- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #30.061
Gülmekten yazamıyorum kiiBen gülme krizine girdim lütfen biri beni durdursunsabah kahvaltida yediklerim agzima kadar geldi
Yaaa kalbim çıtttTabiğğ tabiiiğğ kızlar dicek zor oluyor yok kocam kızıyor artk vs diyip gidicek bizim papuç hemen daha çocuk gelmeden attı bizim papucuDemgey3
Sesli güldümmmm güle güle geliyor gözümden yaş aktı eşim neye gülüyorsun diyorGüle güle geliyor herhalde
Bi türlü sayfayi okuyup bitiremedi
Ben mutfaktayım içerde dizi izliyo içime içime gülmekten bi hal oldum dayanamıyorum sesli gülmem lazımNolduuuğğğğ susma gül iştebenide bi gülme aldı koca evden kovacak şimdi
Benimki telfonla konuşuyor arabir gözünü bereltiyor banasusss diye bu akşam hepimiz dişarida yaticaz galiba
Hemen sessiz moddan çık hemennnBen mutfaktayım içerde dizi izliyo içime içime gülmekten bi hal oldum dayanamıyorum sesli gülmem lazım
Sesli güldümmmm güle güle geliyor gözümden yaş aktı eşim neye gülüyorsun diyor
Ne olursun sus aşkooo altıma yapcaaamÖyle tahmin etdim aşkoo başka türlü olsaydi hemen gelirdi
Hala gülüyooooorÖyle tahmin etdim aşkoo başka türlü olsaydi hemen gelirdi
Allah korusun yaa sadece bi doktorla kalma kuzum bence birkaç doktora daha gittiAşkı ahada böyleyim bak
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydibu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl Demgey3 R Random3 @mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi R raainbow @Veziir @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Erken başlama 9 veya 10. Gün başlarsan yeter. Bende 2 gündür pik dün değerlendirdim yarın değerlendireceğim aşırı karın sancım var nedensebenim regli yeni bitti sayılır kuzum bugün ovü testine başlıyorum ama sadece 7 tane var :)
Ben kocayı gönderdim yorgunsn yat dedim atamaz beni dışarıBenimki telfonla konuşuyor arabir gözünü bereltiyor banasusss diye bu akşam hepimiz dişarida yaticaz galiba
Savunma hazırlıyordur aşkoGüle güle geliyor herhalde
Bi türlü sayfayi okuyup bitiremedi
Aşkolaaar kaçağımız geldiiiKızlar çok fenasınız yaaa gözlerim yaşardı gülmekten
Sabırsızlikla bekliyorum basın açıklamasiniBen kocayı gönderdim yorgunsn yat dedim atamaz beni dışarı
Savunma hazırlıyordur aşko
Sunucuya bağlanamıyır hatası veriyor galiba tam geldi sayılmaz aşko gülücük bildirimleri geliyor
Yemin etKızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsizhepiniz benim için çok değerlisiniz aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle
Sacunma metni hazırlıyor aşko yada gülme krizinde henüz emin değilimSunucuya bağlanamıyır hatası veriyor galiba tam geldi sayılmaz aşko gülücük bildirimleri geliyor
Hayirr durun lutfen sorularimiz kaldiiiAffedin beni canolarrrbasın açıklaması bitmişti başka sorusu olan yoksa gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?