- 23 Ocak 2015
- 56
- 17
- 13
- 33
- Konu Sahibi esperanzam
-
Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım
Ya ne zinasi devletin nikahini kiymissin iste. Imam nikahi seriata gore devlet nikahidir, nikahin manasi topluma ciftin evlendigini ILANdir.
Kocan da kaynanan da saglikli tipler degil. Bosan diyemem ama cocuk yapma her sey duzelene kadar
Güzel arkadaşım, boşanma davan yok bir şeyin yok uğraşacak.
Bırak şu adamı çık, git oradan
Bırak anacık-oğulcuk mıç mıç yaşasınlar
Kendine yazık etme
Şu adamdan çocuk yapmayı da unut, aman diyeyim
Neden sen bir şeylere razı gelesin ki
Senin şartların olsun, başkaları razı gelsin!!
Kurtulduğum için binbir şükür zorla zina yaptım kalbim bu yüzden çok ağrıyor okadar yalvardım yapın diye baktım olmuyor anneme geldim ana işte sahip çıktı şimdi tüm sülalem benim için çabalıyor ama ben hiç umduğum şeyler göremedim ne hevesle o gelinliği giyip çıkmıştım ilk gerdek gecemde bile kaynana tek bırakmadı bizi
boşanma derdi var galiba
imam nikahım yok diyor, resmi nikahı var sanki
Yoo yanlis biliyosunIlan etmek ama bizim dinimizde sart imam nikahi yoksa zinadir
Kurtulduğum için binbir şükür zorla zina yaptım kalbim bu yüzden çok ağrıyor okadar yalvardım yapın diye baktım olmuyor anneme geldim ana işte sahip çıktı şimdi tüm sülalem benim için çabalıyor ama ben hiç umduğum şeyler göremedim ne hevesle o gelinliği giyip çıkmıştım ilk gerdek gecemde bile kaynana tek bırakmadı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?