde telefon esınızden ayrı bır odada oyun oynuyorsunuz

Bu arada bekar olduğunuzu belirttiğiniz iyi olmuş.. Malum karı bosamak kolay..

Ayrıca kafanızdan yorum katmayın olaya. Aciklamasiz eve geç geldi dememiş. Sadece eve geç geldi demiş ve konu sahibi eşinin işten geldigini düşünüyor

Beni ihmal edip gezmeden geliyor ben evde çocuğa bekçilik ediyorsam zikkim yesin diye daha evvel de belirttim.

Aç bir insan sizden yiyecek bir şeyler istiyorsa bunun kadını erkeği yok ihtiyaçlar hiyerarsisinde cinsiyet ayrımı olmaksizin yeme içme uyku sevişme.. İlk basamakta yer alıyor ve bu ihtiyaçları karşılamayan birey diğer basamaklara geçemiyor.

Zaten adam da ihtiyacını karsilamayan eşine beni böyle elde edemezsin demiş. Yine bu hiyerarsiye göre gayet mantikli.

TABİ Kİ İSTEME BİÇİMİ YANLIŞ OLABİLİR. ORDA DEĞİLDİK HİÇBİRİMİZ Dİ Mİ?

Tam olarak üslup nasıldı mimikler nasıldı bilmiyoruz. Kaldı ki konu sahibi isteme bicimine laf etmemiş sadece eşinin geç saatte yemek yediği zaman sagliksiz beslenmis olacağına olan inancindan ilk etapta hazirlamayi reddetmis

bir de eğer inancınız ve Allah korkunuz varsa bir kadını böyle gaza getirici "valizini kapinin önüne koyardım" minvalinde laflar etmezsiniz.

Eşini seven bir kadın var küçük bir bebe var. Muhtemelen adam da bir şeyleri duzeltme derdinde olmasa kadina beni fethet diye talepte bulunmaz. Gider aldatir ne halleri varsa görsün der.

Konu sahibinin eski konularını okumadım. Sadece burada anlatılanlar üzerinden yorumluyorum.

Başka hoduklükleri varsa bilemem

Başka hödüklükleri yazıyorum ama sallayan yok ki...

Üstelik yazdım benim eşim polis 1 2 3 okur bazen gelmesi,uyumaz beklerim yemekte yediririm, ama ola ki kavga anı oldu tutupta bana elden gidiyorum diyemez, o lafın gideceği yer başka çünkü,hele ki yalnız tatile giden bir adam alengirli işleri olan bir adam bu lafları ediyorsa boş değildir o lafın altı, bekleyin ve görün

Az yesin kendine hizmetci tutsun.
bu erkeklerdeki bencillik ne böyle anlamıyorum canım gece al telefonunu kontrol et o uyurken bak bişey bulabilecekmisin ben olsam direk öyle yapardım otur konuş cinsel yaşamınız nasıldır bilmem ama erkekler bu konuda da biraz bencil davranıyorlar bir gün süslen püslen yanına yaklaş bakalım o zamanda eğer soğuk davranırsa işin içinde bi bit yeniği vardır

Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yokkocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ ONONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdındedim öyle ben kabadayıyım dedi sonrasofraya oturduk kocam yedi içti kalktı banayardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumuyanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdibende nerde hata yaptım yaaa

Sadece bunu okusanız yeter

arkadaşım sallamadigimdan değil. Senin bu yorumun ben yorum yaparken düşmüş sonradan gördüm.

Her yorum yaptigimin geçmiş konularını inceleyemiyorum

Evet yalnız başına tatile çıkması ilgi bekleyen eşine nonos değilim (ne alakaysa?) demesi başlı başına kadının sartellerini atmaya yetmeli.

Diğer konulara bakıp tekrar degerlendirmeye calisicam

Ben konuları genel hatlarıyla biliyodum şimdi tam.metin vermek için girip baktım bilmediğim şeyler de varmış ben kabadayıyım ne yahu bu adam nerenin delisi

Hah. Sorunun kaynağı şimdi anlaşıldı.

Çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan..

Daha bişey.demeye gerek duymuyorum.

Yapma yani dimi,yapsan da olmuyo yapmasan da, adamın toto arşa değmiş

Aynen arşa değmiş onu indirmedikce bu kadın daha çok konu acar.

Nasıl indirilir diye dusunelim mi şimdi?

Yapmayarak,şimdiye kadar ne yaptı ise tersini yaparak, beni böyle elde edemezsin diyo adam, evlenmiş çocuk yapmış kadın daha ne elde etmesi, ama adam daha evli olduğunun farkında değil, ben seni elde ettim çoktan ama sen edemezsin havasında

Okumadim bile yazdiginiz seyleri. Biliyor musunuz cok komiksiniz kole ruhlu sifatini en son hak edecek kisi benim cumlenizden sonra okumaya luzum yok. Kole ruhlu siafti hak edilmez zaten. Alintilamayin lutfen. Hepimiz kendimizce konu sahibesine yol gosteriyoruz, kendisi okur dusunur mantigina uyani yapar.

Sana çok teşekkür ederim adam olacak kız derdimi benden iyi anlatıp ıspatlamışsın

Yine okumadim yazdiklarinizi. Bekara kari bosamak kolay cumlenizden sonra. Belli ki 50 yasindaki annem kismini okumamissiniz. Benden alinti yapmayin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…