- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Eşine güveniyorsan zaten bakma da. Sizin ilişkinizde bir tuhaflık var sanki.Hayır yelefonuna bakma gereği duymadım açıkcası
bak benceHayır telefonuna bakma gereği duymadım açıkcası
Büyük konuşmayalım, aşık- evli, çocuklu olunca bir lafla bavulu toplatmak hayalindeki kadar kolay olmaz.İyi ki bekarım bana uymaz bu durumlar bana diecek o lafı anında bavulunu toplar hadi bakalım defol git fethetsinler seni diye kıçına tekmeyi basarım hayalimde canlandırıyorum süper oluyor ben bu yapmayı düşündüğüm şeyden zevk alırım bile be evet pskopatım
Sana işte olduğunu söylemiş. Peki gerçekten işte miydi?
Yani daha önce kalıyor muydu mesaiye falan?
Ne iş yapıyor ki eşin?
Normalde akşam 22-22:30 da bile gelmesi çok geç. Esnafsa olabilir ama..
Bence çok tuhaf bir ilişkimiz var ve bu tek taraaflı değil iki taraftan da kaynaklanıyor yani hem benden hemde eşimden.Eşine güveniyorsan zaten bakma da. Sizin ilişkinizde bir tuhaflık var sanki.
arkadaşım bide elden gidiyorum demek ne demek onu açıklarmısın ben hala buraya takıldım çünküDaha önce de konu açmış konu sahibesi ve eşim işinden dolayı eve geç geliyor sıkıldım bu durumdan demiş herkes burad keyfi bir durummuş gibi yorum yapıyor ama öyle değil ayrıca sadece bir akşam annesiyle konuşmuş da ona merhaba dememiş ona takılmış yani. Kendisi zaten ev hanımı ve geç saatlere kadar çalışan eşine yemek istediğinde bu saatte gelmeseydin diyemez yani sonuçta evinin rızkını kazanıyor bir de oturup oyun oynuyor telefonda. Bu saatte yemek mi olur lafını da sağlığı için dedim diyor mantıklı mı sizce benim de işyerinde arkadaşlarım var eşleri vardiyalı çalışıyor sabaha karşı gelen var gece giden var ve arkadaşlarım çalıştığı halde sabaha karşı 4 te eşini karşılıyor birşeyler hazırlıyor falan ve işe geliyor sabah yani konu sahibi neye takıldı anlamadım eşi yorgun geliyor yemek istemek ilgi istemek hakkı değil mi bu kadın tüm gün evde zaten.
Yorumları okursanız ilgisiz olmadığımı anlarsınız sanırım
Eşimin geç geldiği saat 10.30 ama bu defa çok daha geç geldi benim şikayetçi olduğum saat buydu. Geç geldi yarım saat annesiyle konuştu. Ha buda yeymezmiş gibi bide ben elden gidiyorum dedi. Sizib eşiniz eve normalinden geç gelse ve böyle bir cümle kullansa ne düşünürsünüz. Ayrıca yemeğini hazırladım ha tamam o lafı söylemedrn hazırlasaydım keşke bu konuda ben haksızımDaha önce de konu açmış konu sahibesi ve eşim işinden dolayı eve geç geliyor sıkıldım bu durumdan demiş herkes burad keyfi bir durummuş gibi yorum yapıyor ama öyle değil ayrıca sadece bir akşam annesiyle konuşmuş da ona merhaba dememiş ona takılmış yani. Kendisi zaten ev hanımı ve geç saatlere kadar çalışan eşine yemek istediğinde bu saatte gelmeseydin diyemez yani sonuçta evinin rızkını kazanıyor bir de oturup oyun oynuyor telefonda. Bu saatte yemek mi olur lafını da sağlığı için dedim diyor mantıklı mı sizce benim de işyerinde arkadaşlarım var eşleri vardiyalı çalışıyor sabaha karşı gelen var gece giden var ve arkadaşlarım çalıştığı halde sabaha karşı 4 te eşini karşılıyor birşeyler hazırlıyor falan ve işe geliyor sabah yani konu sahibi neye takıldı anlamadım eşi yorgun geliyor yemek istemek ilgi istemek hakkı değil mi bu kadın tüm gün evde zaten.
Bence asıl sorun aldatılma şüpheniz değil eşinizin saygısız tavırları.. Siz onun hizmetçisi değilsiniz hayat ortağısınız. Bu kadar şişkin ego olmaz. Elbette bir kadının evinin temiz olması, kadınlık görevlerini yerine getirmesi çok güzel bir meziyet ama bazen bazı şeyler eksik kalabilir. İnsanız sonuçta. Bu durumda eşinizin sizi tamamlaması gerekir.Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.
Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.
Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..
Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.
Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..
Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..
Yani öyle beceriksizde değilm
Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa
Şu yazdıklarından okuduğum hatalarınız şunlar:Bence çok tuhaf bir ilişkimiz var ve bu tek taraaflı değil iki taraftan da kaynaklanıyor yani hem benden hemde eşimden.
Bu ilişkiye güzel bir yön veremiyoruz.
Eşim benim kıymetimi bilmiyo bense eşimden çok fazla bir beklenti peşindeyim o benden klasik ev hanımları gibi ona kul köle olmamı bekliyor.
Bense ondan aşk sevgi ilgi şevkat bekliyorum.
Ben onun beklentilerini iyi kötü karşılıyorum ama o benimkini karşılamıyor bu da bizi böyle saçmalıklara itiyor sanırım eşimden beklentilerimi artık beklemeyip eski zaman kadınları gibi ezik durmalıyım ki böyle yaparsam o ve ailesi çok mutlu olup doya doya beni ezecekler ki kısmen de durum böyle yada bildiğim yoldan devam edip bu saçmalıkları gittiği yere kadar yaşayacam
Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.
Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.
Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..
Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.
Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..
Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..
Yani öyle beceriksizde değilm
Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa
Normal saatinden geç geliyor eve ve ben elden gidiyorum diyo ister istemez farklı düşünüyor insanarkadaşım bide elden gidiyorum demek ne demek onu açıklarmısın ben hala buraya takıldım çünkü
Ben de bunu anlamaya çalışıyorum zaten.Daha önce de konu açmış konu sahibesi ve eşim işinden dolayı eve geç geliyor sıkıldım bu durumdan demiş herkes burad keyfi bir durummuş gibi yorum yapıyor ama öyle değil ayrıca sadece bir akşam annesiyle konuşmuş da ona merhaba dememiş ona takılmış yani. Kendisi zaten ev hanımı ve geç saatlere kadar çalışan eşine yemek istediğinde bu saatte gelmeseydin diyemez yani sonuçta evinin rızkını kazanıyor bir de oturup oyun oynuyor telefonda. Bu saatte yemek mi olur lafını da sağlığı için dedim diyor mantıklı mı sizce benim de işyerinde arkadaşlarım var eşleri vardiyalı çalışıyor sabaha karşı gelen var gece giden var ve arkadaşlarım çalıştığı halde sabaha karşı 4 te eşini karşılıyor birşeyler hazırlıyor falan ve işe geliyor sabah yani konu sahibi neye takıldı anlamadım eşi yorgun geliyor yemek istemek ilgi istemek hakkı değil mi bu kadın tüm gün evde zaten.
düşün zatenNormal saatinden geç geliyor eve ve ben elden gidiyorum diyo ister istemez farklı düşünüyor insan
Bir buçuk yıllık evliyim. Geneldr İşi o saatte bitti için o saatte geliyorŞu yazdıklarından okuduğum hatalarınız şunlar:
1.) kadın çalışmıyorsa yemek, evin bakımı gibi şeyleri erkek kadından bekler. Çalışan bir kadın olarak bunu söylebilirim. Eşimin benden fazla senelik izin kullanıp da ben işteyken evde olduğu zamanla eve gidince yemek hazır olsun, hatta masa hazır olsun isterdim. Hatta yemekten sonra ben kişisel ihtiyaçlarımı hallederken eşim masayı toplayıverse ne güzel olurdu. Nasıl olsa tüm gün evdeydi! Ben bir kadın olarak böyle bekledim cidden. Para kazanmak da kolay bir şey değil şu devirde. Kadının evdeki işleri yapıyor olması erkeğe kul köle olması anlamında değil. Bu çizgiyi iki tarafın da koruması lazım. Hayatın paylaşılması. Hazırladıklarından çok onu sunum şeklin ve verdiğin enerji daha önemli bence. Orada eksikliğin var gibi.
2.) Eskiden daha farklıysa eşin eğer, şimdi senin ona yaklaşımın, iş hayatı aranızdaki iletişimi negatif etkilemiş. Belki başka biri bile vardır. Çünkü yenmesi zor laflar söylemiş eşin.
Kaç yıllık evlisiniz ve ne zamandan beri böylesiniz?
Eşin neden gece 22:30 civarında geliyor genelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?