- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.941
Ay bu erkekler hep mi ayni yaaa milletin kocasi nasıl içiyorCanim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
Aynen oyle canim çok şükürCanim harika bi görüntü bu. O kadar korktun skntiya girdin ama rabbim ol dedi ve oldu saglikla kucagina al insallah
neyse en azından çok bekletmeden gelmiş, kafayı yedirtmeden gecikmeden. eylüle kaldı umutlar.Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldumaa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile
ay ne güzel çift çizgi bu :) tebrik ederim canım çok sevindim. Kan sonucunu da paylaş emi. Bak boşuna üzüldün çok geçtiğimiz aylarda. Gerçi doktorlar çok üzdü sen de haklıydın. Çok bekletmeden güzel haber geldi sana, çok şükür.
Değerlendirmeleri falan nasıl yaptınız? Sonrasında yatıp bekleme falan yaptın mı? Takviye kullanıyor muydun? Bir de eşin sperm testi vermişti sanırım iyiydi dimi değerleri canım? Ne çok sordum
MaşallahCanim yaaadun aksam evde test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verip muayeneye oldum 293.33 cikti insallah sagliki ilerler pazartesi tekrar kan verecegim
Bununla geçmiş olsun çok sevindim iyi olmalarınaÇok şükür kuzum cok sağol ❤❤❤ çıkmışlar eve gidiyolar doktor ılık şeyler iç ilaç veremeyiz sana demiş dediğin gibi boğazı çok tahriş olmuş ☹
Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin onaAhhh canım başınız sağolsun yaa.. can evlat huzur içinde uyusun, çok üzüldüm.. benim de kedim 13 yaşında, herkes yaşlı dedikçe gözlerim doluyor
Ayyy canim kusura bakma telefondan giriyorum ben kaçırmışımay ne güzel çift çizgi bu :) tebrik ederim canım çok sevindim. Kan sonucunu da paylaş emi. Bak boşuna üzüldün çok geçtiğimiz aylarda. Gerçi doktorlar çok üzdü sen de haklıydın. Çok bekletmeden güzel haber geldi sana, çok şükür.
Değerlendirmeleri falan nasıl yaptınız? Sonrasında yatıp bekleme falan yaptın mı? Takviye kullanıyor muydun? Bir de eşin sperm testi vermişti sanırım iyiydi dimi değerleri canım? Ne çok sordum
Ayy kan verdin mi kuzumYarin gidip kan verecegim bakalimcok heyecanliyim
Kııızzzz ne diyosuuuunn ağzıın bal yesiiiinn anaaaamm vallaaa varya öyle bişeyse eğer seni yiyeceeemmHahaha olabiliranneannem derdi ki kadın gebe kaldığı anda erkeğin canı aşerermiş ilk önce bizim gelinin hamileliğini öyle bilmişti abim aşermeye başlayınca bu gelin hamile demişti
Kız hepimiz biraz deliyiz aşkoGelmezse kendi bilir çekemiycem daha fazla nazbelki bende deliyim diye gelmiyo cocuk gı
İnsallah canim benim Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en yakin zamanda insallahMaşallahİnşallah canım sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın Banada dua et canım bende bugün muayeneye gittim hormon testleri yapıldı. Hsg için kağıt verdiler. hayırlısı ile gerek kalmadan bu ay güzel haberler alırız inşallah bekleyen tüm kızçelerle
Kan verdim canim 293.33 cikti. Pazartesi tekrar gidicem kan vermeyeAyy kan verdin mi kuzum
Kııızzzz ne diyosuuuunn ağzıın bal yesiiiinn anaaaamm vallaaa varya öyle bişeyse eğer seni yiyeceeemm
Kız hepimiz biraz deliyiz aşkogelcek gelcek bebişler öyle düşünmeyelim
Cok iyii bence benim de bat gunu 113 iki gun sonra 516 cikmisti26 agustostu canim bat. İyi degil mi sonucum suan icin ? Pazartesi tekrar bakicaklar
İnşallah kuzum yaAyy kan verdin mi kuzum
Kııızzzz ne diyosuuuunn ağzıın bal yesiiiinn anaaaamm vallaaa varya öyle bişeyse eğer seni yiyeceeemm
Kız hepimiz biraz deliyiz aşkogelcek gelcek bebişler öyle düşünmeyelim
Seni varya o kadar iyi anlıyorum ki başın sağolsun çok çok üzgünümKızlar sabah köpeğim öldü, canım kızımçok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş
Kız affet çok güldümKızlar kocam ağaçtan düşmüşgülmiycem şapşal ya sıra kim var bugün merak ediyorum hiç iyi haberler almadım bugün ya oturduğu dal kırılmış kafasının üstüne düşüyomuş Allahtan tutunmuş omzunun üstüne doğru atmış kendini
Anaam ağzından bi düzgün şey duymuyoruz yaaa sökülsünmüş yaaav belki bebek var çocuk neler duyuyor senin yüzündenBekle beni geliyorum yanına doğru aşko ❤Ben henüz sökülmedim ama bekliyorum aşko dün ki ağrıya sökülmem lazımdı duşta aldım ekşın da oldu sökülcekse sökülsün artık yeter be ayy rüyamda test yaptığımı gördüm bi tane yapıyorum pozitif sonra başka marka yapıyorum oda pozitif sanırım totom açıkta uyumuşum
Aaayy kuzum çok geçmiş olsun iyiler mi ikiside içinizi ferah tutun bişey olmaz Allahın izniyleKızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
Kıız hiç gelmeyen kedi gelmeye başladıysa bebiş olmasın cidden hissediyor olabilir çünkü benim arkadaşım kedileri sayesinde şüphelenmişti hamilelğindenRabbim sağlık versin kuzum inşallah hep seninle olsunbenimde kedim var daha bir yaşında sıpa ama az farklı davrandı mı neyi var acaba diye üzülmeye başlıyorum bebekken kendini sevdirirdi sonra hiç izin vermedi gelmedi yanıma anca mama yerken sevdiriyo kendini çağırıyo bide gel diye şimdi bi kaç gündür kucağıma geliyo öyle sevdiriyo kendini mesela anlam veremiyorum güzel bişey evet ama normal dışı davranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?