- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.001
Aynen öyleE ne güzel işte tamamlarsin yakında hepsini
Ay baciko iki gündür öyle bir cenderenin içine düştüm ki ne bebe geldi aklıma ne burakuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha @Annabelle1Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
İyi yapmışsın kuzum kafan rahat eder. FSH ı da kafanda büyütme, düşürülebilen bir değerİnanmak istemiyorum bebeğim başka üniversite hastanesini arıycam yarın randevu alıcam aşkım bakılsın ne var ne yok
Ayy kuzum şimdi gördüm testleri ama ben gölge vs bişey göremedm bilemiyorum ki bat tarihinde yap bence bidahaEvet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızıovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 @ad000 @My_Moonlight06 @Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Ne demek buralar aklıma gelmiyo bebiş olmayncaa neler okuyor bu gözleeeerrr aşkolar yetişinAşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuşyani çocuk meselesini iyice sallamışım tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha
6 gün ne demek bebiş çoktan büyümüş olcak o söylediği değer tamamen değişmiş olcak gerçekten çok garipDüşün kanı perşembe verdim üstünden 6 gün geçmiş oluyor bana sonuç söyleyecekleri zaman. Bebişim kat kat büyümüş olur
Ahahahaha aklıma koydum bunu ama yani hiç mi pes etmez bi insanKese fasulye gibiyse erkek
Yuvarlaksa kızzz
Ama sana hipp irkekkkk
Ayy ben tükettim düşme zamanını artık bir zirveyimi görsekKızlar bakın ne buldum
Napalm kuzum işte regl yeni bitti yumurtlamaları bekliyoruz batlar yaklaşsa coşcak buralarkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha @Annabelle1Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
Ne dedin sen? Ne dedin sen? ŞlaakkkAşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuşyani çocuk meselesini iyice sallamışım tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha
Şu felaket tellalı olan doktorlara çok sinirleniyprım ezbere gidiyorlarAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 R Random3 M mucizeOldu @partalina_ bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Sağol canım evet duydum aşkolarım söyledi buralarda yokta denk geldiğim yerde alıcamTestere disli aslan pencesi ve hayit tohumu kullanabilirsin fsh dusuruyor
Boşyere stres yaptın yani aşkoşum gerçi haklısın ben olsam testleri sinirimden parça pinçik ederimCanım kızlar piki gördüm nihayetinşallah iyi gelişir de aşılamaya falan gerek kalmaz yaa çok pahalı
Annaaaa aklına gelmiyomuşuz aşko gördün müAyy kuzum şimdi gördüm testleri ama ben gölge vs bişey göremedm bilemiyorum ki bat tarihinde yap bence bidaha
Ne demek buralar aklıma gelmiyo bebiş olmayncaa neler okuyor bu gözleeeerrr aşkolar yetişinMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ size devrediyorum
Umutluyuz bu aydan kızardı büyüdü ymuşlar şimdi patlama zamanı vurduğunuz gol olsunnnCanım kızlar piki gördüm nihayetinşallah iyi gelişir de aşılamaya falan gerek kalmaz yaa çok pahalı
Sen boşver o doktoru. İnsan böyle mi der ya. Daha iyi bi doktora gidip bu işi halledeceksin inşallahAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 R Random3 M mucizeOldu @partalina_ bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Nasıl gidiyor canım son durumunuz ne?Aynen öyle
Düşünce düzelir mi aşko umutlarım başıma yıkılmışta altında kalmış gibi hissediyorum aklıma geldikçeİyi yapmışsın kuzum kafan rahat eder. FSH ı da kafanda büyütme, düşürülebilen bir değer
İnşallah aşkım yaSen boşver o doktoru. İnsan böyle mi der ya. Daha iyi bi doktora gidip bu işi halledeceksin inşallah
Ayy kuzum şimdi gördüm testleri ama ben gölge vs bişey göremedm bilemiyorum ki bat tarihinde yap bence bidaha
Ne demek buralar aklıma gelmiyo bebiş olmayncaa neler okuyor bu gözleeeerrr aşkolar yetişinMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ size devrediyorum
Bende hoşlanmadım aşko insan gibi söylese adam pat pat pat söyledi beŞu felaket tellalı olan doktorlara çok sinirleniyprım ezbere gidiyorlarkuzum başka doktora git mutlaka bu balından atmış seni hiç güven vermedi bana
Selam baby şükür iyilik sağlık, bugün kardeşim bizdeydi pek giremedim sonra da iş güc çocuğun ödevleri derken bitmiş dırımdayimkuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha @Annabelle1Lale95 @My_Moonlight06 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @fnd_50 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?