Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay baciko iki gündür öyle bir cenderenin içine düştüm ki ne bebe geldi aklıma ne bura
Anlatmaya nerden başlasam bilmiyorum valla çok uzun

Ayy kuzum şimdi gördüm testleri ama ben gölge vs bişey göremedm bilemiyorum ki bat tarihinde yap bence bidaha
Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuş yani çocuk meselesini iyice sallamışım tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha
Ne demek buralar aklıma gelmiyo bebiş olmayncaa neler okuyor bu gözleeeerrr aşkolar yetişin Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ size devrediyorum

Düşün kanı perşembe verdim üstünden 6 gün geçmiş oluyor bana sonuç söyleyecekleri zaman. Bebişim kat kat büyümüş olur
6 gün ne demek bebiş çoktan büyümüş olcak o söylediği değer tamamen değişmiş olcak gerçekten çok garip
Kese fasulye gibiyse erkek
Yuvarlaksa kızzz
Ama sana hipp irkekkkk
Ahahahaha aklıma koydum bunu ama yani hiç mi pes etmez bi insan
Neler napıyorsun aşko sen nasılsın ne var ne yok

Kızlar bakın ne buldum
Ayy ben tükettim düşme zamanını artık bir zirveyimi görsek
Napalm kuzum işte regl yeni bitti yumurtlamaları bekliyoruz batlar yaklaşsa coşcak buralar sen naslsn

Şu felaket tellalı olan doktorlara çok sinirleniyprım ezbere gidiyorlar kuzum başka doktora git mutlaka bu balından atmış seni hiç güven vermedi bana

Annaaaa aklına gelmiyomuşuz aşko gördün mü ayıp beee Demgey3 tatildesin diye yapılır mı bize buuğğ

Sen boşver o doktoru. İnsan böyle mi der ya. Daha iyi bi doktora gidip bu işi halledeceksin inşallah

Mucizemmm16 Ben zaten diyorum aşko bu kız bize bebiş denemeleri başlayınca dönecek ama bizde ozaman ayyy çok yoğunuz canım hiç aklımıza gelmiyor buralar dicez Demgey3

Selam baby şükür iyilik sağlık, bugün kardeşim bizdeydi pek giremedim sonra da iş güc çocuğun ödevleri derken bitmiş dırımdayimadetim dün bitdi ekşnlar yapildiama ben kafamda bitirdim bebiş fikrini Rabbim ne zaman isterse onda olur
Yumurtlamaydi akintiydi hiç bulaşmıycam o konulara
Sen nassin napiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…