- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.021
HıııhhMucizemmm16 Ben zaten diyorum aşko bu kız bize bebiş denemeleri başlayınca dönecek ama bizde ozaman ayyy çok yoğunuz canım hiç aklımıza gelmiyor buralar dicez Demgey3
Aman öyle doktorlar can sıkıyor sadece aşko ne çözüm sunuyor ne şey sanki ölüm haberi verir gibi tövbe yaa sen takılma üniversiteye git sende doktor düzgünce ilgilenir mutlaka sende ferahlarsınBende hoşlanmadım aşko insan gibi söylese adam pat pat pat söyledi be
Aaaa niye aşko neden banlanmış
Doktor degil ilk önce insan olmayi ögrenseymiş keşke,menapoz olsa bile Allah korusun onu öyle bir dille anlatmali ki hasta kalpten gitmesinAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @Annabelle1 M Mavimiresl Demgey3 R Random3 @mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Sabırsızlikla dönüşünu bekliyoruz bebegimmmmAşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuşyani çocuk meselesini iyice sallamışım tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha
Bilmiyorum ki aşkoAaaa niye aşko neden banlanmış
Vallahi bilmiyoruz aşko son aktivitelerine baktim bişey bulamadim
Ama bebeğim gördün mü, hayalet çizgiden pike geçti direkt yaa nasıl strese girmem. Bu yumurtalar da sapıttı dengesizBoşyere stres yaptın yani aşkoşum gerçi haklısın ben olsam testleri sinirimden parça pinçik ederimaayy hadi gelsin bebiiişşş gol olsun
Umutluyuz valla aşkısı, denizde kum bizde umut zatenUmutluyuz bu aydan kızardı büyüdü ymuşlar şimdi patlama zamanı vurduğunuz gol olsunnn
Değiştirecek aşkım işte baksaydı az bucuk anlardım bakmadı her önlerine geleni doktor yapmışlar vallaDoktor degil ilk önce insan olmayi ögrenseymiş keşke,menapoz olsa bile Allah korusun onu öyle bir dille anlatmali ki hasta kalpten gitmesin
Aşko sen aldirma ben sana tahlil sonucu çikarken de söyledim,stres sebebinden ani yüksəliş ola bilir
Benim doktorum Serdar Çelik belki duymuşsun ismini Azerbaycanda çalışıyor özel kliniklerin birinde
2yil önce benim fsh 18 çıktı, delirmiş gibiydim
Doktor muayene etdi ve o tahlil yanlış dedi adet oluyosun,yumurtalarin var,amh iyi neden menapoz olasin dedi bana
Sen doktorunu degiştir en iyisi
Sinirleniyorum ama haaDüşünce düzelir mi aşko umutlarım başıma yıkılmışta altında kalmış gibi hissediyorum aklıma geldikçe
Evet evet demekki sadece bebiş yapcağı zaman aklına geliyoruz biz ayy kendimi kullanılmış hissettm
No no nooooo nau nau nau küsmek yok aşkoooAma bebeğim gördün mü, hayalet çizgiden pike geçti direkt yaa nasıl strese girmem. Bu yumurtalar da sapıttı dengesizayy hadi inşallah bu ay kocama asla küsmemem lazım
Umutluyuz valla aşkısı, denizde kum bizde umut zatenamin amin bu sefer artık gol olsun lütfen
Allah Allah banlanmak niye bu kadar kolay ki ne yapmış olabilir merak ettimBilmiyorum ki aşkobakcam birazdan
Evet duyğularım yerle bir olduEvet evet demekki sadece bebiş yapcağı zaman aklına geliyoruz biz ayy kendimi kullanılmış hissettmDemgey3 _Umutlu_Pozitif_
Ooff onlarda bozulmaya yer arıyo gibiSinirleniyorum ama haaneden kendine strese sokup hormonlarini bozuyorsun?
Gerçekten öyle çoook yogunuuzz ay bakamıyoruuuzzz deriz demiMucizemmm16 Ben zaten diyorum aşko bu kız bize bebiş denemeleri başlayınca dönecek ama bizde ozaman ayyy çok yoğunuz canım hiç aklımıza gelmiyor buralar dicez Demgey3
Beyaz bir mendildik bizi kullanıp attılar aşkooooEvet evet demekki sadece bebiş yapcağı zaman aklına geliyoruz biz ayy kendimi kullanılmış hissettmDemgey3 _Umutlu_Pozitif_
Allah Allah banlanmak niye bu kadar kolay ki ne yapmış olabilir merak ettim
Yani öyle bişey varsa bide dan diye söylenmez ki bence yok o başından attı seniBende hoşlanmadım aşko insan gibi söylese adam pat pat pat söyledi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?