- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi esperanzam
-
Yoo yanlis biliyosun
resmi nikah var ama ben boşanıcam bunların yanında kalırsam psikolojim iyice mahvolucak bir gün namaz kılıyorum selamı verdim tesbih çekicem kaynana oturuyor eş uyuyor kaynana bana oğluma kurban ol dedi durdu ben Allah varken oğluna niye kurban oluyum dedim hemen küsmeler başlıyor kafayı yedim şimdi dışarı korkarak çıkıyorum mutlaka yanımda biri olmalı gelecekler sanıyorum
Kaynana diyo ben oğluma bekarını alırım ama sen bekara varamazsın hem bu kafayla çoooooook kapı değiştirirsin şimdi kaynana beni getirmek için uğraşıyor sebebi ben elaleme ne derim diyor benim annemde herkeze yayıyor yaptıklarını ne olduklarını herkez öğrensin diye
Ya yasak sen fetva mi veriyosun "bence" ne ya ahaha. Dini icerik yasak seni bilgilendiremem gugilla arastir ogren arkadasimNeyse herkeze gore farklidir m ama bnce imam nikahi şart . Normal nikahda .
Kaynana diyo ben oğluma bekarını alırım ama sen bekara varamazsın hem bu kafayla çoooooook kapı değiştirirsin şimdi kaynana beni getirmek için uğraşıyor sebebi ben elaleme ne derim diyor benim annemde herkeze yayıyor yaptıklarını ne olduklarını herkez öğrensin diye
Cok bile durmussun...
Adam zaten yanına gelmiyormuş boşanıncada yokluğunu pek anlamassin.. Sıkma canini bacım kurtar kendini coluk cocuga karışmadan
Ya yasak sen fetva mi veriyosun "bence" ne ya ahaha. Dini icerik yasak seni bilgilendiremem gugilla arastir ogren arkadasim
Dedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı
Nasil yani annesinle nasil yani dogrumu anladimDedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı
Normal nikah bu dünyada eşin olduğunu gösterir dini nikah yani imam nikahı Allah katında eşin oldugunu gosterir ikiside önemli ve olmali
Kurtulmak ıstıyorsanız, haklarında kımseye malzeme vermeyın, söz hakları dogmasın, değilse her cevapta daha da bu cıkmaza cekılırsınız, biraz kafanızı dınleyın, durulmalarını bekleyın, bir laf gelırse kendınızı savunur , susarsınız ister evinizde, ister mahkemede....Yani ben olsan boyle yapardım, benim dogrum bu, şartlarınızı siz daha ıyı bılırsınız nıhayetınde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?