- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.571
- 248
- Konu Sahibi esperanzam
-
Nasil yani annesinle nasil yani dogrumu anladim
Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım
Annesi arayip bagirmis günah diyeyok canım
öyle değildir herhalde
Peki biz size nasil yardimci olabiliriz..
Siz esinizin yaninizda kalarak tüm bu eziyetleri sevgisizligi seçerken biz ne diyebiliriz ki
Doğru diyorsun fakat onları öyle bi tanıdım ki çok yalan konuşuyorlar dillerinde Allah kalpleri farklı elaleme beni kötülücekler bunu bildiğimiz için annem beni savunduğunu göstermek için yapıyor hem abim var bi kıvılcım bekliyor bi gelsinler diyor iyiliğe iyilik kötülüğe kötülük diyor geliyor gidiyor bana sarılıyor 5 ay annemi göremedim kahretti bu beni
Bosver dönme ilk gece bile rahat birakmamis ben ogün birakirdim sahsen..Dedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı
Annesi arayip bagirmis günah diyeyanlis anladimmi acabaki
Elimden telefonum alındı annemle konuşturmadılar gelmelerine benim gitmeme müsade yoktu bi dayıları vardı hanımına gizlice bana yaptıklarını anlattım Allah ondan bin kere razı olsun annemi arattırdı konuşturdu sonra dedim kardeşime arattır beni çağırttır aradı beni kardeşim için eve bıraktılar ve herşeyi anlattım dahada annem bırakmadı bende gitmedim
yani ben senin değil de konu sahibinin annesinin yanlış anlamış olabileceğiniz düşündüm, hani belki o odada üstünü değiştirmiştir falan
Aman senin anladığın gibi olmasın, çok mide bulandırcı çok fena çok....
Şöyle diyim gece wc kalktığımda eşim bana bağırıyordu ne kalkıyorsun kalma demedimmi rahatsız oluyorum nepıyım dedim sabahı bekle bakıyorum akşam kadın farklı yatıyor sabah kıyafet değişmiş yatma tarzları sütyen yok atlet var altta pijama oğlanında atlet pijama sabah bi bakıyorum anne oğluna arkadan sarılmış bazen oğul anneye arkadan sarılmış bunu gören benim ve benim ailem gibi düşünmezmi adamı dinden imandan çıkarıyorlar kadın birde namaz kılıyor dilde değil kalpte Allah olmalı ama nerdeee
Bak annen dimdik duruyor yaninda sen de öyle dur korkma.. Gelsinler kapiya ne olacak yani ne yapabilir en fazla.Elimden telefonum alındı annemle konuşturmadılar gelmelerine benim gitmeme müsade yoktu bi dayıları vardı hanımına gizlice bana yaptıklarını anlattım Allah ondan bin kere razı olsun annemi arattırdı konuşturdu sonra dedim kardeşime arattır beni çağırttır aradı beni kardeşim için eve bıraktılar ve herşeyi anlattım dahada annem bırakmadı bende gitmedim
helal olsun o hanıma da
annene de
baban yok mu? o yüzden mi korkuyorsun?
Şöyle diyim gece wc kalktığımda eşim bana bağırıyordu ne kalkıyorsun kalma demedimmi rahatsız oluyorum nepıyım dedim sabahı bekle bakıyorum akşam kadın farklı yatıyor sabah kıyafet değişmiş yatma tarzları sütyen yok atlet var altta pijama oğlanında atlet pijama sabah bi bakıyorum anne oğluna arkadan sarılmış bazen oğul anneye arkadan sarılmış bunu gören benim ve benim ailem gibi düşünmezmi adamı dinden imandan çıkarıyorlar kadın birde namaz kılıyor dilde değil kalpte Allah olmalı ama nerdeee
yok bunlar normal değil ayy midem kalktı ya pisliklerŞöyle diyim gece wc kalktığımda eşim bana bağırıyordu ne kalkıyorsun kalma demedimmi rahatsız oluyorum nepıyım dedim sabahı bekle bakıyorum akşam kadın farklı yatıyor sabah kıyafet değişmiş yatma tarzları sütyen yok atlet var altta pijama oğlanında atlet pijama sabah bi bakıyorum anne oğluna arkadan sarılmış bazen oğul anneye arkadan sarılmış bunu gören benim ve benim ailem gibi düşünmezmi adamı dinden imandan çıkarıyorlar kadın birde namaz kılıyor dilde değil kalpte Allah olmalı ama nerdeee
Bak annen dimdik duruyor yaninda sen de öyle dur korkma.. Gelsinler kapiya ne olacak yani ne yapabilir en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?