Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O durumda kusmak boğazı daha çok tahriş ediyor aslında. Canım yaa inşallah ikisi de iyi olur hay Allah çok üzüldüm dua edicem, bizi de haberdar et
Sağol kuzum Allah razı olsun ❤❤ serum takmışlar bekliyolar doktor bişey olmaz normal alkol gibi düşün demiş bebeğe zarar vermez demiş nasıl vermiyorsa normal alkol de

İşte o akıntı neyin nesi anlamadım bendede öyle oldu hatta o ağrı ve akıntı biliyorsun çok düşündürdü beni ama inşallah sende tam tersi olur

Sağol kuzum Allah razı olsun ❤❤ serum takmışlar bekliyolar doktor bişey olmaz normal alkol gibi düşün demiş bebeğe zarar vermez demiş nasıl vermiyorsa normal alkol de
Alkol de bir seferle ciddi zararlar vermez kuzum korkma içiniz rahat olsun sağ salim atlattılar diyelim

İşte o akıntı neyin nesi anlamadım bendede öyle oldu hatta o ağrı ve akıntı biliyorsun çok düşündürdü beni ama inşallah sende tam tersi olur
Benim adete bi gün kala falan oluyo akıntım ama beyaz fazlaca geliyo ve böyle yapışkan olmuyo daha sıvı gibi bende çok sanmıyorum kuzum bişey olduğunu da bakalım

Alkol de bir seferle ciddi zararlar vermez kuzum korkma içiniz rahat olsun sağ salim atlattılar diyelim
Çok şükür kuzum cok sağol ❤❤❤ çıkmışlar eve gidiyolar doktor ılık şeyler iç ilaç veremeyiz sana demiş dediğin gibi boğazı çok tahriş olmuş ☹

Benim adete bi gün kala falan oluyo akıntım ama beyaz fazlaca geliyo ve böyle yapışkan olmuyo daha sıvı gibi bende çok sanmıyorum kuzum bişey olduğunu da bakalım
Evet benimde öyle beyaz akıntıdan anlardım bu sefer beyaz gelmedi anlattığın gibi geldi anlam veremedim ama belki senin için farklı anlama gelir inşallah sonuç bir bebiş olur adet olana kadar Umut var

Kızlar sabah köpeğim öldü, canım kızım çok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş
Ahhh canım başınız sağolsun yaa.. can evlat huzur içinde uyusun, çok üzüldüm.. benim de kedim 13 yaşında, herkes yaşlı dedikçe gözlerim doluyor

Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldum aa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile

Kızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
Aaa geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz şuan nasıl, boğazı yanar mutlaka geri çıkardığı İçin boğaz yolunu yakmıştır inşallah bebeğe zarar vermez en azından hemen çıkarmış belki etkilemez

Ahhh canım başınız sağolsun yaa.. can evlat huzur içinde uyusun, çok üzüldüm.. benim de kedim 13 yaşında, herkes yaşlı dedikçe gözlerim doluyor
Rabbim sağlık versin kuzum inşallah hep seninle olsun benimde kedim var daha bir yaşında sıpa ama az farklı davrandı mı neyi var acaba diye üzülmeye başlıyorum bebekken kendini sevdirirdi sonra hiç izin vermedi gelmedi yanıma anca mama yerken sevdiriyo kendini çağırıyo bide gel diye şimdi bi kaç gündür kucağıma geliyo öyle sevdiriyo kendini mesela anlam veremiyorum güzel bişey evet ama normal dışı davranıyo

Geçmiş olsun kuzum önemli bişey değildir iinşallah ❤ aşko çiçek koydum herkese çarpı değil yeni bat ını yazarım kuzum

Evet benimde öyle beyaz akıntıdan anlardım bu sefer beyaz gelmedi anlattığın gibi geldi anlam veremedim ama belki senin için farklı anlama gelir inşallah sonuç bir bebiş olur adet olana kadar Umut var
Test almaya gitmiycem diye evde kendime iş buluyorum hepimiz için güzel olsun kuzum eylül de hepimiz bebiş haberimizi alalım❤❤

İnşallah kuzum eve döndüler serum takip yollamışlar çok şükür çok korktum ama ya Rabbim korusun

Canım bi dahaki ay güzel haberler alırız inşallah sıkma canını
İlk kirmizilar gelince bayağı bir depresyona girdim de şimdi çıktım galiba daha iyiyim Çarşamba gününe randevu aldım gidip tüm tetkikleri yaptırmak istiyorum diyeceğim 14 ay oldu artik cok yoruldum

Ay k..çmn kenarını görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…