Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hoşlanmadım aşko insan gibi söylese adam pat pat pat söyledi be
Aman öyle doktorlar can sıkıyor sadece aşko ne çözüm sunuyor ne şey sanki ölüm haberi verir gibi tövbe yaa sen takılma üniversiteye git sende doktor düzgünce ilgilenir mutlaka sende ferahlarsın

Doktor degil ilk önce insan olmayi ögrenseymiş keşke,menapoz olsa bile Allah korusun onu öyle bir dille anlatmali ki hasta kalpten gitmesin
Aşko sen aldirma ben sana tahlil sonucu çikarken de söyledim,stres sebebinden ani yüksəliş ola bilir
Benim doktorum Serdar Çelik belki duymuşsun ismini Azerbaycanda çalışıyor özel kliniklerin birinde
2yil önce benim fsh 18 çıktı, delirmiş gibiydim
Doktor muayene etdi ve o tahlil yanlış dedi adet oluyosun,yumurtalarin var,amh iyi neden menapoz olasin dedi bana
Sen doktorunu degiştir en iyisi

Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuş yani çocuk meselesini iyice sallamışım tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha
Sabırsızlikla dönüşünu bekliyoruz bebegimmmm

Boşyere stres yaptın yani aşkoşum gerçi haklısın ben olsam testleri sinirimden parça pinçik ederim aayy hadi gelsin bebiiişşş gol olsun
Ama bebeğim gördün mü, hayalet çizgiden pike geçti direkt yaa nasıl strese girmem. Bu yumurtalar da sapıttı dengesiz ayy hadi inşallah bu ay kocama asla küsmemem lazım
Umutluyuz bu aydan kızardı büyüdü ymuşlar şimdi patlama zamanı vurduğunuz gol olsunnn
Umutluyuz valla aşkısı, denizde kum bizde umut zaten amin amin bu sefer artık gol olsun lütfen

Değiştirecek aşkım işte baksaydı az bucuk anlardım bakmadı her önlerine geleni doktor yapmışlar valla

No no nooooo nau nau nau küsmek yok aşkooo yumurtlamadan sonra küsersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…