Canım KAYNANAM

evet takmıyorum artık hiç bir şekilde sırf kendini ıyi göstersin diye misafiri geldiğinde de inmiyorum gerek yok . Bu arada kadın ben ne alırsam hasta oluyor dün süpürgeni yeniledim diyorum acaba whatsapp an duruma atsam yüreğine iner mi :skandal::KK45:
Mobilyalari komple değiştir kesin gider:ruh:

merhaba hanımlar uzun zamandır siteye girmiyordum daha doğrusu doğum yaptım ve dünya tatlısı 8 aylik bir kızım var o yüzden fırsat bulamadım.
Neyse konuma geceyim hanımlar bende bir kaynana var bilenler bilir alt katta oturuyor ve bu kadın tıpkı ergen gibi herşeye alınan kaprisli bir tıp yani ben herkese her şeyi söylerim ama bana kimse karışmasın der
Örneğin 1) bir yere gidilecekse onun akrabalarından önce bana gidelım der tamam derim eger kizi da gelirse goturmek ister ama kizi gelmezse yok ben gidecem der ( gittiginde akrabalar beni sorunca kendi gelmedi diyor bu arada akrabaları beni çok sever özellikle davet ederler)
2)bana ilk yıl çok hakareti oldu beceriksiz de dedi oğluma zorla geldin de dedi (burda demek istediği eşimle severek evlendik ve eşim çok şükür hep benim yanımda destekcim Allah ondan razı olsun)
3) sürekli benim evimi yönetmek istiyor birşey alırsam surat aşıyor felan

Şuan canımı sıkan ise 2 gün önce bizdeydi kendi kaynanası da bendeydi oturma odasında oturuken kızımı yere yatırdım ve kapıyı örttüm hayırdır elsaayk üşüdün heralde dedi bende evet anne ev serin oldu gibi dedim veeee bingoo ben kambiyo en düşük ayara aldım ev bence sıcak dedi ve bende kalkıp neden düşürüyorsun sürekli benim kombi ayarimla oynuyorsun deyip gidip yükselttum. O zaman ben gidiyorum siz oturun benim kaynanama dedi ve cıktı gitti
2 gündür ne ben ne de onlar gidip gelmiyoruz sorum şu eşimin babannesi aşağıda ve ben eşime acaba bu akşam 1 saat inip çıksak mi dedim o da sen bilirsin bence gerek yok dedi ama ayıp olur mu sonuçta babannesi başka şehirden geldi ? Bu arada KAYNANAM yuz verince kızımla ilgilide herşeye ama herşeyede karismaya kalkiyor.
Manyak ya, oğlu ödüyor ya parayı, boşa gitmesin yazık oğluna!

bazu kaynanalar arsız oluyor ne kadar konuşsanda
İyi niyetli olsanda bildiğini okuyor
baktın dediğim dedik bir kaynana cadolozu var
değişmedi diye üzülme sadece mesafe koy ve
yaşama devam et bazı insanlar değişmiyor malesef

Bende de benzer modeli var :kızgın:
Kadın şimdiden yer yapıyor ramazanda sen oruç tutamazsın (hamileyim) , ben tutacağım misafir çağıracağım gelip sende hazırlık yapacaksın dedi bana :KK57: karşı apt oturuyor ...
Şaka gibiler

Demedim :kızgın:
Yok öyle bir dünya , halim olsa oruç tutarım ben zaten , bana güvenme hiç dedim , iyi kötü yardım derim o kadar dedim :rapci:
Kendine güvenmeyen misafir almasın, veya güzelce , kızım eğer rahatsız olmazsan yardım edebilirmisin desin.
Ne bu be.
Konu sahibi sende mesafeni koru fırsat bulmuşken. Eşine maşaallah diyorum

Hazır az sıyrılmış
Ne diye dolayacaksın tekrar başına
Küserse kussun dert arıyorsunuz zorla sizde

Önceki olaylardan dolayı sizde nem kapıyorsunuz gibi.
Annesinin yanında "sürekli kombi ayarımla oynuyorsun,neden düsürdün" diye hesap sormak doğrumu sizce? Üstelik yukarı cikamsinada müsade etmissiniz.daha yapıcı olsaydiniz" anne bebek var evde diyebilirdiniz veya çaktırmadan açabilirdiniz..eşinizin hatrina idare etmek zor olmamaliydi

Bende de benzer modeli var :kızgın:
Kadın şimdiden yer yapıyor ramazanda sen oruç tutamazsın (hamileyim) , ben tutacağım misafir çağıracağım gelip sende hazırlık yapacaksın dedi bana :KK57: karşı apt oturuyor ...
Şaka gibiler
ayyy evett geçen yılda benimki ben hamileyken manyak karı sürekli benden is beklerdi 1 dakika oturtmazdı bende aptalligima doymayim o zaman ayip buyuk dedim

Önceki olaylardan dolayı sizde nem kapıyorsunuz gibi.
Annesinin yanında "sürekli kombi ayarımla oynuyorsun,neden düsürdün" diye hesap sormak doğrumu sizce? Üstelik yukarı cikamsinada müsade etmissiniz.daha yapıcı olsaydiniz" anne bebek var evde diyebilirdiniz veya çaktırmadan açabilirdiniz..eşinizin hatrina idare etmek zor olmamaliydi
yok caktirmadan açmak söz konusu değil her an bakıyor sürekli aynısı yapti havanın en soğuk olduğu zamanlar nile kısmış gitmis en sonunda uyarmam lazımdı 1 yıldan fazladır takti hatta ben hamileyken geçen yıl çok soğuktu burası kadın arada bir yukarı çıkardı kombi yükselmiş mi diye 20 de felan dursun istiyor garezine yapıyor elsaayk mahdi yakıyor diyo bide

Ne cins bir şeymiş :oha:
Sanki o ödüyor faturayı + evde bebek var.. :KK11:

Back
X