- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi esperanzam
-
Ilan etmek ama bizim dinimizde sart imam nikahi yoksa zinadir
noluyor bu ne yaaaDedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı
bu konu gerçekse(!) ,birde gitseydin.Elimden telefonum alındı annemle konuşturmadılar gelmelerine benim gitmeme müsade yoktu bi dayıları vardı hanımına gizlice bana yaptıklarını anlattım Allah ondan bin kere razı olsun annemi arattırdı konuşturdu sonra dedim kardeşime arattır beni çağırttır aradı beni kardeşim için eve bıraktılar ve herşeyi anlattım dahada annem bırakmadı bende gitmedim
ne zoru. polise git o zaman. ya konu bir garip.zorla götürmeye kalkarlar bu yuzden abimde akrabalarımda her dk yanımda beni evde tutmuyorlar Allah razı olsun vericek bir can borcumuz var sadece Allah'a ..
Tv hep duyardım (k) ama ben bizzat kendim yaşadım Allah kimseye yaşatmasın dinden imandan çıktım sandım artık ve kurtulmak için dua ettim rabbim kurtardı bin şükür şimdi işte şu kafayı toparlamak ve ben kaynana yüzünden tokatt bile yedim ne gülüyordu bana ama şimdi biz gülücez onlara Anneannem bugun sarılıyor bana kızım üzülme ahın çıkar onlardan diye birde oğlunu bekarla evlendirirmiş ben evlenemezmişim bekarla beni görenler maşallah diyor türbanlıyım her gören beğeniyor eve döndüm daha dün hemen beni bekara istediler dün bir bugun iki daha evlenmem dedim gözüm korktu artık psikolojim alt üst oldu dengem bozuldu
imam nikahım yok diye dert yanıyorsun sonrada boşol dedi diyorsun. sen ne dediğiğni biliyormusun.kaç kere bana boşol boşol boşol dedi
Tv hep duyardım (k) ama ben bizzat kendim yaşadım Allah kimseye yaşatmasın dinden imandan çıktım sandım artık ve kurtulmak için dua ettim rabbim kurtardı bin şükür şimdi işte şu kafayı toparlamak ve ben kaynana yüzünden tokatt bile yedim ne gülüyordu bana ama şimdi biz gülücez onlara Anneannem bugun sarılıyor bana kızım üzülme ahın çıkar onlardan diye birde oğlunu bekarla evlendirirmiş ben evlenemezmişim bekarla beni görenler maşallah diyor türbanlıyım her gören beğeniyor eve döndüm daha dün hemen beni bekara istediler dün bir bugun iki daha evlenmem dedim gözüm korktu artık psikolojim alt üst oldu dengem bozuldu
oha bildiğin şizofrenik hatta şizofren bile değil anne oğul akılları kamil değil konu sahibi kaçmışsın kurtar kendini bulaşma geri o pisliğin içine...Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım
haklısın . hemde çokYa konu anne oğul iliskisi ve cinselligi gitti icin bi an suphe dustu baktim bugun uye o yuzden .
süper tespit.Kadının oğluyla seviştiğini ima ediyorsun ve tek derdin kadının "kalpte değil de lafta müslüman olması" mı?
İlk birkaç sayfa bu ensest muhabbetten dem vurmamışsın hiç, adam ana kuzusu gibi görünmüş, herkes de ona göre yorum yapmış. Bu cinsellik sonradan eklenmiş nedense.
Yani adamın annesiyle sevişmesi senin için en son dertmiş herhalde ki adamın sana tokat atmasını, seni ailenle görüştürmemelerini, anneni çokk özlediğini falan ilk önce anlatmışsın.
Şu mesajı yazma şeklim çok daha denişik olurdu banlanmıcak olsam da, neyse. Kibarcana yazdım.
buda güzeldiMadem emin değildin o zamanlar, neden eşinin donunu annesinin odasında bulunca beynimden vurulmuşa döndüm şeklinde ağır bi ifade ile anlattın hislerini? Emin olmayan insan beyninden vurulmuş'a dönmez kardeş, literally impossible.
Ha bi de, emin değilsen bile sana tokat atması vs anasıyla seks yapması dediğimizde, hangisi baskın geliyor bi bakalım.
Bırak bu işleri bro, ilk yorum aklına karpuz kabuğu sokmuş sonradan. Gene de +rep, 18 sayfa idare etmişsin neticede. Si yu inş next faketime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?