Canım çok yandı şu 5 ayda

Ettiniz demedim zaten , kastettiğim boşanma aşamasında dile getirmeyindi .

Beni ele verme dediği mesajınızı , ben mesaj yazdıktan sonra okudum .

Bana iyilik etti o kadın dile asla getirmem onu zaten oğlanda istemiyor artık ama anası zorluyor elaleme ne dicem diye bizde iş bitti ben istemiyorum nefretle bakar oldum son günlerde

Evde olmadığın zamanlarda nasıl annenin yanına gitmezsin ya?
İnsan koşarak kaçmaya çalışır yani, bu kadar tutuklu psikolojisine nasıl giriyorsun normalde çalışan, hayatı bilen bir insansın.

Kadının oğluyla seviştiğini ima ediyorsun ve tek derdin kadının "kalpte değil de lafta müslüman olması" mı?
İlk birkaç sayfa bu ensest muhabbetten dem vurmamışsın hiç, adam ana kuzusu gibi görünmüş, herkes de ona göre yorum yapmış. Bu cinsellik sonradan eklenmiş nedense.
Yani adamın annesiyle sevişmesi senin için en son dertmiş herhalde ki adamın sana tokat atmasını, seni ailenle görüştürmemelerini, anneni çokk özlediğini falan ilk önce anlatmışsın.
Şu mesajı yazma şeklim çok daha denişik olurdu banlanmıcak olsam da, neyse. Kibarcana yazdım.

Bir de şunu sormak istiyorum , siz annenizin yanına döndükten sonra sadece anneniz mi karşı tarafla konuştu ?
Ailenizde herkes destek size sürekli yanınızdalar ne güzel , bir kişi de eşini arayıp neden kızımıza böyle davrandın , neler oluyor demedi mi ?

Annem herşeyden önce gelir benim için Koca anne ağzına bakıyor benim aklıma süphe geliyordu ama net evet ver diyemem görmedim ama deliller var ikincisi dibimden ayrılmayan insanlardan nasıl kurtulup kaçıyım anneme el öpmeye gitmedi cenazem oldu götürmedi benim yanımda 1 saat bile durmadı evli oldumu anlayamadım herkez düşünmek anlamak istediğini düşünüyor sadece

demez olurlarmı sordukları sorular

1.telefonu neden elinden aldın -- cevap vermedi
2. niye dövüyorsun ---o hak etti
3.Niye annenle yatıyorsun kızın yanında hiç yatmamıssın ---öyle gerekti

oğlan diye yolluyormusunuz kızı yollamıyoruz sakın gelme ---gelmem zaten o istemiyorsabende istemiyorum

Telefon kapandı

Dibinizden ayrılmıyor değillermiş işte.

O da istemiyorsa zaten kapınıza dayanmalarından korkmanıza gerek yok.

Ayda bir kriz geçiriyorum, iğne oluyorum demişsiniz.
Hastaliginiz Nedir?
Psikolojik bir rahatsızlık olabilir Mi?

Madem emin değildin o zamanlar, neden eşinin donunu annesinin odasında bulunca beynimden vurulmuşa döndüm şeklinde ağır bi ifade ile anlattın hislerini? Emin olmayan insan beyninden vurulmuş'a dönmez kardeş, literally impossible.
Ha bi de, emin değilsen bile sana tokat atması vs anasıyla seks yapması dediğimizde, hangisi baskın geliyor bi bakalım.
Bırak bu işleri bro, ilk yorum aklına karpuz kabuğu sokmuş sonradan. Gene de +rep, 18 sayfa idare etmişsin neticede. Si yu inş next faketime.

Ìyiki hamile kalmamissin ,sakin dönme yardim eden kadindanda ALLAH razi olsun çok sey duyuyoruz da ama böyle birsey inanilmaz ne cesaret bu kadin anne olamaz kizma canim basta inanmadim , inanmak istemedim lalet olsun böyleleri herkes gibi soktayim

Son cümleni anlamadım .

evet beynimden vurulmuşa döndüm aynı odada yatıyorlar iç çamasırı orda ne geziyor sen olsan ne düşünüceksin ama illa şüphelenmek için görmek mi gerekir fake diyorsan gönlün bilir saygım sonsuzdur inanmak zorunda değilsin yasamayan bilmez

bence kesinlikle düzelir düşüncesi ile bakma. dü-zel-mi-yor-laar!
aman haa çocuk yapma işte ozaman bitersin. sen şimdi bitmiş sanıyorsun kendini, ama hayır inan bana şuan bitmiş değilsin sen!

Yani ensestin böylesi görülmemiş değildir ama profiller uymuyor. Kabul görmüş olana yani.
Ben inanmadim.
Yalancı misiniz?
Yapısal ( psikotik ) bir probleminiz mi var?
Yoksa, gerçek olaylardan bahseden fakat gerçek olamayacak kadar tuhaf bir insan misiniz?
Bilmiyorum.

Solanas ve bogurtlenkusu inanıp inanmamak size kalmış ben sadece yazdım yaşarsanız anlarsınız Haydi iyi geceler banlayın bu üyeliği yaşamayan bilmez yasayın anlayın ne diyim

Aynısını yaşa ve gör Haydi eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…