- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.041
Penceresizzz kaldimmm annneğğğBeyaz bir mendildik bizi kullanıp attılar aşkoooo
Ban lanmış mı aaa noldu yaaa şimdiAşkolar bu arada @Mavimiresl aşkomuz nerde ban almış la
Bişey yaptığını zannetmiyorum bebeğim işte fikir falan sununca banlanıyosun sanırım diyorumAllah Allah banlanmak niye bu kadar kolay ki ne yapmış olabilir merak ettim
Gerçekten öyle çoook yogunuuzz ay bakamıyoruuuzzz deriz demihiç aklımıza gelmiyo yogunluktan dermiyiz Mucizemmm16 Demgey3
Evet duyğularım yerle bir olduson kez ilkokuldayken böyle kullanilmiştim sınıf arkadaşım tarafından
Hiç acımadı hemde yüzümüzede söyledi direkBeyaz bir mendildik bizi kullanıp attılar aşkoooo
Penceresizzz kaldimmm annneğğğ
Kız dur ne ban lanması korkutmayın beniBişey yaptığını zannetmiyorum bebeğim işte fikir falan sununca banlanıyosun sanırım diyorumve banlanıcam galiba hakkınızı helal edin
Ahahahaa sunma fikrini aşkoBişey yaptığını zannetmiyorum bebeğim işte fikir falan sununca banlanıyosun sanırım diyorumve banlanıcam galiba hakkınızı helal edin
Bannnnnnnn korktunmuuu bannnnnnKız dur ne ban lanması korkutmayın beni
Kız dur ne ban lanması korkutmayın beni
Yooook bu aralar çok seviyom kocam beyiNo no nooooo nau nau nau küsmek yok aşkoooyumurtlamadan sonra küsersin
Kız kahkaha attm allah seniiiBannnnnnnn korktunmuuu bannnnnn
Parmaklarada sahip çık aşko lütfen diyorum bakAğzıma sahip olayım diyorum o sussa parmaklarım susmuyooğğ
Ben gülme krizine girdim lütfen biri beni durdursunKız kahkaha attm allah seniiikorktmmm
Parmaklarada sahip çık aşko lütfen diyorum bak
Nolduuuğğğğ susma gül işteBen gülme krizine girdim lütfen biri beni durdursunsabah kahvaltida yediklerim agzima kadar geldi
Benimki telfonla konuşuyor arabir gözünü bereltiyor banaNolduuuğğğğ susma gül iştebenide bi gülme aldı koca evden kovacak şimdi
Güle güle geliyor herhaldeKız nerdee ben göremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?