Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Sanki kadinin isi uzasa, eve gec gelse kocasi kapiyi acip 'karicim ac misin, yemek hazirlayayim mi?' diyecek. Ne kadar ekmek o kadar kofte kimse kusura bakmasin. Boyle yapmayacak tiynetteki bir erkege hele ben gelince kapida karsilayacaksin, 10 dk icinde yemek hazir olacak diyen erkege cok bile konu sahibinin yaptigi. Peeh.

Büyük konuşmayalım, aşık- evli, çocuklu olunca bir lafla bavulu toplatmak hayalindeki kadar kolay olmaz.

bazı kadınlara hayret ediyorum
hala yok ters davranmışsın yok yemek hazırlamamışsın bla bla bla
yahu adam gece yarısı geliyor.. kusura bakma diyeceğine direkt yemek istiyor.. oda yetmiyor gidiyorum sahip çık bana diyor..
yahu milyon kere yazdım buraya şu kocalarınızı kaf dağından bi indirin hele yere..
adamaların belli ki ayağı yere basmıyor.. sağlıklı düşünemiyor..
bu nedir ya.. vallahi aklım almıyor benim..
tamam geç gelebilir ama ne demek elden gidiyorum.. böyle bişey söylediğinde duyacağı tek şey güle güle olmalı..
birde şu kırmızı gecelik olayı var ki tiksindim yemin ederim...
yırtın atın şunları..
sevecek adam pazen donunuzlada sever

Sen onun hizmetcisi misin? Es alacagina gundelikci hanim tutaydi hem daha ucuza gelirdi hem de istedikleri olurdu terbiyesizin

Sana işte olduğunu söylemiş. Peki gerçekten işte miydi?
Yani daha önce kalıyor muydu mesaiye falan?
Ne iş yapıyor ki eşin?
Normalde akşam 22-22:30 da bile gelmesi çok geç. Esnafsa olabilir ama..

Daha önce de konu açmış konu sahibesi ve eşim işinden dolayı eve geç geliyor sıkıldım bu durumdan demiş herkes burad keyfi bir durummuş gibi yorum yapıyor ama öyle değil ayrıca sadece bir akşam annesiyle konuşmuş da ona merhaba dememiş ona takılmış yani. Kendisi zaten ev hanımı ve geç saatlere kadar çalışan eşine yemek istediğinde bu saatte gelmeseydin diyemez yani sonuçta evinin rızkını kazanıyor bir de oturup oyun oynuyor telefonda. Bu saatte yemek mi olur lafını da sağlığı için dedim diyor mantıklı mı sizce benim de işyerinde arkadaşlarım var eşleri vardiyalı çalışıyor sabaha karşı gelen var gece giden var ve arkadaşlarım çalıştığı halde sabaha karşı 4 te eşini karşılıyor birşeyler hazırlıyor falan ve işe geliyor sabah yani konu sahibi neye takıldı anlamadım eşi yorgun geliyor yemek istemek ilgi istemek hakkı değil mi bu kadın tüm gün evde zaten.

Eşine güveniyorsan zaten bakma da. Sizin ilişkinizde bir tuhaflık var sanki.
Bence çok tuhaf bir ilişkimiz var ve bu tek taraaflı değil iki taraftan da kaynaklanıyor yani hem benden hemde eşimden.
Bu ilişkiye güzel bir yön veremiyoruz.
Eşim benim kıymetimi bilmiyo bense eşimden çok fazla bir beklenti peşindeyim o benden klasik ev hanımları gibi ona kul köle olmamı bekliyor.
Bense ondan aşk sevgi ilgi şevkat bekliyorum.
Ben onun beklentilerini iyi kötü karşılıyorum ama o benimkini karşılamıyor bu da bizi böyle saçmalıklara itiyor sanırım eşimden beklentilerimi artık beklemeyip eski zaman kadınları gibi ezik durmalıyım ki böyle yaparsam o ve ailesi çok mutlu olup doya doya beni ezecekler ki kısmen de durum böyle yada bildiğim yoldan devam edip bu saçmalıkları gittiği yere kadar yaşayacam

arkadaşım bide elden gidiyorum demek ne demek onu açıklarmısın ben hala buraya takıldım çünkü

Yorumları okursanız ilgisiz olmadığımı anlarsınız sanırım

Okudum yorumları hanımefendi ama bu sizin o akşam ki tavrınızı haklı çıkarmaz ki. Size soruyorum bu adam işte miydi evet işteydi, zaten daha önce de konu açmışsınız eşimin işi gece bitiyor diye, eee bu adam keyfi mi geç geldi hayır, herhalde her akşam annesiyle konuşmuyor o akşam öyle denk gelmiş annesiyle konuşmuş vay bana selam vermeden annesiyle konuştu diyorsunuz, üstüne o saate kadar çalışan adama gelmeseydin bu saatte diyorsunuz sanki gezip gelmiş, üstüne oyun başına oturuyorsunuz eşinize bir de sert cevap veriyorsunuz . İyi o zaman eşiniz işten çıksın otursun evde rahat edin.

