Canım çok yandı şu 5 ayda

Yorumların tamamını okudum! Ne iğrenç bir zihniniz var sizin konu sahibi , bu nasıl bir kurgu, ima ettiğiniz şeyleri nasıl mideniz alabildi.
Allah'a havale ediyorum sizi.
Ilk mesajınız da gayet annenizi özlediğinizden vs bahsederken, sonrasında gaza gelip iğrenç iğrenç seyler düşündürdünüz bizlere. Rezillik bu yaptığınız.

aleykümselam..sakın geri dönme...açma telefonlarını...nedemek canım sen annenin koynunda yat beni görüştürme...nikah kıyma..valla çok bile dayanmışsın..unut artık hiç kafana takma..ailen ne güzel sana destek oluyor..

İyiki cocugun olmamis ailende seni destekliyor bosver bir daha sakin donme onlarn yanina zor kurtulmussun

Ilan etmek ama bizim dinimizde sart imam nikahi yoksa zinadir

Bizde imam nikahı yapmak istedik.İmamın dediğini aynen yazıyorum;yasal olarak böyle bir işlem olmadığından eskiden imam nikahı ve mihr durumu var.Artık yasal olarak nikahınız oluyor ve boşanma durumunda mahkeme verilecek tazminatı biçiyor.İçiniz rahat edecekse nikahı kıyalım ama gerekli bir şey değil.Orada şahitler huzurunda evlendiniz zaten dedi.

Yani şart değilmiş eğer nesmi nikahın varsa..

Ah su bu tur seyleri inanmayanlari 1 ay agir ceza mahkemelerinde durusma izletmeye zorlamak gerekli :))) dunyayi o kadar toz pembe goruyorsunuz ki 1 ay sonunda insanliktan cikarsiniz hanimlar :)))

noluyor bu ne yaaa

bu konu gerçekse(!) ,birde gitseydin.

Yok bu konu gerçekten tuhaf. boşanmadan istenmek ne.
neyse..

baba evinde kal,dönme onlarda kendilerine başka bir köle bulsunlar.

sen nasıl bi ortamda ne sapkın insanlar arasında yaşıyosun,hem konuyu okuyorum hem kahvaltı yapıyorum kusacam neredeyse

gerdek gecesini annesiyle birlikte geçiren bi koca,sen daha boşanmadan sana göz koyan komşular bu ne ya

oha bildiğin şizofrenik hatta şizofren bile değil anne oğul akılları kamil değil konu sahibi kaçmışsın kurtar kendini bulaşma geri o pisliğin içine...

süper tespit.

buda güzeldi
böyle bir konuda insanları kandırmak rezalet
fake ol ama anne oğul fakei artık ,yok artık. yapmayın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…