Canım çok yandı şu 5 ayda

Uykum geldi herhalde ya konu sahibi ayrilmis evden yorumumu geri aldim

Umarım en az hasarla atlatılır bır donem olur. Ne kadar süredir ve nasıl bır tanısmanız oldu?

Bosver dönme ilk gece bile rahat birakmamis ben ogün birakirdim sahsen..
Hadi sen sabir etmissin ama yinede kocamdir diyip oturmamissin tebrik ederim..
Bence dönme esin tam sopalik hayatina bak annenler arkanda bravo..
Annesiyle yatar ne alaka bilmem de koca adamin annesiyle ne isi var ya iyyy viçviç birak arkadasim

bu çocuk benim çocukluktan arkadaşım dışardan mükemmeler aynı eve girince iş değişti suan baba evine döndüm kapıya dayanıcaklar diye ödüm kopuyor bu yuzden de kafayı sıyırcam

Annesi arayip bagirmis günah diye yanlis anladimmi acabaki

yani ben senin değil de konu sahibinin annesinin yanlış anlamış olabileceğiniz düşündüm, hani belki o odada üstünü değiştirmiştir falan
Aman senin anladığın gibi olmasın, çok mide bulandırcı çok fena çok....

Elimden telefonum alındı annemle konuşturmadılar gelmelerine benim gitmeme müsade yoktu bi dayıları vardı hanımına gizlice bana yaptıklarını anlattım Allah ondan bin kere razı olsun annemi arattırdı konuşturdu sonra dedim kardeşime arattır beni çağırttır aradı beni kardeşim için eve bıraktılar ve herşeyi anlattım dahada annem bırakmadı bende gitmedim

helal olsun o hanıma da
annene de

baban yok mu? o yüzden mi korkuyorsun?

Şöyle diyim gece wc kalktığımda eşim bana bağırıyordu ne kalkıyorsun kalma demedimmi rahatsız oluyorum nepıyım dedim sabahı bekle bakıyorum akşam kadın farklı yatıyor sabah kıyafet değişmiş yatma tarzları sütyen yok atlet var altta pijama oğlanında atlet pijama sabah bi bakıyorum anne oğluna arkadan sarılmış bazen oğul anneye arkadan sarılmış bunu gören benim ve benim ailem gibi düşünmezmi adamı dinden imandan çıkarıyorlar kadın birde namaz kılıyor dilde değil kalpte Allah olmalı ama nerdeee

çok çok özür dilerim ama
midem kalktı resmen

Bak annen dimdik duruyor yaninda sen de öyle dur korkma.. Gelsinler kapiya ne olacak yani ne yapabilir en fazla.

helal olsun o hanıma da
annene de

baban yok mu? o yüzden mi korkuyorsun?

benim babam varda çok sessiz ve pasif bu durumda bile uzlaşmayı dene belki barışırsın diyor asla dedim oğlan seni istiyormu diye istesede ben istemiyorum dedim hem oda istemiyor dedim hıı ozmana tamam diyor bana sahip çıksaydı evliliik sürecinde 1 kere arasaydı hiç aramadı babam sessiz diye onu sevdiler her dediklerine hee tamam dedi annem ise sertir her dediklerine hee demedi annemi sevmediler babamı sevdiler ama ana gibi yar olmaz alsın anasını şimdi koynuna mışıl mışıl uyusun belki iyileşir şimdi hakkımda asla helal değil ah çıktı artık kalbimden geçmiş olsun onlara Allah gördü herşeyi görüyorda

Ay bunlarda ne ya sok oldum okuyunca. Annenler sana destek cikiyor en önemlisi bu bence hiç korkma onlardan. ailen arkanda oldugu sürece sana hic bisey yapamazlar... InsAllah bundan sonra mutlu ve huzurlu bir hayatin olur.

yok bunlar normal değil ayy midem kalktı ya pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…