Eşimin geç geldiği saat 10.30 ama bu defa çok daha geç geldi benim şikayetçi olduğum saat buydu. Geç geldi yarım saat annesiyle konuştu. Ha buda yeymezmiş gibi bide ben elden gidiyorum dedi. Sizib eşiniz eve normalinden geç gelse ve böyle bir cümle kullansa ne düşünürsünüz. Ayrıca yemeğini hazırladım ha tamam o lafı söylemedrn hazırlasaydım keşke bu konuda ben haksızım

Telefonuna falan bakma dedektifçilik oynama, bişey bulsan boşanacak mısın,Hayır, kocamın esiriyim diye konun var yahu

Bence asıl sorun aldatılma şüpheniz değil eşinizin saygısız tavırları.. Siz onun hizmetçisi değilsiniz hayat ortağısınız. Bu kadar şişkin ego olmaz. Elbette bir kadının evinin temiz olması, kadınlık görevlerini yerine getirmesi çok güzel bir meziyet ama bazen bazı şeyler eksik kalabilir. İnsanız sonuçta. Bu durumda eşinizin sizi tamamlaması gerekir.

Şu yazdıklarından okuduğum hatalarınız şunlar:
1.) kadın çalışmıyorsa yemek, evin bakımı gibi şeyleri erkek kadından bekler. Çalışan bir kadın olarak bunu söylebilirim. Eşimin benden fazla senelik izin kullanıp da ben işteyken evde olduğu zamanla eve gidince yemek hazır olsun, hatta masa hazır olsun isterdim. Hatta yemekten sonra ben kişisel ihtiyaçlarımı hallederken eşim masayı toplayıverse ne güzel olurdu. Nasıl olsa tüm gün evdeydi! Ben bir kadın olarak böyle bekledim cidden. Para kazanmak da kolay bir şey değil şu devirde. Kadının evdeki işleri yapıyor olması erkeğe kul köle olması anlamında değil. Bu çizgiyi iki tarafın da koruması lazım. Hayatın paylaşılması. Hazırladıklarından çok onu sunum şeklin ve verdiğin enerji daha önemli bence. Orada eksikliğin var gibi.
2.) Eskiden daha farklıysa eşin eğer, şimdi senin ona yaklaşımın, iş hayatı aranızdaki iletişimi negatif etkilemiş. Belki başka biri bile vardır. Çünkü yenmesi zor laflar söylemiş eşin.
Kaç yıllık evlisiniz ve ne zamandan beri böylesiniz?
Eşin neden gece 22:30 civarında geliyor genelde?

yukarda kabarttığım alanda yazılanlardan sonra bebeğini uyutmaya gidip sende ardından uyuyup sırtını dönseydin yani kafa olarak bunu yapabilseydin en baştan, bu yüzsüzlüğe,arsızlığa maruz kalmazdın diye düşünüyorum
kölemenler tarihte kaldı yahu üzerinden asırlar geçti etme eyleme
al karşına adam gibi konuş ne demek istedin diye hesap sor
bu şekilde seninle konuşamaz,bunun kabul görür bir yanı yok
bulunmaz hint kumaşı sandı heralde kendini
(bu arada çok konu okudum çokta yorum yaptım ama bu denli nadirdir atarlandığım yani demem o ki melese büyük uyan, vur elini masaya)

Ben de bunu anlamaya çalışıyorum zaten.
Defalarca eşinin ne iş yaptığını neden normal insanlar gibi 6-7 civarı eve gelmediğini, genelde 22:30 gibi geldiğini sordum ama cevap alamadım.
Eğer gerçekten adam işten geliyorsa dediklerinde haklısın ki son mesajımda ben de ona değindim.
Ben de bu durumda konu sahibini biraz umursamaz ve sevgisiz buldum.

Bir buçuk yıllık evliyim. Geneldr İşi o saatte bitti için o saatte geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…